Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(donatiki @ 2012 09 05, 19:16)

as darau taip:
1.baze, lempa
2.spalva, lempa
3. nuvalau lipnuma, dedu stampa
4. topas.

spalva nepasivalo kai nuvalai lipnuma? ir stampukui naudoji paprasta laka ar geli blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2012 09 05, 18:32)
spalva nepasivalo kai nuvalai lipnuma? ir stampukui naudoji paprasta laka ar geli blush2.gif ?

nu kad nepasivalo... kartais net nevalau, kai kuriuos spalvos nudziusta visiskai po lempos.
paprasta laka naudoju. ligtai esu bandzius su geliu, bet nesigavo.
Atsakyti
Kristale, nera uz ka smile.gif

as dar turiu klausimeli... ar tepatn orly gel fx white tips, ant bazes po lempos neissilieja balta spalva i baze?
Atsakyti
Kas turit IBD Juliet,kaip ta spalva? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 09 05, 17:36)
Įkeliu kelias foto....

2.SuperNail ProGel Toffee Butter (3sluoksniai)
3. IBD Dolomite
5. HG 01420 Jet Set
user posted image

super 2.3.5.ir pirmieji nagai, spalva ir gelytes wub.gif

QUOTE(Kristalė* @ 2012 09 05, 19:01)
gal kuri galite papunkciui surasyti lakavimo eiga su stampukais?

mane taip pat domina ax.gif

QUOTE(donatiki @ 2012 09 05, 19:16)

as darau taip:
1.baze, lempa
2.spalva, lempa
3. nuvalau lipnuma, dedu stampa
4. topas.

o man kai kurios spalvos pakeicia spalva nuemus lipnuma. tai gal yra koks variantas , kad nerizikuot pakeis spalva ar ne? blush2.gif gal ant topo deti? bet tada vel topa deti? nes bespalvi kai dedu tai pasitempia stampuko gelytes. nesvarbu kiek leisi padziuti doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
tai tada ant topo dekit ir viskas...
as su PN lakuoju, bet man nepasivalo spalva
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 09 05, 20:47)
spalva be blizgucio, nieko tokia, tik man sunkiai ji dengiasi, dryzuojasi, nezinau, antra kart jos nebeimciau. Albumely yra pavydys su ja.

Tada ne kas g.gif Beautylandas leido pasirinkt kita spalva vietoj tos isbegusios,pasirinkimas mazas pas ja dabar,teko imti tik Juliet doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 04, 22:09)
Uzmaciau ta raudona, bet man tiek raudonu atspalviu jau artimu vienas kitam, kad pvz niekuo man ji neisikyre is kitu schmoll.gif  Aishku cia skonio reikalas. Nors pala,Dabar maisausi ar butent apie ta pacia spalva sneku, nes nepamenu numerio lotuliukas.gif

tai ir as pabijojau uzsakineti...nes ready to wear nusipirkau- labai panasi i hot rod red- kai as raudonu megeja, tai niekis, bet jei dar trecia tokia isigyciau, nu tai provalas...
labai man grazi ta nauja pilka, bet kadangi is IBD laukiu pilkos ir IBD slate turiu, tai jau nebepirkau...
Atsakyti

i 
Dėl citavimo: stenkimės cituoti taip, kad citata neužimtų didžiosios dalies žinutės. Paprastai juk atsiliepiama į vieną ar kitą mintį nario žinutėje, todėl vertėtų citatą tumpinti. Nėra prasmės cituoti keliasdešimties eilučių žinutę tik tam, kad didelės citatos apačioje parašytumėte: "Pritariu", "Jėga " ir pan. Tokios žinutės laikomos SPAM'u ir bus trinamos be perspėjimo.

! 
Draudžiama cituoti nuotraukas, ypač daugiau nei vieną.

i 
Žinutės, neatitinkančios taisyklių trinamos.
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 09 05, 16:36)
Įkeliu kelias foto....

Kvietkelės wub.gif o iš naujų - 4 thumbup.gif o dolomite kokia tamsi (tokia ir real?)
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif

Pasiilgau Jusu baisingai, teipkad prsejus visoms dideliausioms progoms griztu... o jus cia kad gerybiu, kad naujoviu pridejusios wub.gif
ajnu skaityt visku ku praleidau biggrin.gif
Atsakyti
Kas labiausiai jum satitinka "bordines" savoka?
Geriausias pasiūlymas toms, kurios domisi naujovėmis, nebijo jų išbandyti ir sėkmingai naudoti ateityje. Nagavita suteikia Jums galimybę pasinaudoti neabejotinai geru pasiūlymu! Jums tereiks atvykti pas mus Vilniuje, Savanorių pr. 11A, esančią parduotuvę ir mes Jums surengsime nemokamą pristatymą, kaip padengti nagus ilgalaikiu laku, IBD Just Gel ir Supernail Progel firmos lakais.

-- kaip manot, ar verta? ar elemetaru bus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledine_saule: 06 rugsėjo 2012 - 10:36