Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 09 02, 14:28)
na įkeliu aš pora foto  blush2.gif

Aišku man ne iki Jolkuce's prancūzų, bet įkeliu.....
Pagrindas HG 01408 baltas galiukas Orly
[

doh.gif jei da kart isgirsiu sita nesamone, gausi guza kakton biggrin.gif kelia dievishko grozio prancuzus i da bumba biggrin.gif Pirmasis superinis, blem kaip priauginti nagai, super rankytes ir frenchas wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ingeborgita, super. Taip su ta rožine prancūzas gerai atrodo wub.gif clap_1.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 02, 14:08)
doh.gif jei da kart isgirsiu sita nesamone, gausi guza kakton biggrin.gif

lotuliukas.gif Jolkuce nervuojas lotuliukas.gif ale nėr ko, mes į Jus lygiuojamės 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
imesiu ir as savo viena darbeli smile.gif

IBD-mango Mischief

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 09 02, 14:28)
na įkeliu aš pora foto  blush2.gif

Aišku man ne iki Jolkuce's prancūzų, bet įkeliu.....
Pagrindas HG 01408 baltas galiukas Orly

prancuzas labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sylvia @ 2012 09 01, 23:09)
nuvalau lipnuma, topa pasiausiu  tada su cutiseptu ar kaip jis ten vadinasi nuriebalinu naga ir paisau. o kai nupiesiu topa tepu ir i lempa

O negalima piesti tiesei ant paskutinio sluoksnio spalvos ir paskui topa?

Visu prancuzai labai labai wub.gif

Ir kazkas dar klause apie stampukus, tai man Jolkutes drugeliai labai grazus ir ir atrodo megstami. Gal ji galetu koduka korteles blush2.gif
Atsakyti
Šiaip aš nemėgeja prancūzo, bet man Ingeborgitos prancūzas irgi patiko. Elegantiškas toks smile.gif
Atsakyti
Kokie groziai wub.gif wub.gif wub.gif Kuo daugiau tokiu darbeliu,bus mums pavyzdys wub.gif

QUOTE(Kristalė* @ 2012 09 02, 15:33)
imesiu ir as savo viena darbeli  smile.gif
IBD-mango Mischief

Itariu apsvietimas ne koks nes visai ne tokia spalvyte blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Simona1986 @ 2012 09 02, 14:45)
labai labai grazu wub.gif ypac prancuzas wub.gif kazin kuri spalva is orly butu panasi pagrindui, nes viska orlio naudoju ir nenoriu makaluoti blush2.gif

Aciu o del atitikmens orlio tikrai nezinau.nes orlio turiu tik balta spalva .

QUOTE(lisik @ 2012 09 02, 14:55)
p.s. Labai grazus ingeborgitos prancuzas !!  heart.gif

Dekui

QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 02, 15:08)
doh.gif jei da kart isgirsiu sita nesamone, gausi guza kakton biggrin.gif kelia dievishko grozio prancuzus i da bumba biggrin.gif Pirmasis superinis, blem kaip priauginti nagai, super rankytes ir frenchas wub.gif  wub.gif

Ok tyliu, blush2.gif o rankytes tai jo tik frencam ir daryt. Mes irgi su kliente zvengem nes atrodo kaip priauginti.
QUOTE(Lurta @ 2012 09 02, 15:11)
Ingeborgita, super. Taip su ta rožine prancūzas gerai atrodo  wub.gif  clap_1.gif
Papildyta:

lotuliukas.gif Jolkuce nervuojas  lotuliukas.gif ale nėr ko, mes į Jus lygiuojamės  4u.gif  drinks_cheers.gif

Aga man irgi labai wub.gif, na jis toks kicinis gaunasi, holivudinis frenchas

QUOTE(dovil14 @ 2012 09 02, 16:14)
prancuzas labai labai  wub.gif

Aciu

QUOTE(-Alice- @ 2012 09 02, 17:04)
Šiaip aš nemėgeja prancūzo, bet man Ingeborgitos prancūzas irgi patiko. Elegantiškas toks  smile.gif

blush2.gif Malonu girdeti
Atsakyti
http://www.youtube.c...h?v=I0humVd0Qgw
ar jau turit kas orly smartgels? smile.gif cia kazkokia naujiena, visai netiketai ebay uzradau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanesa3 @ 2012 09 02, 16:49)
O negalima piesti tiesei ant paskutinio sluoksnio spalvos ir paskui topa?

Visu prancuzai labai labai  wub.gif

Ir kazkas dar klause apie stampukus, tai man Jolkutes drugeliai labai grazus ir ir atrodo megstami. Gal ji galetu koduka korteles  blush2.gif

Siaip man siti drugiai graziausi kuriuos turiu http://www.konad.lt/index.php?pr=4874 ir siti 2mazulyciai daznai naudojami ax.gif http://www.konad.lt/index.php?pr=4860
Papildyta:
QUOTE(Simona1986 @ 2012 09 02, 18:11)
http://www.youtube.c...h?v=I0humVd0Qgw
ar jau turit kas orly smartgels? smile.gif cia kazkokia naujiena, visai netiketai ebay uzradau lotuliukas.gif

g.gif Arba tiesiog pasikeite ipakavimas g.gif bet kaip sunkokai ji gramdo nuo nagu biggrin.gif Todel as Orlio ir nemegstu, man irgi sunkokai tirpsta jis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 02 rugsėjo 2012 - 17:15
Isbandziau vakaryksti pirkini, spalva visai grazi... bet pasirode gan skystas, nors tepesi normaliai... tiesa butekiukas asmeniskai man nepatogus, siauras ir ilgas, labai lengva parversti.... kas man ir nutiko...
Atsakyti
Sveikos, noriu paklausti daug isbandziusiu profesionaliu 4u.gif koks gelinis lakas geriausias? Eisius i kursus i nagavita,bet ten kiek zinau tai siulo tik tam tikru firmu lakus.. Paciai teko susidurti tik su harmony gelish, man jis po sav nusidauzo kampai nagu.. Ar cia tik man taip,gal nagai nelaiko tiesiog.. blush2.gif
Atsakyti