Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(sylvia @ 2012 08 31, 08:49)
o kiek  siuntimas i lietuva kainuoja?nes ten as biski nesusigaudau

berods i Lietuva tiesiogia nesiuncia kiek ziurejau rolleyes.gif

QUOTE(sau_lu_te @ 2012 08 31, 10:07)
U
Jei neklydtu is sio psl tik per tarpininke galima  uzsisakinet...

Krausiu snd krepsi....

o kuriai tarpininkei ketinat siust? nes gal daugiau norinciu prisijungs prie uzsakymo is sios parduotuves. Ten nemokamas siuntimas nuo 100$ gal surinksim uzsakyma? man kol kas tik 1 lako ir vieno sepetelio reikia... ax.gif (apie 18$)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 31 rugpjūčio 2012 - 13:01
sveikos mirksiukas.gif ar bandet kuri tuos Flawles gelius lakus is Cascados?
as nusipirkau sia savaite viena spalvyte pabandyti Venture, ji siek tiek sviesesne uz HG Red Roses, bet kaip smagiai lakuojasi zinokit, uztenka dvieju sluoksniu,dengiasi be dryziu graziai labai, ziuresiu kaip laikysis dabar, baze ir topa tai HG naudoju.
Atsakyti
QUOTE(jusku @ 2012 08 31, 15:07)
..  ar bandet kuri tuos Flawles gelius lakus is Cascados?

Aš išbandžiau 4u.gif lakuojasi labai smagiau, tačiau man nelaiko net savaitės... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jusku @ 2012 08 31, 14:07)
sveikos mirksiukas.gif  ar bandet kuri tuos Flawles gelius lakus is Cascados?
as nusipirkau sia savaite viena spalvyte pabandyti Venture, ji siek tiek sviesesne uz HG Red Roses, bet kaip smagiai lakuojasi zinokit, uztenka dvieju sluoksniu,dengiasi be dryziu graziai labai, ziuresiu kaip laikysis dabar, baze ir topa tai HG naudoju.

Man per skysti, aš turiu žalsva (honeydew) tai reikia 4 sluoksniu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Renadai @ 2012 08 31, 11:07)
Ar tikrai panaši???? nes aš labai noriu senosios cinammon coffee ir tik vienoj vietoj belikę eBay  g.gif

Man tai nepanasi...Cinamonas buvo daugiau ryzas r perlamutra azkoki man rodos turejo o sita tamsiai bordo su vos matomu blizguciu 4u.gif
Atsakyti
kas turi ka nors grazaus is orly prancuzo pagrindui 4u.gif noreciau pavadinimo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Simona1986 @ 2012 08 31, 17:07)
kas turi ka nors grazaus is orly prancuzo pagrindui 4u.gif noreciau pavadinimo lotuliukas.gif

Rose colored glasses, skaiciau daug kur, kad giria ja kaip prancuzo pagrinda grazu, pati tai neturiu, bet planuoju kada nors isigyt.
Papildyta:
QUOTE(jusku @ 2012 08 31, 15:07)
sveikos mirksiukas.gif  ar bandet kuri tuos Flawles gelius lakus is Cascados?

brangoki kiek sakyciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2012 08 31, 13:55)
berods i Lietuva tiesiogia nesiuncia kiek ziurejau  rolleyes.gif
o kuriai tarpininkei ketinat siust? nes gal daugiau norinciu prisijungs prie uzsakymo is sios parduotuves. Ten nemokamas siuntimas nuo 100$ gal surinksim uzsakyma? man kol kas tik 1 lako ir vieno sepetelio reikia...  ax.gif  (apie 18$)

lauretai siunciu, jau nedaug truksta iki nemokamo siuntimo. Tiksliau kai nusiusiu savo uzsakymuka jau bus nemokamas...
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 08 31, 15:26)
Man per skysti, aš turiu žalsva (honeydew) tai reikia 4 sluoksniu  doh.gif

Iš pradžių skystokas, tačiau greitai sutirštėjo ir užtenka dviejų sluoksnių. Pas mane raudonai-orandžinė spalva 4u.gif

QUOTE(Emsija @ 2012 08 31, 17:38)
brangoki kiek sakyciau g.gif

taip, bet būna akcijos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 08 31, 16:33)
Man tai nepanasi...Cinamonas buvo daugiau ryzas r perlamutra azkoki man rodos turejo o sita tamsiai bordo su vos matomu blizguciu 4u.gif

po 2 sluoksniu ir man labiau bordo, o vat po triju- islindo toks rudas atspalvis, na gal ir ne identiska, bet man panasi pasirode blush2.gif
Atsakyti
nusilakavau EzFlow true gel Hibiscus spalva.
spalva tai grazi , viskas ok , bet nepatinka sio lako skystumas,silpnai pigmentuotas,3 sluoksnius dejau ir net 4 norejosi.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2012 08 31, 20:26)
po 2 sluoksniu ir man labiau bordo, o vat po triju- islindo toks rudas atspalvis, na gal ir ne identiska, bet man panasi pasirode  blush2.gif

Tris sluoksnius ir as lakuoju, bet ji tokia graziai tamsi bordo wub.gif Cinamona as turejau ryzas man jis ir as jo nemylejau net negaila buvo, kad sudziuvo biggrin.gif
Atsakyti