Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Lurta @ 2012 09 10, 14:04)
Rodausi smile.gif nors šimtus kartų jau matytos smile.gif realiai vis tiek man kitaip atrodo spalvos

didelis aciu 4u.gif Jungle Fever jau reik ir man biggrin.gif o ji gyvai tokia i auksa labiau ar ne? g.gif
QUOTE(boruze_taskuota @ 2012 09 10, 14:11)
man tai JUNGLE FEVEER labai graži, tokia rudeniška ir šilta smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 09 10, 15:41)
didelis aciu  4u.gif Jungle Fever jau reik ir man  biggrin.gif o ji gyvai tokia i auksa labiau ar ne?  g.gif

Grįžus namo apžiūrėsiu smile.gif bet atrodo auksinukas blizgutis.
Atsakyti
O ta jungle fever labiau i tamsiai ruda su blizgiuku ar i sviesiai?
cia tai tokia sokoladine g.gif
user posted image
Papildyta:
saulute kas per 16nr spalva?Reikia man svieisu spalvu,ka parekomenduotumet?
Atsakyti
Na žinokit, man ta jungle fever tokia pilkai ruda, labiau į šviesesnę (ne į šokoladinę). O blizgutis toks iš vidaus, panašiai kaip mango spalvytės, gal kiek ryškesnis, auksinis. Nežinau, ar čia pakankamai paaiškinau smile.gif mmazuliuke, gal Jūsų įdėtoj foto 3 sluoksniai? Aš du lakavau, gal po trečio ir atrodytų kaip šokoladinė. g.gif
Atsakyti
QUOTE(vyvukas @ 2012 09 10, 15:56)
dekui uz atsakyma thumbup.gif  4u.gif
kaip suprasti mini nago priauginimas? reikia deti ant formeles ir i uv lempa kisti? tada formele nujemi ir dildai taisyklinga forma? doh.gif  blush2.gif

visiškai teisingai.... thumbup.gif
O jei nori tai gali ir nedildyti, aš poto kai jau viską uždedu tada tik apdildau šonus, jei jie man trukdo formai mirksiukas.gif
Bet sturktūrinis geliukas jis gali atlaikyti "priauginima" 2-3 mm.
Atsakyti
sveiki , gal kuri nors esate naudojusi perfect nails produkcija geliu ar likote patenkintos ar nuvyle?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VIKUCE98 @ 2012 09 11, 09:37)
sveiki , gal kuri nors esate naudojusi perfect nails produkcija geliu ar likote patenkintos ar nuvyle?smile.gif

As turiu nemazai spalvu, tai jos manes visai nenuvyle, gerai nusiima ir laiko kaip ir IBD ar HG. Nieko blogo negaliu pasakyt apie Perfectnails produkcija. (pagrinda ir virsutini sluosni naudoju HG firmos)
Atsakyti
QUOTE(VIKUCE98 @ 2012 09 11, 10:37)

As turiu pora spalvyciu, bet beveik nenaudoju ju. Visu pirma tai man nepatinka itin plonas ir ilgas teptukas, labai sunku juo lakuot, antra dengias kiek sunkiau nei IBD ar HG. Del laikymosi neturiu jokiu priekaistu 4u.gif
Nors kai kliente papraso PN spalvos is paletes visaip stengiuos ja atkalbet doh.gif blush2.gif
Atsakyti
sveikos, nagu grazintojos.. bigsmile.gif
tiek visko prisiskaiciau, kad jau i galvele nebetelpa.. biggrin.gif per maza galva turbut!!! ax.gif

Jetus, yra "n" priezasciu kodel gali nelaikyti gelinis lakas, tai turiu klausimeli profems, ar gali buti, kad HG laiko trumpiau, nes katik buvo nuimtas (nudilintas) kietasis gelis??? Ta prasme, mergaite visad ant naturaliu nagu issiliedavo geli, kad tvirti nagai butu, o as ja perkalbejau, kad nusiimtu ta geli ir isbandytu gelini lakavima, ir ka Jus manot, po savaites pradejo atsokineti jai, tai ir mastau, ar nenuraus ji man plauku uz toki pasiulyma.. biggrin.gif
Papildyta:
[quote=ingeborgita2,2012 09 02, 14:28]
na įkeliu aš pora foto blush2.gif

Aišku man ne iki Jolkuce's prancūzų, bet įkeliu.....
Pagrindas HG 01408 baltas galiukas Orly
user posted image
user posted image

Super prancuziukas!!! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 09 11, 12:30)
As turiu pora spalvyciu, bet beveik nenaudoju ju. Visu pirma tai man nepatinka itin plonas ir ilgas teptukas, labai sunku juo lakuot, antra dengias kiek sunkiau nei IBD ar HG. Del laikymosi neturiu jokiu priekaistu 4u.gif
Nors kai kliente papraso PN spalvos is paletes visaip stengiuos ja atkalbet  doh.gif  blush2.gif

dabar pradejo keist bonkutes ir teptukus... tai dabartiniai teptukai yra platus ir stori, man asmeniskai labai nepatogus, bet turbut priprasti reikia.
Atsakyti
pabandysiu ikelti ir as savo nagucius.. ax.gif (uztenka buti tik tylia stebetoja 4u.gif )

http://www.part.lt/i...461d548a579.jpg

http://www.part.lt/i...15c7329c989.jpg

..tik labai nekritikuokit.. ax.gif
Atsakyti
Estoniax, dailu 4u.gif tik man kiek per mažai raudono, nes šiek tiek paaugs nagiukai ir jau persišvies galiukas. Nežinau, gal kitiems tai neturi reikšmės smile.gif
Atsakyti