Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Sveikos,kiek ilgiausiai lauket is beautylando siuntos?
Uzsakiau rugpjucio 3d.dar nera verysad.gif niekad tiek ilgai neteko laukti cool.gif
Atsakyti
sveiki , kokius gelius naudojate geliniam lakavimui ?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lurta @ 2012 09 01, 10:07)
O aš jau laukiu atkeliaujančių šitų spalvyčių  clap.gif parašysiu atsiliepimus gavus smile.gif ir dar labai laukiu savo išsvajotos dolomite  ax.gif

labai lauksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sylvia @ 2012 09 01, 08:03)
bandau dar karta

sylvia, labai liuks smile.gif tik pasakykit - ten lipdukai? bent pas mane kažkokie panašūs yra smile.gif jei lipdukai, kaip gražiai jie Jums prilimpa? man nei be akutės neprilimpa, o su akute visai doh.gif ta akutė per nago išgaubimus trukdo prilipti pačiam lipdukui, nu žodžiu - nesekasi man su jais... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 09 01, 09:10)
Sveikos,kiek ilgiausiai lauket is beautylando siuntos?
Uzsakiau rugpjucio 3d.dar nera verysad.gif niekad tiek ilgai neteko laukti cool.gif

g.gif tikrai užtruko... gal laiškelį jiems parašykit? Šiaip gana operatyviai atsako (na gal savaitgalį nebus taip greit smile.gif ). Visada gaudavau per 2 sav. maždaug, kartą apskritai per 1,5 sav. atkeliavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lurta: 01 rugsėjo 2012 - 09:19
QUOTE(Lurta @ 2012 09 01, 09:22)
sylvia, labai liuks smile.gif tik pasakykit - ten lipdukai? bent pas mane kažkokie panašūs yra smile.gif jei lipdukai, kaip gražiai jie Jums prilimpa? man nei be akutės neprilimpa, o su akute visai  doh.gif ta akutė per nago išgaubimus trukdo prilipti pačiam lipdukui, nu žodžiu - nesekasi man su jais...  unsure.gif
Papildyta:

g.gif tikrai užtruko... gal laiškelį jiems parašykit? Šiaip gana operatyviai atsako (na gal savaitgalį nebus taip greit smile.gif ). Visada gaudavau per 2 sav. maždaug, kartą apskritai per 1,5 sav. atkeliavo.

ten ne lipdukai, o stampukai ir iklijavau swarowski akmenuku balta ir raudona smile.gif
Atsakyti
Sylvia, labai grazus manikiuras wub.gif O pagrindine kokia spalva?
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2012 09 01, 10:31)
Sylvia, labai grazus manikiuras  wub.gif  O pagrindine kokia spalva?

ant pirstu kur dizainas padarytas ibd cosmic red , o ant likusiu hg queens of hearts smile.gif
Atsakyti
[quote=sylvia,2012 09 01, 09:03]

grazu labai... smile.gif
Atsakyti
Taip laukiau siuntinuko....
Sulaukiau siandien verysad.gif
user posted image
Ka tokiu atveju daryt?
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 09 01, 17:30)
Taip laukiau siuntinuko....
Sulaukiau siandien verysad.gif
user posted image
Ka tokiu atveju daryt?

Butinai pardavejui is kurio pirkot siuskit tokia foto unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 01 rugsėjo 2012 - 17:07
QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 01, 17:42)
Butinai pirkejui is kurio pirkot siuskit tokia foto unsure.gif

Pardavejui blush2.gif
Einu rsyt laisko cool.gif Ka jus tokiu atveju prasytumet?grazint preke ar ko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmazuliuke: 01 rugsėjo 2012 - 17:03
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 09 01, 17:57)
Pardavejui blush2.gif
Einu rsyt laisko cool.gif Ka jus tokiu atveju prasytumet?grazint preke ar ko?

pakeisti bent jau kita nauja g.gif , kadais as per tarpininke pirkau,dar tuos senus IBD gelac, ir ka- gavau sustingusi, tai tarpininkei nusiunciau foto, ji pardavejui, ir jie grazino man pinigelius be jokiu pykciu.
Atsakyti