Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 09 05, 08:20)
blink.gif ar Tu išprotėjusi..... susigadinusi nagus ir NailTek Extra naudoji  doh.gif , suvarysi dar labiau nagus....Ar bent žinai ką daro Extra?

o ką jis daro? g.gif parašyta, kad jei kiti stiprikliai nepadeda, tai jau Xtra padeda http://www.manikiura...listtype=search g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(sylvia @ 2012 09 01, 22:11)
konad m 57

labukas merginos, o kur greičiau be usa nuspirkti tų KONAD lipdukų LT? norėčiau ir aš prancūzui wub.gif smile.gif gal nagavita turi jų? ax.gif
o sakykite kai padarote u HG prancūzą, susikarpote ir dedate tuos lipukus ir kie gerai limpa? ar ji geriau dėti ant topo pašiaušto, kiap geriau laikosi? ačiū kas atsakys wub.gif wub.gif
Atsakyti
ibd naujas spalvas raskit, nes as nerandu schmoll.gif as jau vel galvoju nusipirkti ibd naujas spalvas.pas mane liga doh.gif del spalvu
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2012 09 05, 09:30)
o ką jis daro?  g.gif  parašyta, kad jei kiti stiprikliai nepadeda, tai jau Xtra padeda http://www.manikiura...listtype=search    g.gif  g.gif

NAilTek Extra-kiek pamenu iš mokslų tai yra skirta priemonė, staigiam nagų augimui. šio stipriklio pagalba nagas auge 3 k. greičiau, ir jį griežtai galima naudoti max. 3 sav., ir jei nagas yra silpnas ir netvirtas, šis stipriklis gali deformuoti nagą, kadangi jis "plešia" nagą iš jo gyvuonio ir budamas silpnas jis pradės banguotis.

Na nžn. jei netaip tai pataisykit mane. Bet mane taip mokino blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2012 09 05, 08:34)
labukas merginos, o kur greičiau be usa nuspirkti tų KONAD lipdukų LT? norėčiau ir aš prancūzui wub.gif  smile.gif gal nagavita turi jų? ax.gif
o sakykite kai padarote u HG prancūzą, susikarpote ir dedate tuos lipukus ir kie gerai limpa? ar ji geriau dėti ant topo pašiaušto, kiap geriau laikosi? ačiū kas atsakys wub.gif  wub.gif

cia ne lipdukai o plokstele stampuku
http://www.konad.lt/index.php?pr=4881
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sylvia: 05 rugsėjo 2012 - 08:37
QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 05, 09:32)
Nu jus mania prikalkit prie sienos- nieko grazaus schmoll.gif

iš tikrųjų tai visos labai panašios į jau buvusias.....
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 09 05, 08:36)
NAilTek Extra-kiek pamenu iš mokslų tai yra skirta priemonė, staigiam nagų augimui. šio stipriklio pagalba nagas auge 3 k. greičiau, ir jį griežtai galima naudoti max. 3 sav., ir jei nagas yra silpnas ir netvirtas, šis stipriklis gali deformuoti nagą, kadangi jis "plešia" nagą iš jo gyvuonio ir budamas silpnas jis pradės banguotis.

Na nžn. jei netaip tai pataisykit mane. Bet mane taip mokino  blush2.gif

g.gif aš tai nežinau kaip jis ten veikia. Galvojau, kad jis tik geresnis stipriklis. Nu viskas, visai susimėčiau. Ką dabar daryti... imt nailteką II g.gif
Atsakyti
QUOTE(sylvia @ 2012 09 05, 09:36)
cia ne lipdukai o plokstele stampuku
http://www.konad.lt/index.php?pr=4881

aciukas sylvia, o kaip jus dedate ar galite greit parašyti, tą štampuką iškart po HG parncūzo ar kaip rašiau, ant pašiausto topo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 05 rugsėjo 2012 - 08:40
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 09 05, 09:37)
iš tikrųjų tai visos labai panašios į jau buvusias.....

Butent, ir viskas jau man sukas ratu ir kartojasi doh.gif As neisivaizduoju ka tu ten griebei per spalvas bigsmile.gif net ciekava,bo man nusibode apsoliut viskas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 05, 08:32)
Nu jus mania prikalkit prie sienos- nieko grazaus schmoll.gif

gal ta raudona būtų visai nieko g.gif tokia klasikinė raudona
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2012 09 05, 09:42)
gal ta raudona būtų visai nieko  g.gif  tokia klasikinė raudona

Man raudonos visos grazios, bet , kad sudejus salia duok die vieno tono atspalviu tesiskiria...
Atsakyti
QUOTE(sylvia @ 2012 09 05, 09:35)
ibd naujas spalvas raskit, nes as nerandu schmoll.gif  as jau vel galvoju nusipirkti ibd naujas spalvas.pas mane liga doh.gif  del spalvu

Aš žinok IBD nelabai pažystu blush2.gif aš HG gerbėja blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti