Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(freza80 @ 2012 09 07, 09:57)
Na ir dar viena spalva bandymo fazeje ant mano nagu - Lechat mood :-)

user posted image

as irgi sitos spalvos labai norejau ir tebenoriu, is visu mood, man sita graziausia, bet stabdo kaina...lauksiu atsiliepimu. Skaiciau apie juos angliskame forume, tai skundziasi moteriskes, kad nesikeicia ta spalva, vienoda visa laika, ypac jei trumpesni nagai, kad geriau jau su dviem spalvom toki efekta nusipiest ir tt, o pas tave nera ilgi nagiukai, o taip graziai spalva atrodo... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 09 07, 11:33)
Apie 65 lt ax.gif

nu jo nemaza kaina, bet kaip grazuuu, reikia ir man tik idomu kaip laiko, ar taip pat gerai kaip hg? ax.gif

QUOTE(Emsija @ 2012 09 07, 11:43)
as irgi sitos spalvos labai norejau ir tebenoriu, is visu mood, man sita graziausia, bet stabdo kaina...lauksiu atsiliepimu. Skaiciau apie juos angliskame forume, tai skundziasi moteriskes, kad nesikeicia ta spalva, vienoda visa laika, ypac jei trumpesni nagai, kad geriau jau su dviem spalvom toki efekta nusipiest ir tt, o pas tave nera ilgi nagiukai, o taip graziai spalva atrodo... smile.gif

nu jo jei reaguoja i siluma tai logiskai mastant jei labai trumpi nagai tai nagai dengiasi visi siluma ir nesikeicia spalva nes salcio ner g.gif nebent ziema be pirstiniu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 09 07, 11:43)

Na, as specialiai pasiauginau nagucius, kad galiukas butu tamsesnis. Cia foto idealioj busenoj, bet realiai jie dazniausiai yra sviesus, tamseja tik pats pakrasciukas. Bet keicia spalva greitai, jei i vesesni vandeni ranka ikisu ar i lauka iseinu. ax.gif

Zodziu, bandau ir veliau papasakosiu rezultata. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 09 07, 09:57)

user posted image

super, labai idomiai atrodo bigsmile.gif o is kur siuntetes? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 09 07, 08:57)

user posted image

Koks nr. ar pavadinimas sios spalvytes
Atsakyti
QUOTE(gugiene @ 2012 09 07, 13:46)

http://www.ebay.com/...=item58959b84ac
Atsakyti
QUOTE(gugiene @ 2012 09 07, 13:46)

LeChat Nobility Perfect Match MOOD Changing Gel Polish Angel's Breeze.

Atsakyti
va cia jie pigiau gaunasi smile.gif
http://www.nailxpres...amp;path=85_184
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 09 07, 09:51)
Pas mane dabar einamiausia- IBD Mogul. Ar cia tas atsales oras itaka daro, ar kas bet sita spalva dabar lakuojasi visos biggrin.gif

pas mane labai panasi HG Bellas vampire ir HG Black cherry berry spalvytes tiesiog visoms patinka smile.gif

Del progel supernails laku, laikosi gerai, bet nusiima sunkiai kazkodel g.gif

Ka merginos darot, kad nauji lakiukai butu tirstesni? Paliekat atsuktus?
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 09 07, 11:53)
Na, as specialiai pasiauginau nagucius, kad galiukas butu tamsesnis. Cia foto idealioj busenoj, bet realiai jie dazniausiai yra sviesus, tamseja tik pats pakrasciukas. Bet keicia spalva greitai, jei i vesesni vandeni ranka ikisu ar i lauka iseinu. ax.gif

Zodziu, bandau ir veliau papasakosiu rezultata. 4u.gif

Na ka, pirmas pastebejimas - nusiima sunkiai, tikrai sunkiai. Lakavau pora nagu su HG baze ir topu, viena naga tepiau su bondu, kito ne. Vargau su abiem nagais, labai sunkiai tirpo, gramdydama pazeidziau viena naga - zodziu, silpniems nagams nerekomenduoju.

Nezinau, ar uzteks ryzto abi rankas lakuotis. Spalvos keitimo efektas - 100 %, bet nezinau, ar tai atperka galimybe pazeisti nagus valant. g.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 09 07, 23:25)
Na ka, pirmas pastebejimas - nusiima sunkiai, tikrai sunkiai. Lakavau pora nagu su HG baze ir topu, viena naga tepiau su bondu, kito ne. Vargau su abiem nagais, labai sunkiai tirpo, gramdydama pazeidziau viena naga - zodziu, silpniems nagams nerekomenduoju.

Nezinau, ar uzteks ryzto abi rankas lakuotis. Spalvos keitimo efektas - 100 %, bet nezinau, ar tai atperka galimybe pazeisti nagus valant.  g.gif

Freza80, o nemanot, kad cia del to, kad svieziai uzdeta ir iskart nuimat? Na galvoju, jeigu panesiotumet 2 savaites tada lengviau nusiimtu smile.gif
Atsakyti
Ar matet, Beutyland Amazon.com pasipilde keliom spalvom, gaila, turiu jau tokias, bet kas dar neturi, tai fireworks blizguti gali nusipirkt labai pigiai ten smile.gif
Atsakyti