Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Aurelia @ 2012 09 08, 08:20)
Freza80, o nemanot, kad cia del to, kad svieziai uzdeta ir iskart nuimat? Na galvoju, jeigu panesiotumet 2 savaites tada lengviau nusiimtu smile.gif

Buvau draugei uzlakavus, vos tik gavau - nusiiminejo UK, tai sake du kartus tirpde doh.gif zodziu, galvoju, ka cia daryti su tuo laku... g.gif
Atsakyti
Vel man prireike jusu pagalbos 4u.gif

Kazkada ieskojau lako su graziais smulkiais blizguciais , kakas patare nusipirkti IBD Firework wub.gif Spalvyte nepakartojama, zmones kiekviena diena klausineja kas cia biggrin.gif
Dabar ieskau tokio pat lako tik su auksiniais blizguciais. Savo vestuviam manikiurui wub.gif gal patarsite ka nors is HG ar IBD, ar kitos firmos, buciau labai, labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2012 09 08, 15:29)
Vel man prireike jusu pagalbos  4u.gif 
Kazkada ieskojau lako su graziais smulkiais blizguciais , kakas patare nusipirkti IBD Firework wub.gif  Spalvyte nepakartojama, zmones kiekviena diena klausineja kas cia biggrin.gif
Dabar ieskau tokio pat lako tik su auksiniais blizguciais. Savo vestuviam manikiurui wub.gif  gal patarsite ka nors is HG ar IBD, ar kitos firmos, buciau labai, labai dekinga  4u.gif

CND Shellac VIP Gold Status auksinis smulkus blizgutis, grazesnio nemaciau niekur, visur su zymiai stambesniais blizguciais, o sitas smulkus.

http://www.amazon.co...=A33FD3Y4Y2KL4K
Atsakyti
gal jau kas isbandet IBD tas naujas spalvas? Gundausi uzsisakyt ir nesusigundau iki galo smile.gif
Atsakyti
Siandien sau pasakiau - su prancuzisku lakavimu viskas baigta schmoll.gif pasiutau, kai lakuojant ant little princess balta sheek white galiuka, pastarasis eme plaukti ir skysti, kad net truksta zodziu doh.gif

Jei kas moka su jom lakuoti ir nori siu spalvu - parduodu verysad.gif , nes nervai man svarbesni biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, mergaites, o jums hg little princess graziai lakuojasi? pas mane kazkokios atrodo lyg daleles atsiranda belakuojant ir nagas atrodo kaip su taskuciais, kaip kazkokie trupinukai lyg butu.. ir ne tik su sita spalva taip, dar ir su pink smoothie spalva. galvojau gal paseno, bet negali buti, nes pirkau nauja is nagavitos pink smoothie ir nauja taip pat tepasi, ant mazylio graziai pasidengia o kiti nagai negraziai gaunasi..ar su jusu spalvytem taip nebuna?
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 09 08, 18:12)
CND Shellac VIP Gold Status auksinis smulkus blizgutis, grazesnio nemaciau niekur, visur su zymiai stambesniais blizguciais, o sitas smulkus.

http://www.amazon.co...=A33FD3Y4Y2KL4K

Uzsisakiau 4u.gif aciu uz patarima is aprasymo puikiai tiks man 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2012 09 08, 20:32)
Uzsisakiau  4u.gif  aciu uz patarima is aprasymo puikiai tiks man  4u.gif

Parasyk paskui, ar pateisino lukescius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 09 08, 20:40)
Parasyk paskui, ar pateisino lukescius smile.gif

Butinai, imesiu nuotraukas kaip isejo smile.gif

Gal kas gali parasyt ar ideti nuoroda , kap padaryti perejima noriu kad nagas apacioj butu skadrus, o virsuje jau su bloguciais g.gif
kazkas panasaus
user posted image
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 09 08, 18:32)
Siandien sau pasakiau - su prancuzisku lakavimu viskas baigta schmoll.gif  pasiutau, kai lakuojant ant little princess balta sheek white galiuka, pastarasis eme plaukti ir skysti, kad net truksta zodziu  doh.gif

Jei kas moka su jom lakuoti ir nori siu spalvu  - parduodu verysad.gif , nes nervai man svarbesni  biggrin.gif

Aš šitu variantu lakuoju pirma balta ir tik paskui princese ant viršaus. Tik taip gaunu gera Prancūza 4u.gif

QUOTE(Cherry_ @ 2012 09 08, 19:58)
Butinai, imesiu nuotraukas kaip isejo smile.gif

Gal kas gali parasyt ar ideti nuoroda , kap padaryti perejima noriu kad nagas apacioj butu skadrus, o virsuje jau su bloguciais  g.gif
kazkas panasaus
user posted image

cia manau tiesiog teptuku tepta, bet galima blizguti tapsnoti su kempinele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jusku @ 2012 09 08, 19:59)
sveikos, mergaites, o jums hg little princess graziai lakuojasi? pas mane kazkokios atrodo lyg daleles atsiranda belakuojant ir nagas atrodo kaip su taskuciais, kaip kazkokie trupinukai lyg butu.. ir ne tik su sita spalva taip, dar ir su pink smoothie spalva. galvojau gal paseno, bet negali buti, nes pirkau nauja is nagavitos pink smoothie ir nauja taip pat tepasi, ant mazylio graziai pasidengia o kiti nagai negraziai gaunasi..ar su jusu spalvytem taip nebuna?

Gal dulkiu papuola del to tie taskiukai ir gaunasi? Man Little princes idealus lakas prancuzui. Tik ji plonai dengt reikia.
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 09 08, 23:43)
Gal dulkiu papuola del to tie taskiukai ir gaunasi? Man Little princes idealus lakas prancuzui. Tik ji plonai dengt reikia.

O as juo eilini syki nusivyliau - kaip koks marmurelis, vis kokiam kampe dryzelis lenda, kad ir kaip plonai dengiu blush2.gif sirdis jaucia - reik bandyti shellac'a ax.gif
Atsakyti