Sveikos,kiek ilgiausiai lauket is beautylando siuntos?
Uzsakiau rugpjucio 3d.dar nera niekad tiek ilgai neteko laukti
sveiki , kokius gelius naudojate geliniam lakavimui ?
QUOTE(Lurta @ 2012 09 01, 10:07)
O aš jau laukiu atkeliaujančių šitų spalvyčių parašysiu atsiliepimus gavus ir dar labai laukiu savo išsvajotos dolomite
labai lauksiu
QUOTE(sylvia @ 2012 09 01, 08:03)
bandau dar karta
sylvia, labai liuks tik pasakykit - ten lipdukai? bent pas mane kažkokie panašūs yra jei lipdukai, kaip gražiai jie Jums prilimpa? man nei be akutės neprilimpa, o su akute visai ta akutė per nago išgaubimus trukdo prilipti pačiam lipdukui, nu žodžiu - nesekasi man su jais...
Papildyta:
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 09 01, 09:10)
Sveikos,kiek ilgiausiai lauket is beautylando siuntos?
tikrai užtruko... gal laiškelį jiems parašykit? Šiaip gana operatyviai atsako (na gal savaitgalį nebus taip greit ). Visada gaudavau per 2 sav. maždaug, kartą apskritai per 1,5 sav. atkeliavo.
QUOTE(Lurta @ 2012 09 01, 09:22)
sylvia, labai liuks tik pasakykit - ten lipdukai? bent pas mane kažkokie panašūs yra jei lipdukai, kaip gražiai jie Jums prilimpa? man nei be akutės neprilimpa, o su akute visai ta akutė per nago išgaubimus trukdo prilipti pačiam lipdukui, nu žodžiu - nesekasi man su jais...
Papildyta:
tikrai užtruko... gal laiškelį jiems parašykit? Šiaip gana operatyviai atsako (na gal savaitgalį nebus taip greit ). Visada gaudavau per 2 sav. maždaug, kartą apskritai per 1,5 sav. atkeliavo.
Papildyta:
ten ne lipdukai, o stampukai ir iklijavau swarowski akmenuku balta ir raudona
Sylvia, labai grazus manikiuras O pagrindine kokia spalva?
QUOTE(Aurelia @ 2012 09 01, 10:31)
Sylvia, labai grazus manikiuras O pagrindine kokia spalva?
ant pirstu kur dizainas padarytas ibd cosmic red , o ant likusiu hg queens of hearts
[quote=sylvia,2012 09 01, 09:03]
grazu labai...
grazu labai...
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 09 01, 17:30)
Butinai pardavejui is kurio pirkot siuskit tokia foto
QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 01, 17:42)
Butinai pirkejui is kurio pirkot siuskit tokia foto
Pardavejui
Einu rsyt laisko Ka jus tokiu atveju prasytumet?grazint preke ar ko?
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 09 01, 17:57)
pakeisti bent jau kita nauja , kadais as per tarpininke pirkau,dar tuos senus IBD gelac, ir ka- gavau sustingusi, tai tarpininkei nusiunciau foto, ji pardavejui, ir jie grazino man pinigelius be jokiu pykciu.