Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Niekur nerandu info apie gelinį prancūzišką lakavimą g.gif
Kokį baltą laką naudojat iš IDB? ir iš viso kaip jį geriausia daryti - gal kur jau rašyta?
Atsakyti
QUOTE(TomaKa @ 2012 09 09, 09:34)
Niekur nerandu info apie gelinį prancūzišką lakavimą g.gif
Kokį baltą laką naudojat iš IDB? ir iš viso kaip jį geriausia daryti - gal kur jau rašyta?

is ibd whipped cream, kazkaip taip vadinasi baltas. O informacijos kaip ji padaryta pilnas youtube, va, kad ir sitas filmukas http://www.youtube.c...h?v=ZlmrZ7H_dTM smile.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 09 08, 19:32)
Siandien sau pasakiau - su prancuzisku lakavimu viskas baigta schmoll.gif  pasiutau, kai lakuojant ant little princess balta sheek white galiuka, pastarasis eme plaukti ir skysti, kad net truksta zodziu  doh.gif

Jei kas moka su jom lakuoti ir nori siu spalvu  - parduodu verysad.gif , nes nervai man svarbesni  biggrin.gif

Esu tik tyli skitytoja,bet is savo patirties galiu atsakyt ax.gif
dariau prancuza ant little princes,tai uztepus balta,pamaciau kad ima lietis, tai su gelio teptuku perejau per nagucius ( nuemiau lipnuma (spalvos pertekliu) ) tada gavosi graziai padengti balta galiuka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Taara @ 2012 09 09, 10:31)
Esu tik tyli skitytoja,bet is savo patirties galiu atsakyt  ax.gif
dariau prancuza ant little princes,tai uztepus balta,pamaciau kad ima lietis, tai su gelio teptuku perejau per nagucius ( nuemiau lipnuma (spalvos pertekliu) ) tada gavosi graziai padengti balta galiuka  ax.gif

Bet tada reikia visa naga su teptuku nuvalyti, nes lieka dryzis prie baltos spalvos g.gif keista, kodel little princess lieja, o tarkim need a tan - kuo puikiausiai islaiko balta spalva g.gif
Atsakyti
Noriu paklausti ar uztepus Foundation ir istraukus is lempos jis turi buti lipnus?
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 09 09, 11:06)
Bet tada reikia visa naga su teptuku nuvalyti, nes lieka dryzis prie baltos spalvos g.gif keista, kodel little princess lieja, o tarkim need a tan - kuo puikiausiai islaiko balta spalva g.gif

As dar sluosni little princess dejau ir ant baltos, tai viskas susilygino. O naguti valiau daug maz tik kur galiukai,stiek tiek auksciau nei balta dejau ax.gif
Bet man asmeniskai ta spalva nepatinka,gal koks brokas, bet man ji is pirmo sluoksnio niekada graziai nepasidengia, lieka vietomis sviesiau,vietomis tamsiau. man geriau pasidengia sweet dreams, bet ji beveik nematoma,tik vos vos rausvumo nagui duoda,bet ja beveik visada ant baltos tepu,man taip baltas galiukas graziau atrodo ax.gif
Tik pastebejau kad kai kliente ateina po 3 sav, tai buna naguciai pagelte, spalvos prisigere. tai pradejau dar ant virsaus po uv topo,uztept paprasto lako topa, tai lyg buna maziau,o tos klientes,kurios namie dar topa nusivalo, ir is naujo persilakuoja, tai ir gryzta svariais (neprisigerusiais spalvu ) naguciais. O gal kam dar si problema kyla,kaip jus ja sprendziat? g.gif

Beje pati sau priauginus,bet perskaicius tiek temu apie ilgalaiki, norisi juos lupt, ir eksperimentuot su juo lotuliukas.gif kazkaip tingisi daug pavyzdziu daryt blush2.gif ,geriausia reklama savo rankos,pamato ir kazko panasaus uzsinori ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanesa3 @ 2012 09 09, 11:07)
Noriu paklausti ar uztepus Foundation ir istraukus is lempos jis turi buti lipnus?

Taip, daugumos firmu buna lipnus.
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 09 09, 11:06)

Man ji nelieja 4u.gif Juk balta kai nulakuoji, ji kisi i lempa paskui tik spalva lakuoju tai man jis niekada nebego. Ir atvirksciai darabt-jei pirma lakuoji spalva o paskui balta galiuka, irgi nebega. Juk kiekviena sluoksni kisi i lempa tai ko jam begt...
Atsakyti
Beje, gal kas zinot, koks gali buti gelis-lakas, juodas buteliukas, kuris nenusiima su harmony nuemeju, speju isvis su jokiu. Atejo kliente geliniam, jau pabuvus kitur, sako cia gelinis uzdedas,na ir ka, pasiausiau (su dilde) uzdejau vatos, antpirscius, na ir sumoj gavosi pirmos rankos laikymas 10min (suruosiau antra, ir dar 5min palaukiau) ir ka, nuimu vata, o ten tik palei odeles pasikele lakas, pabandau su mediniu pagaliuku pagramdyt, ne krust, tada vel ta pati istorija vel padildau, vel vatos, antpirsti, ir vel nieko doh.gif , baigesi tuo, kad viska teko apdildyt svelnia dilde, o taip buvo gaila klientes naguciu doh.gif , tai sake ir jai kita meistre dildydavo ( o jai pasake man taip greiciau nei nuiminet blink.gif ) tai db bijau ir as tokio gelio lako nenusipirkt lotuliukas.gif gal kas zinot koks cia gali but? g.gif
Na bet aisku, jis buvo atsilaikes super, grazi spalva, oranziniai- raudona matine, tik kai kur krasteliuose pasikeles, kur pacios naguciai sluoksniavosi. Tik man pikta pasidare, jus gelis-lakas, ir tam skirtas kad nusiimtu nutirpinant, kam tada is vis su tokiu dirbt,kuri nudildyt reikia.
Atsakyti
QUOTE(Taara @ 2012 09 09, 12:38)
Beje, gal kas zinot, koks gali buti gelis-lakas, juodas buteliukas, kuris nenusiima su harmony nuemeju, speju isvis su jokiu. Atejo kliente geliniam, jau pabuvus kitur, sako cia gelinis uzdedas,na ir ka, pasiausiau (su dilde) uzdejau vatos, antpirscius, na ir sumoj gavosi pirmos rankos laikymas 10min (suruosiau antra, ir dar 5min palaukiau) ir ka, nuimu vata, o ten tik palei odeles pasikele lakas, pabandau su mediniu pagaliuku pagramdyt, ne krust, tada vel ta pati istorija vel padildau, vel vatos, antpirsti, ir vel nieko  doh.gif , baigesi tuo, kad viska teko apdildyt svelnia dilde, o taip buvo gaila  klientes naguciu  doh.gif , tai sake ir jai kita meistre dildydavo ( o jai pasake man taip greiciau nei nuiminet  blink.gif ) tai db bijau ir as tokio gelio lako nenusipirkt  lotuliukas.gif  gal kas zinot koks cia gali but?  g.gif
Na bet aisku, jis buvo atsilaikes super, grazi spalva, oranziniai- raudona matine, tik kai kur krasteliuose pasikeles, kur pacios naguciai sluoksniavosi. Tik man pikta pasidare, jus gelis-lakas, ir tam skirtas kad nusiimtu nutirpinant, kam tada is vis su tokiu dirbt,kuri nudildyt reikia.

Cia galejo but sonoji perfect nails serija, naujieji nusiima gerai, kaip jau ne karta kalbejo merginos..
Atsakyti
Kazkaip viliojanciai atrodo paskutinieji nagiukai su nublizgintais galiukais, pabandysiu ant stand out wub.gif Jeigu padoriai gausis parodysiu smile.gif
Atsakyti
jei nagiukai skilineja, tai ilgalaikis kogero nelaikys? o jei nusipirkus strukturini, kiek sluoksniu reikia tepti ? jam reiia specialaus geliui teptuko, nes bonkuteje nera? po strukturinio kas tepasi fuondation ar spalva is karto? dekui kas atsakys 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyvukas: 09 rugsėjo 2012 - 15:16