ej mergickos gelbekit, negaliu nulupt orly niekaip, laikiau net 20min, net pirstai isbrinko kosmaras kazkoks visus nagus nugrandziau kad net skauda dabar...negi mesti viska lauk
QUOTE(Simona1986 @ 2012 09 09, 16:21)
ej mergickos gelbekit, negaliu nulupt orly niekaip, laikiau net 20min, net pirstai isbrinko kosmaras kazkoks visus nagus nugrandziau kad net skauda dabar...negi mesti viska lauk
man orly nusitirpina tik su orly removeriu, jei naudojat kitokį, tai manau teks dildint..
QUOTE(freza80 @ 2012 09 09, 01:01)
O as juo eilini syki nusivyliau - kaip koks marmurelis, vis kokiam kampe dryzelis lenda, kad ir kaip plonai dengiu sirdis jaucia - reik bandyti shellac'a
pritariu-man litlle princes visiskai nevykes lakas ir kaip kazkas rase-ant jo butent liejasi baltas prancuzo galiukas-aiskj gal man kaip tam blogam sokejui viskas kliuna, bet pvaz ant orly prancuzui skirtos rausvos nieko panasaus napestebiu- zodziu ir as galiu perleisti ta little princes...vistiek stovi nenaudojamas. siaip as daugeliu HG sviesiomis spalvomis ypac emalinemis esu ziauriai nusivylusi, man jos ir tepa nekaip ir laiko... IBD ir Orly kol kas jokiu priekaistu.
QUOTE(Emsija @ 2012 09 09, 13:30)
Cia galejo but sonoji perfect nails serija, naujieji nusiima gerai, kaip jau ne karta kalbejo merginos..
Aciu uz atsakyma
Na va o as nesusilaikiau, ir nusidildinau savo vitraza, nusprendziau kad pasiilgau spalvu
tai teko ziauriai pasitrumpint, dabar reiks priprast but be nagu
bet tai lakuodama pasijauciau kaip visiska nemoksa, kaire ranka viskas gerai, bet kai priejau desine tvarkytis-baisu, du nagai aplink odeles istepti, lakavausi HG Stand out, nu bet nlb ji man, viena ranka dengiau 3sl, kita 4sl, kazkaip po 3 vistiek kai kur matau sviesesnius plotelius, nepasidengia ji man graziai, ir tetai lakavau, tas pats, ant naturaliu tai ji isvis beveik persisviecia, skysta lb pasirode, tik tas kad spalva lb grazi . Jum su ja nebuna bedu? Gal cia tik man taip?
QUOTE(NMT @ 2012 09 09, 17:05)
man orly nusitirpina tik su orly removeriu, jei naudojat kitokį, tai manau teks dildint..
o tai jei dildinti tai iki pat nago ar palikti dar sluoksni gelio ir tepti nauja ant virsaus ar kaip?
QUOTE(Taara @ 2012 09 09, 10:31)
dariau prancuza ant little princes,tai uztepus balta,pamaciau kad ima lietis, tai su gelio teptuku perejau per nagucius ( nuemiau lipnuma (spalvos pertekliu) ) tada gavosi graziai padengti balta galiuka
QUOTE(freza80 @ 2012 09 09, 11:06)
Bet tada reikia visa naga su teptuku nuvalyti, nes lieka dryzis prie baltos spalvos keista, kodel little princess lieja, o tarkim need a tan - kuo puikiausiai islaiko balta spalva
geras, o galvojau cia tik man taip - man irgi su little princess ir orly white tips pradejo ta balta "sypsenele" issilieti ir nesigavo idealiai lygaus krasto galvojau kad kazka ne taip darau arba kad orly skystalas, nes naujas... Little princess tai gerai isdziovinau - neturejo del jos taip but, bet greiciausiai butent del jos taip ir atsitiko...
matyt reiks sweet dreams pirkt prancuzui. Nes man kazkada salone su ja daze ir kuo lygiausia linija neissiliejus gavosi
si karta uztepiau ant baltu galiuku dar viena little princess sluoksni ir veliau ant jos - vegas nights, tai praktiskai nesimato, kad issiliejo...
[quote=sau_lu_te,2012 09 09, 18:45]
Persilakavau savo palete....
ir dar karta isbandziau ORLY COFFEE BREAK, 2 sluoksniai.
Grazias spalvas turi:)
Ziuriu, kad pratruko mergiotes ant Little Princes:) Man asmeniskai isvis visos Harmony spalvos daug sunkiau tepasi (turiu tris ) isskyrus vegas nights. Va pvz siandien sau lakavausi su Bella Vampire, eina sau kaip ji man traukiasi nuo galu ir sonu, vos vos geriau jei stipriai nuvalau bazes lipnuma, bet ir tai, kiekviena pirsta teko fiksuot po kelias sekundes lempoje, tada nespedavo daug susitraukt. Spalva pasakiska, bet lakavimas tragedija. Gal tiesiog nemoku, kazkaip ne taip lakuoju, IBD ir EZFlow mane islepino, nes su jomis man viskas super. Manau igudziu cia reikalas, va gi yra ilgamete patirti turinciu meistriu, lakuoja turbut ir nesupranta, kas cia mums ne taip
ir dar karta isbandziau ORLY COFFEE BREAK, 2 sluoksniai.
Grazias spalvas turi:)
Ziuriu, kad pratruko mergiotes ant Little Princes:) Man asmeniskai isvis visos Harmony spalvos daug sunkiau tepasi (turiu tris ) isskyrus vegas nights. Va pvz siandien sau lakavausi su Bella Vampire, eina sau kaip ji man traukiasi nuo galu ir sonu, vos vos geriau jei stipriai nuvalau bazes lipnuma, bet ir tai, kiekviena pirsta teko fiksuot po kelias sekundes lempoje, tada nespedavo daug susitraukt. Spalva pasakiska, bet lakavimas tragedija. Gal tiesiog nemoku, kazkaip ne taip lakuoju, IBD ir EZFlow mane islepino, nes su jomis man viskas super. Manau igudziu cia reikalas, va gi yra ilgamete patirti turinciu meistriu, lakuoja turbut ir nesupranta, kas cia mums ne taip
Laba
o sita CND silver turbut panasi i IBD Firewoks arba i HG vegas nights, ar ji dar smulkesne bus
http://www.amazon.co..._bxgy_bt_text_y
o sita CND silver turbut panasi i IBD Firewoks arba i HG vegas nights, ar ji dar smulkesne bus
QUOTE(gugiene @ 2012 09 09, 21:06)
Laba
Panasi
QUOTE(vyvukas @ 2012 09 09, 16:15)
jei nagiukai skilineja, tai ilgalaikis kogero nelaikys? o jei nusipirkus strukturini, kiek sluoksniu reikia tepti ? jam reiia specialaus geliui teptuko, nes bonkuteje nera? po strukturinio kas tepasi fuondation ar spalva is karto? dekui kas atsakys
tai niekas negali atsakyti?
Papildyta:
[quote=Emsija,2012 09 09, 20:45]
[quote=sau_lu_te,2012 09 09, 18:45]
[/quote]
kokia 20spalva?
QUOTE(Taara @ 2012 09 09, 16:53)
Aciu uz atsakyma
Na va o as nesusilaikiau, ir nusidildinau savo vitraza, nusprendziau kad pasiilgau spalvu
bet tai lakuodama pasijauciau kaip visiska nemoksa, kaire ranka viskas gerai, bet kai priejau desine tvarkytis-baisu, du nagai aplink odeles istepti, lakavausi HG Stand out, nu bet nlb ji man, viena ranka dengiau 3sl, kita 4sl, kazkaip po 3 vistiek kai kur matau sviesesnius plotelius, nepasidengia ji man graziai, ir tetai lakavau, tas pats, ant naturaliu tai ji isvis beveik persisviecia, skysta lb pasirode, tik tas kad spalva lb grazi . Jum su ja nebuna bedu? Gal cia tik man taip?
Stand out man tikrai gerai pasidengia 2 sluoksniais
Papildyta:
QUOTE(Taara @ 2012 09 09, 11:38)
Beje, gal kas zinot, koks gali buti gelis-lakas, juodas buteliukas, kuris nenusiima su harmony nuemeju, speju isvis su jokiu. Atejo kliente geliniam, jau pabuvus kitur, sako cia gelinis uzdedas,na ir ka, pasiausiau (su dilde) uzdejau vatos, antpirscius, na ir sumoj gavosi pirmos rankos laikymas 10min (suruosiau antra, ir dar 5min palaukiau) ir ka, nuimu vata, o ten tik palei odeles pasikele lakas, pabandau su mediniu pagaliuku pagramdyt, ne krust, tada vel ta pati istorija vel padildau, vel vatos, antpirsti, ir vel nieko , baigesi tuo, kad viska teko apdildyt svelnia dilde, o taip buvo gaila klientes naguciu , tai sake ir jai kita meistre dildydavo ( o jai pasake man taip greiciau nei nuiminet ) tai db bijau ir as tokio gelio lako nenusipirkt gal kas zinot koks cia gali but?
Na bet aisku, jis buvo atsilaikes super, grazi spalva, oranziniai- raudona matine, tik kai kur krasteliuose pasikeles, kur pacios naguciai sluoksniavosi. Tik man pikta pasidare, jus gelis-lakas, ir tam skirtas kad nusiimtu nutirpinant, kam tada is vis su tokiu dirbt,kuri nudildyt reikia.
Na bet aisku, jis buvo atsilaikes super, grazi spalva, oranziniai- raudona matine, tik kai kur krasteliuose pasikeles, kur pacios naguciai sluoksniavosi. Tik man pikta pasidare, jus gelis-lakas, ir tam skirtas kad nusiimtu nutirpinant, kam tada is vis su tokiu dirbt,kuri nudildyt reikia.
Pas mane pries savaite tas pats varijantas buvo sakė lakavo iš juodo buteliuko ir meistrė klientei labai jau kelis sykius pabrėžė, kad jos priemones geros. Klientei pasakiau, jei dar sykį ateis iš tokios meistres su "geromis priemonėmis" už nuemima mokės atskirai... Nes aš neturiu kada nuimineti laiko po valanda laiko
QUOTE(lisik @ 2012 09 09, 17:52)
matyt reiks sweet dreams pirkt prancuzui. Nes man kazkada salone su ja daze ir kuo lygiausia linija neissiliejus gavosi
si karta uztepiau ant baltu galiuku dar viena little princess sluoksni ir veliau ant jos - vegas nights, tai praktiskai nesimato, kad issiliejo...
Sweet dreams irgi lies. Sakau aš darau taip: baze, balta, tada dreams du sluoksniai ir topas, kitaip amba, lieja žiauriai, jokie pataisymai nepadeda