Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(ZmoNa_ @ 2012 09 06, 23:13)
o as nelakuoju savo nagu laukiu forbidden love , niekaip nesulaukiu, o snd pasiziuriu kad jie cancelino uzsakyma nes tipo out of order doh.gif  jau ir pinigus pries savaite grazino o as nepasiziurejau  doh.gif  pravalas

ne nu nera tos spalvos ebejui, ka jos nebegamina ? g.gif yra uz 15 baksu bet kazkodel paskutiniam zingsni man jos neparduoda, o kitas pasiulymas uz 30 baksu doh.gif tai kur daba gauti?
Atsakyti
[quote=freza80,2012 09 06, 19:00]
Ateinu su grazia spalva - cnd hollywood, klasikine raudona, su smulkiu auksiniu zeruciu wub.gif

Tikrai labai grazi spalva, itrauksiu i savo norimu sarasa ir sita smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ZmoNa_ @ 2012 09 07, 01:01)
ne nu nera tos spalvos ebejui, ka jos nebegamina ?  g.gif  yra uz 15 baksu bet kazkodel paskutiniam zingsni man jos neparduoda, o kitas pasiulymas uz 30 baksu  doh.gif  tai kur daba gauti?

Nu ti ka yra va: http://www.ebay.com/...=item4cf9754e00

ir dar kelis matau pora doleriu brangesnius tik pasiulymus.
Atsakyti
As irgi noriu atsinaujint - net galva susisuko beskaitant... tik nezinau ku pirkt... kas pas jus dabar einas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 09 07, 09:36)
As irgi noriu atsinaujint - net galva susisuko beskaitant... tik nezinau ku pirkt... kas pas jus dabar einas?  4u.gif

Pas mane dabar einamiausia- IBD Mogul. Ar cia tas atsales oras itaka daro, ar kas bet sita spalva dabar lakuojasi visos biggrin.gif
Atsakyti
Na ir dar viena spalva bandymo fazeje ant mano nagu - Lechat mood :-)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 09 07, 09:51)
Pas mane dabar einamiausia- IBD Mogul. Ar cia tas atsales oras itaka daro, ar kas bet sita spalva dabar lakuojasi visos biggrin.gif

*****, o as jos neturiu... doh.gif reik speju uzsisakyt biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 09 07, 09:57)

user posted image

labai graži spalva, kaip ilgai laiko šie lakai?
Atsakyti
QUOTE(edita85 @ 2012 09 07, 10:42)
labai graži spalva, kaip ilgai laiko šie lakai?

Kaip minejau - bandymo stadijoj. Vakar lakavausi, siandien ziuresiu, kaip nusiima. Jei viskas ok, persilakuosiu ir ziuresiu, kiek laiko. O kaina, tai stipriai brangiau nei HG parsisiusti gavosi. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 09 07, 08:57)

Aš dabar būsiu blondė lotuliukas.gif čia du lakai ar viena ir ta pati spalvytė? Googlyje vaizdus kai pažiūrėjau, tai visi taip nulakuoti. g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lurta @ 2012 09 07, 10:45)
Aš dabar būsiu blondė  lotuliukas.gif čia du lakai ar viena ir ta pati spalvytė? Googlyje vaizdus kai pažiūrėjau, tai visi taip nulakuoti.  g.gif  doh.gif

As irgi blondine bigsmile.gif cia ta pati spalva, nuo temperaturos keicianti atspalvi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 09 07, 08:00)
ir dar kelis matau pora doleriu brangesnius tik pasiulymus.

nu ir kaip as neradau doh.gif aciu labai 4u.gif

QUOTE(freza80 @ 2012 09 07, 09:57)

wow wub.gif kaip grazuuuu, o kiek gavosi tas lakas su atsiuntimu?
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2012 09 07, 11:29)
nu ir kaip as neradau  doh.gif  aciu labai  4u.gif
wow  wub.gif  kaip grazuuuu, o kiek gavosi  tas lakas su atsiuntimu?

Apie 65 lt ax.gif
Atsakyti