Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Indrushka @ 2012 09 09, 22:49)
Stand out man tikrai gerai pasidengia 2 sluoksniais  4u.gif

Na matyt brokas bus g.gif pirkau pelenei, gal kokios prastesnes buvo sudetos g.gif O gal, kad tik pora kartu lakuota nesitirstejus... Nes pora kart pabandziau ir buvau padejus i sali, net niekam nesiuliau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vyvukas @ 2012 09 09, 21:54)
tai niekas negali atsakyti? ax.gif

As atsakysiu wink.gif
Db taip....strukturinis yra skirtas nago traumai pataisyti ,trauma -iplysimas ,iskilimas ,mini nago "priauginimas" ,ir beabejo jis dar naudojamas kai klijiente nori skaidraus varianto. Besisluoksniavimo jis nesutvarko.
Ar jam reikia teptuko ? Taip ,nes kitaip neuzsitepsi jo.
Kokia jo eiga ?
Fundaisonas,Strukturinis,Strukturinis,Topas ir tada jau kliente gali lakuotis ka nori paprastais lakais.
Atsakyti
QUOTE(vyvukas @ 2012 09 09, 21:54)
tai niekas negali atsakyti? ax.gif
Papildyta:

kokia 20spalva?

IBD Slate
Atsakyti
" sakė lakavo iš juodo buteliuko ir meistrė klientei labai jau kelis sykius pabrėžė, kad jos priemones geros. Klientei pasakiau, jei dar sykį ateis iš tokios meistres su "geromis priemonėmis" už nuemima mokės atskirai... Nes aš neturiu kada nuimineti laiko po valanda laiko doh.gif "

as irgi jau klausineju- is kokiu buteliuku lakavo... su tais juodais buteliukais tai ne pirma kart, pritariu daugeliui- nuemimas tik dildinimu- rezultatas popieriniai nagai.
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2012 09 10, 12:04)
as irgi jau klausineju- is kokiu buteliuku lakavo... su tais juodais buteliukais tai ne pirma kart, pritariu daugeliui- nuemimas tik dildinimu- rezultatas popieriniai nagai.

O pas mane kartą buvo, sakė iš balto lakavo, bet nuėmimo rezultatas toks, kaip jūs čia aprašėt... Bet buvau skaičius, kad vietoj top'o buvo dėtas stiklas (kaip suprantu, čia priauginimo metu naudojamas), todėl teko nudildint.
P.S. Gavau 6 naujas IBD spalvytes smile.gif šiaip gražios, bet visos kažkaip tamsios gavos (nežinau, kas ten man susišvietę buvo užsisakinėjant g.gif ), išskyrus she's blushing (galvojau tokia blyškesnė bus, bet gavos visai vasarinė - vėl prie to paties nežinau, kas švietė biggrin.gif )
Atsakyti
Mergaites,

Gal kas is jusu turi IBD "Falling For You" arba "Road to Paris"? Labai man jau interesna kaip sios spalvytes gyvai atrodo blush2.gif
Papildyta:

QUOTE(Lurta @ 2012 09 10, 13:13)

P.S. Gavau 6 naujas IBD spalvytes smile.gif šiaip gražios, bet visos kažkaip tamsios gavos (nežinau, kas ten man susišvietę buvo užsisakinėjant  g.gif ), išskyrus she's blushing (galvojau tokia blyškesnė bus, bet gavos visai vasarinė - vėl prie to paties nežinau, kas švietė biggrin.gif )

Kokias gavot? bigsmile.gif

Prasom pasirodyti ant tipsiuku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 09 10, 12:34)
Prasom pasirodyti ant tipsiuku  wub.gif

Rodausi smile.gif nors šimtus kartų jau matytos smile.gif realiai vis tiek man kitaip atrodo spalvos
user posted image
Labai gražios man Jungle Fever ir Dolomite, tai iš arčiau, kur realiau matos smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lurta: 10 rugsėjo 2012 - 13:05
man tai JUNGLE FEVEER labai graži, tokia rudeniška ir šilta smile.gif
Atsakyti
[quote=Lurta,2012 09 10, 14:04]
Rodausi smile.gif nors šimtus kartų jau matytos smile.gif realiai vis tiek man kitaip atrodo spalvos

Nuostabios spalvos, Dolomite, Jungle Faver,Bing Cherry, man pacios pacios wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emsija: 10 rugsėjo 2012 - 13:15
[quote=boruze_taskuota,2012 09 10, 13:11]
man tai JUNGLE FEVEER labai graži, tokia rudeniška ir šilta smile.gif
[/quote]

Nuostabios spalvos, Dolomite, Jungle Faver,Bing Cherry, man pacios pacios wub.gif
[/quote]

Aš jau negaliu sulaukt, kada išmėginsiu smile.gif dabar nusilakavus, gerai dar atrodo, tai kažkaip nesinori valyt, nes ir taip ilgiau nei 1,5 sav. neišbūnu. Kažkaip lėčiau nagai gal augt pradėjo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lurta: 10 rugsėjo 2012 - 13:48
sveikos. noriu ir as namie pradet sau lakuot ilgalaikiu laku. tik reikia viska nuo nulio susipirkt. gal galite patarti, is kokiu parduotuviu (jav) siuncia tiesiogiai? ar is ebay geriau siustis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 09 10, 08:26)
As atsakysiu  wink.gif
Db taip....strukturinis yra skirtas nago traumai pataisyti ,trauma -iplysimas ,iskilimas ,mini nago "priauginimas" ,ir beabejo jis dar naudojamas kai klijiente nori skaidraus varianto.
dekui uz atsakyma thumbup.gif 4u.gif
kaip suprasti mini nago priauginimas? reikia deti ant formeles ir i uv lempa kisti? tada formele nujemi ir dildai taisyklinga forma? doh.gif blush2.gif

QUOTE(Lurta @ 2012 09 10, 14:04)
Labai gražios man Jungle Fever ir Dolomite, tai iš arčiau, kur realiau matos smile.gif

man ir jos super wub.gif
Atsakyti