Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(sylvia @ 2012 09 04, 16:42)
o as siandien skambinau i nagavita ir uzklausiau del nauju ibd spalvu.kazkas rase kad nagavita tures jaunas ibd 24 spalvas.tai ka as jums pasakysiu nevelnia nagavita nelaukia ir neplanuoja nauju spalvu isigyt pasake kad pas juos ir taip nemazas pasirinkimas.taigi reiks pinigelius rinkt ir is jav siustis lotuliukas.gif

cia man taip sake Kauno Nagavitoj... ot, o as galvojau leksiu spalvas apziuret...
gundausi viena uzsisakyt....
Atsakyti
darant prancuziska ar galima du kartus deti topa , vietoj bespalvio? nes ant galiuko desis 2sluoksniai plono, o vienas sluoksnis topo per mazai. galiukas vos vos storesnis o ten kur topas ploniau gaunasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 04, 16:57)
Buvau siandien nagavitoj akiu paganyt, nu ir gryzau rami, nes jokiu te nauju spalvu ner, ir apskritai nieko naujo irnesakyk.gif Tik video kameros ir kaikurios naujos pardavejos biggrin.gif IS nauju HG gal tik sviesu  EUR-SO CHIC jamciau toki lengvai perlamutrini, bet nekazka schmoll.gif

gerai jums... o as nepirkau bet uzsimaniau rudos ir pilkos tai uzsisakiau is jav HG fashion week chic ir IBD Viking winter tikiuosi abi bus emaline...
beje gal pastebejote naujaja raudona ar yra? Backstage Beauty #01440 ?? nebesuprantu as ju... ar vienoda su kazkuo ar ne...
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2012 09 04, 20:58)
gerai jums... o as nepirkau bet uzsimaniau rudos ir pilkos tai uzsisakiau is jav HG fashion week chic ir IBD Viking winter tikiuosi abi bus emaline...
beje gal pastebejote naujaja raudona ar yra? Backstage Beauty #01440 ?? nebesuprantu as ju... ar vienoda su kazkuo ar ne...

Uzmaciau ta raudona, bet man tiek raudonu atspalviu jau artimu vienas kitam, kad pvz niekuo man ji neisikyre is kitu schmoll.gif Aishku cia skonio reikalas. Nors pala,Dabar maisausi ar butent apie ta pacia spalva sneku, nes nepamenu numerio lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 04 rugsėjo 2012 - 20:12
Harmony ruosiasi pristatyti tokia naujove

https://www.facebook...9...e=1
Atsakyti
QUOTE(maraziuke @ 2012 09 04, 21:10)

Jau kalbejom apie situs stipriklius irnesakyk.gif biggrin.gif Mes cia zinok naujienas pirmosios randam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 04, 21:13)
Jau kalbejom apie situs stipriklius  irnesakyk.gif  biggrin.gif Mes cia zinok naujienas pirmosios randam lotuliukas.gif

Nu va, nuvertinau jus biggrin.gif
Skaitau cia jusu visas temas, bet kolkas tik 9 perskaiciau, labai jau intensyviai diskutuojat, bet labai faina skaityt, tai va dar ir neperskaiciau apie situ naujienu diskusija, tik va FB uzmaciau, galvoju imesiu linka smile.gif
Atsakyti
pamirssau vakar parasyt ir pasidalint su jumis biggrin.gif rugpjucio 29 d. uzsisakiau per ebay.com topa ir baze harmony, nes jau pas mane baiginejas taigi ir klienciu tik po viena i diena emiau.as namuose dirbu , sedziu dekretiniam.galvojau gauti na tik si penktadieni kuris bus, cia geruoju atveju.
ir ka jus manot . as jau PIRMADIENI radau savo pasto dezutej thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif o cia tai pristatimas thumbup.gif thumbup.gif siunciu jums nuoroda jeigu kas uzsimanys uzsisakyti
http://www.ebay.com/...984.m1497.l2649
Atsakyti
dar klausimas kur galima rasti realias foto ibd nauju laku spalvas? gal kas radot imeskit nuoroda 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, mirksiukas.gif

aš buvau pirmad. Nagavitoj doh.gif ir vėl spalvų prisipirkau doh.gif blush2.gif pagriebiau 4 spalvas.... vėliau įkelsiu lakuotius nagučius su jom thumbup.gif ............... ir Nagavitos direktorė-savininkė, man pasakė, kad kt. savaitę laukiama nauja kolekcija Gelisho..... tai db sėdžiu ir mąstau g.gif kuri čia bus? Tai gal ta House? g.gif
Nes db paskutine buvo tai Just For You... g.gif

House kolekcijos pvz. kelios spalvos user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingeborgita2: 05 rugsėjo 2012 - 08:14
QUOTE(maraziuke @ 2012 09 04, 20:10)

o kas čia per stirikliai? g.gif Labai įdomu pasidarė. Čia gal stiprins ilgalaikiu laku padengtą nagą? Tai labai šaunu. Man būtų labai aktualu, nes dabar esu taip "susipartalinusi" nagus, tik su nailtek xtra telakuoju, vienu žodžiu pertrauką darau. Taip šlykščiai pradėjo skilinėti nagai, jau tooookie silpni niekada nėra buvę verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2012 09 05, 09:11)
o kas čia per stirikliai?  g.gif  Labai įdomu pasidarė. Čia gal stiprins ilgalaikiu laku padengtą nagą? Tai labai šaunu. Man būtų labai aktualu, nes dabar esu taip "susipartalinusi" nagus, tik su nailtek xtra telakuoju, vienu žodžiu pertrauką darau.  Taip šlykščiai pradėjo skilinėti nagai, jau tooookie silpni niekada nėra buvę  verysad.gif

blink.gif ar Tu išprotėjusi..... susigadinusi nagus ir NailTek Extra naudoji doh.gif , suvarysi dar labiau nagus....Ar bent žinai ką daro Extra?
Papildyta:
Va radau dar vieną foto iš House kolekcijos
user posted image
Foto internetinė
Atsakyti