Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(tamosiuke @ 2012 09 03, 15:41)
Ne ne, atviksciai-pirma moca 2 sluoksniu, tada viena sluoksni So in love 4u.gif

lotuliukas.gif gerai, kad vakar tik nulakavus prisiminiau, kad sakėt apie so in love biggrin.gif reiks pamėgint smile.gif o gražiai atrodo? Gal turit foto?
Papildyta:
QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 04, 07:34)
Grazi spalvyte  wub.gif

drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sylvia @ 2012 09 04, 08:32)
sveikos na parodysiu ka vakar nakti sau pasidARIAU: lakas ibd "marigold" labai grazi spalva jinai tokia raudonai -rozine, avietine
user posted image
http://www.part.lt/i...45c9f70c358.JPG
tiktai i odeles neziurim ir nekritikuojam lotuliukas.gif tas pats kaip ir nulakuota doh.gif

ryskoka spalvyte, nors grazi 4u.gif tik kazi po vasaros sezono ar noresis taip ryskiai? ax.gif
Atsakyti
sveikutes,
nezinau, ar vietoj parasysiu, tiesiog noriu patarimo. UZsisakiau is amazon uv lempa, per tarpininkes. Deja lempa netinka Europai. Gal kuriai yra taip buve? Nunesiau pas meistrus, na nesutampa dazniai, netinka jokie adapteriai, tiesiog nepritaikyta mums. Siusti atgal neverta finansiskai. Kaipo nurasiau i nevykusius pirkinius, bet gal ideju kokiu turit? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pipipi @ 2012 09 04, 10:53)
sveikutes,
nezinau, ar vietoj parasysiu, tiesiog noriu patarimo. UZsisakiau is amazon uv lempa, per tarpininkes. Deja lempa netinka Europai. Gal kuriai yra taip buve? Nunesiau pas meistrus, na nesutampa dazniai, netinka jokie adapteriai, tiesiog nepritaikyta mums. Siusti atgal neverta finansiskai. Kaipo nurasiau i nevykusius pirkinius, bet gal ideju kokiu turit?  4u.gif

Yra tokie specialus adapteriai, kurie perkonvertuoja voltus is usa i musu smile.gif bent jau mano seneliai grize is amerikes toki daikta parsiveze ir kuo puikiausiai naudojasi... bet net neisivaizduoju kiek gali toks blokelis kainuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 09 04, 11:38)
o man sitoj nuotraukoj mocha pink super ziurisi, tokia svelni prie visko tinkanti spalvyte.

Nu man irgi graži, bet čia jau trys sluoksniai ir galiukai vis tiek šviečiasi unsure.gif
Atsakyti
[quote=ingeborgita2,2012 09 02, 14:28]
na įkeliu aš pora foto blush2.gif

Aišku man ne iki Jolkuce's prancūzų, bet įkeliu.....
Pagrindas HG 01408 baltas galiukas Orly
[img]http://images60.fotki.com/v370/photos/8/1334788/7288042/IMG_20120829_205

nerealus sitas wub.gif
Papildyta:
QUOTE(sylvia @ 2012 09 01, 21:57)

o koks cia pagrindas detas?
Papildyta:
QUOTE(sylvia @ 2012 09 01, 20:28)
cia dar vienas mano darbas.cia jums kad seile pavarvintumete biggrin.gif  juokauju
user posted image

Varvinu siandien istisai, tiek groziu merginos prikelet... wub.gif
Papildyta:
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 09 01, 17:30)
Taip laukiau siuntinuko....
Sulaukiau siandien verysad.gif
user posted image
Ka tokiu atveju daryt?

Man lygiai tas pats buvo su siuntiniu is Beutyland, nusiunciau nuotrauka, dar padaryk tokia, kad vokas gerai matytusi ir nusiusk, paprasyk , kad nori arba susigrazinti pinigus arba gauti nauja preke. Man atrase labai greitai, kad siuncia nauja buteliuka ir gavau nauja neuzilgo.
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 09 04, 12:16)
o koks cia pagrindas detas?
Papildyta:
Varvinu siandien istisai, tiek groziu merginos prikelet... wub.gif
Papildyta:
Man lygiai tas pats buvo su siuntiniu is Beutyland, nusiunciau nuotrauka, dar padaryk tokia, kad vokas gerai matytusi ir nusiusk, paprasyk , kad nori arba susigrazinti pinigus arba gauti nauja preke. Man atrase labai greitai, kad siuncia nauja buteliuka ir gavau nauja neuzilgo.

pagrindas hg ambience ligtais taip vadinasi 2 sluoksniai
Atsakyti
Na, atspekit, katra IBD all heart, o kuri HG gossip girl? biggrin.gif

user posted image

Skirtumas, kaip su mango ir tigger'iu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 09 04, 14:40)
Na, atspekit, katra IBD all heart, o kuri HG gossip girl?  biggrin.gif

Gossipas iš dešinės turbūt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 09 04, 15:40)
Na, atspekit, katra IBD all heart, o kuri HG gossip girl?  biggrin.gif

[url=htt
Skirtumas, kaip su mango ir tigger'iu doh.gif

Pagal tai ka as turiu tai desineje Allheart biggrin.gif
Atsakyti
Buvau siandien nagavitoj akiu paganyt, nu ir gryzau rami, nes jokiu te nauju spalvu ner, ir apskritai nieko naujo irnesakyk.gif Tik video kameros ir kaikurios naujos pardavejos biggrin.gif IS nauju HG gal tik sviesu EUR-SO CHIC jamciau toki lengvai perlamutrini, bet nekazka schmoll.gif
Atsakyti
o as siandien skambinau i nagavita ir uzklausiau del nauju ibd spalvu.kazkas rase kad nagavita tures jaunas ibd 24 spalvas.tai ka as jums pasakysiu nevelnia nagavita nelaukia ir neplanuoja nauju spalvu isigyt pasake kad pas juos ir taip nemazas pasirinkimas.taigi reiks pinigelius rinkt ir is jav siustis lotuliukas.gif
Atsakyti