Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 05, 09:40)
Butent, ir viskas jau man sukas ratu ir kartojasi  doh.gif As neisivaizduoju ka tu ten griebei per spalvas  bigsmile.gif  net ciekava,bo man nusibode apsoliut viskas doh.gif

žemės atspalvius griebiau.....
QUOTE(-Alice- @ 2012 09 05, 09:42)
gal ta raudona būtų visai nieko  g.gif  tokia klasikinė raudona

aga gal ir nieko, bet va kaip Jolkuce sako skiriasi gal tik pustoniu.........
QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 05, 09:44)
Man raudonos visos grazios, bet , kad sudejus salia duok die vieno tono atspalviu tesiskiria...

Atsakyti
Man siandien atsitiko toks dalykas, gavau ne lemputes i uv lempa, o keturis prozektorius lotuliukas.gif . Na dar taip nera buve, parasiau dabar tiems kinieciams laiska, neapsimoka gi man siust jiems atgal, nes daugiau uz siuntima sumokesiu, nei as jiems jau sumokejau, ziuresiu ka atsakys, cia gi ju klaida, kad visiskai kita daikta man atsiunte... Niekam taip nera nutike? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 09 05, 09:36)
NAilTek Extra-kiek pamenu iš mokslų tai yra skirta priemonė, staigiam nagų augimui. šio stipriklio pagalba nagas auge 3 k. greičiau, ir jį griežtai galima naudoti max. 3 sav., ir jei nagas yra silpnas ir netvirtas, šis stipriklis gali deformuoti nagą, kadangi jis "plešia" nagą iš jo gyvuonio ir budamas silpnas jis pradės banguotis.

Na nžn. jei netaip tai pataisykit mane. Bet mane taip mokino  blush2.gif

100 % tiesa. Atsargiai su tuo EXTRA, jis tik ilgi nuaugina staigiai, o stiprinimui rinkites II nailtek. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 09 05, 08:58)
Sveikutės, mirksiukas.gif

aš buvau pirmad. Nagavitoj  doh.gif ir vėl spalvų prisipirkau  doh.gif  blush2.gif pagriebiau 4 spalvas.... vėliau įkelsiu lakuotius nagučius su jom  thumbup.gif ............... ir Nagavitos direktorė-savininkė, man pasakė, kad kt. savaitę laukiama nauja kolekcija Gelisho..... tai db sėdžiu ir mąstau g.gif kuri čia bus? Tai gal ta House? g.gif
Nes db paskutine buvo tai Just For You...  g.gif

House kolekcijos pvz. kelios spalvos

tamsiai melyna visai nieko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 09 05, 12:29)
Man siandien atsitiko toks dalykas, gavau ne lemputes i uv lempa, o keturis prozektorius lotuliukas.gif . Na dar taip nera buve, parasiau dabar tiems kinieciams laiska, neapsimoka gi man siust jiems atgal, nes daugiau uz siuntima sumokesiu, nei as jiems jau sumokejau, ziuresiu ka atsakys, cia gi ju klaida, kad visiskai kita daikta man atsiunte... Niekam taip nera nutike? smile.gif

tie visi kinieciai labai bijo blogu atsiliepimu, tai manau kad tau tikrai atsius tai ka pirkai ir dar prozektorius turesi lotuliukas.gif niekda nepraso siusti atgal, o jei ir prasytu tai patys turetu ir apsimoketi islaidas, nes ju kalte...
Atsakyti
Įkeliu kelias foto....
Jau daug sykių matyta IBD Miau Šmiau(kaip aš ją vadinu) ir paprastos gėlytės
user posted image

Na o čia mano pačios nagiukai.... tos 4 naujos spalvos... taigi nuo mažiuko....
1.HG 01542 Eur-so Chic
2.SuperNail ProGel Toffee Butter (3sluoksniai)
3. IBD Dolomite
4.HG 01540 Meet me in Milano
5. HG 01420 Jet Set
user posted image
Atsakyti
[quote=ingeborgita2,2012 09 05, 16:36]
Ingeborgita2, palete ant nagu thumbup.gif O kitos rankos nagiukai kaip nulakuoti? Man nykstuko spalva labai geidziama wub.gif
Atsakyti
[quote=Aurelia,2012 09 05, 17:48]
[quote=ingeborgita2,2012 09 05, 16:36]
Ingeborgita2, palete ant nagu thumbup.gif O kitos rankos nagiukai kaip nulakuoti? Man nykstuko spalva labai geidziama wub.gif
[/quote]

Kt. ranka taippat ,tokiu pačiu eiliškumu nulakuoti. Pati fotkinau su tel. dukrytė buvo lauke negalėjo mamos rankų nufotkinti lotuliukas.gif
Aga ji labai einama šaltuoju periodu.... Būtina įsigyti mirksiukas.gif

P.s. beje aš Inga blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingeborgita2: 05 rugsėjo 2012 - 16:56
Sveikos 4u.gif kiek jus cia groziu prikelet, saunuoles tikros thumbup.gif
na o as taip pat nusipirkau orly balta geliuka prancuzui, bet jau toks skystaliukas doh.gif smile.gif prasukau truputi, idejau i sekcija, gal kiek patirstes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 09 05, 18:18)
Sveikos  4u.gif  kiek jus cia groziu prikelet, saunuoles tikros  thumbup.gif
na o as taip pat nusipirkau orly balta geliuka prancuzui, bet jau toks skystaliukas  doh.gif  smile.gif prasukau truputi, idejau i sekcija, gal kiek patirstes  smile.gif

supurtyk gerai nes pigmentas nat dugno buna nusedes...
Atsakyti
gal kuri galite papunkciui surasyti lakavimo eiga su stampukais?
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 09 05, 17:57)
supurtyk gerai nes pigmentas nat dugno buna nusedes...

aciu uz patarima smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kristalė* @ 2012 09 05, 18:01)
gal kuri galite papunkciui surasyti lakavimo eiga su stampukais?

as darau taip:
1.baze, lempa
2.spalva, lempa
3. nuvalau lipnuma, dedu stampa
4. topas.
Atsakyti