Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Sarmine @ 2012 09 02, 08:02)
Labas rytas  4u.gif

Turiu tokį kausimą, kam nesunku atsakykite  bigsmile.gif
Aš dirbu su NSI ir Harmony, man patinka abieji, tik va pastebėjau, kad NSI išlaiko 2-3 savaites klientėms kai kurioms, o Harmony 1-2savaites, o kitom klientėm NSI išlaiko tik 1 - 2savaites, o NSI ilgiau.
Man įdomu Jūsų nuomonės  4u.gif

Kurie geliniai lakai geriausiai laiko Jums/Klientėms?

1. HARMONY
2. NSI
3. IBD
4. OPI gal jau kas bandėte?
5. CND

Ačiū  4u.gif

Naudoju Harmony, turiu keleta spalvu Orly ir Ibd, visos laiko panasiai. turiu pora Nsi spalvu, man nepatinka del tirstumo, jei kas nori galiu perleisti smile.gif

Tiesa, o kaip jus darot kai lipdukus dedat? as viena karta pabandziau, nelaike ir kazkaip bijau ruzikuoti, kaip jums laikosi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jusku: 02 rugsėjo 2012 - 08:58
QUOTE(sylvia @ 2012 09 01, 22:03)

man sitie labai grazus wub.gif net neistveriau ir dabar uzisisakiau tokius doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sylvia @ 2012 09 01, 19:28)
cia dar vienas mano darbas.cia jums kad seile pavarvintumete biggrin.gif  juokauju

Aš irgi varvinu wub.gif
Pasirodo, varvinu ant visų thumbup.gif labai dailu, ypač tie nėrinukai sužavėjo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lurta: 02 rugsėjo 2012 - 12:19
O man siti labai dailus wub.gif http://www.part.lt/i...944453b6407.jpg Tik gal buciau visu nagu nemarginus, tik po pora, bet cia jau gi klienciu norai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(lisik @ 2012 09 02, 11:50)
man sitie labai grazus  wub.gif  net neistveriau ir dabar uzisisakiau tokius  doh.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif sitos ploksteles nerinukai- einamiausi siaip, privalai ja turet lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Sarmine @ 2012 09 02, 08:02)
Labas rytas  4u.gif

Man įdomu Jūsų nuomonės  4u.gif

[b]Kurie geliniai lakai geriausiai laiko Jums/Klientėms?

Turiu visus, iskyrus NSI,ant harmony bazes, visi vienodai gerai laikosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 09 02, 09:44)
As asmeniskai turiu harmony ibd ir supernail ,ir visi vienodai gerai laikosi.

QUOTE(jusku @ 2012 09 02, 09:57)
Naudoju Harmony, turiu keleta spalvu Orly ir Ibd, visos laiko panasiai. turiu pora Nsi spalvu, man nepatinka del tirstumo, jei kas nori galiu perleisti smile.gif

QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 02, 13:14)
Turiu visus, iskyrus NSI,ant harmony bazes, visi vienodai gerai laikosi mirksiukas.gif

Ačiū merginos 4u.gif
Atsakyti
na įkeliu aš pora foto blush2.gif

Aišku man ne iki Jolkuce's prancūzų, bet įkeliu.....
Pagrindas HG 01408 baltas galiukas Orly
user posted image
user posted image

HG 01420 + konad štampukas(tik plokštelės kodo nepamenu)
user posted image
user posted image

Visos HG Rio kolekcijos spalvytės(nėra tik ružavos)
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 09 02, 14:28)
na įkeliu aš pora foto  blush2.gif

Aišku man ne iki Jolkuce's prancūzų, bet įkeliu.....
Pagrindas HG 01408 baltas galiukas Orly
user posted image
user posted image

HG 01420 + konad štampukas(tik plokštelės kodo nepamenu)
user posted image
user posted image

Visos HG Rio kolekcijos spalvytės(nėra tik ružavos)
user posted image
user posted image

labai labai grazu wub.gif ypac prancuzas wub.gif kazin kuri spalva is orly butu panasi pagrindui, nes viska orlio naudoju ir nenoriu makaluoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 02, 13:14)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  sitos ploksteles nerinukai- einamiausi siaip, privalai ja turet lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif as stampuku kol kas visai neturejau ir nebandziau, bet pamacius kaip graziai atrodo - ziauriai uzsimaniau biggrin.gif o kurias dar ploksteles turit ir galetumet rekomenduot su graziais rastais is megstamiausiu? konad puslapyje ju tiek daug ! kol perziuresi....

p.s. Labai grazus ingeborgitos prancuzas !! heart.gif
Atsakyti
QUOTE(sylvia @ 2012 09 01, 22:09)
nuvalau lipnuma, topa pasiausiu  tada su cutiseptu ar kaip jis ten vadinasi nuriebalinu naga ir paisau. o kai nupiesiu topa tepu ir i lempa

o butina siausti?
Atsakyti
QUOTE(vyvukas @ 2012 09 02, 15:00)
o butina siausti?

as nesiausiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2012 09 02, 14:55)
drinks_cheers.gif  as stampuku kol kas visai neturejau ir nebandziau, bet pamacius kaip graziai atrodo - ziauriai uzsimaniau  biggrin.gif  o kurias dar ploksteles turit ir galetumet rekomenduot su graziais rastais is megstamiausiu? konad puslapyje ju tiek daug ! kol perziuresi....

p.s. Labai grazus ingeborgitos prancuzas !!  heart.gif

Ir mane sis klausimas domina ax.gif

Beja, merginos, patarkit, ka pasiimti is HG prancuzo pagrindui, kai nenori spalvos, bet nori vos vos zerejimo - taffeta, ambience, bashful? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2012 09 02, 15:04)
as nesiausiu mirksiukas.gif

dekui 4u.gif
Atsakyti