Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Emsija @ 2012 08 30, 22:39)
tiek visos giria ta spalva, kad net ir as uzsimaniau, tik bijau, kad bus labai panasi i IBD bing cherry kuria jau turiu ir labai dziaugiuosi...
Tai aisku su praktika tobulumas ateina, ner noret is pirmo karto sublizget, kaip po kursu smile.gif

man dabar vakare sita spalva tamsoka atrodo. labai tikiuosi, kad rytoj dienos apsvietime bus nors truputi sviesesnio atspalvio....
nes mane jau dabar Queen of Hearts, Hot Rot RED, Red Roses spalvytes ir dar daugybe raudonu atspalviu vilioja..... doh.gif

gal kokiu gudrybiu zinot, kaip istaisyti toki broka, kai jau lakas sustinges? g.gif
kazkaip tik uztepus laka, viskas gerai atrode. apziurejau, nieko pavalyti regis nereikejo. o po lempos ir pasimate brokelis... o dar kai spalva ryski....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirtyšė: 30 rugpjūčio 2012 - 22:21
Tiesa, nezinau gal kas jau rase, maciau Kauno akropoli, Vitrinoje 15% nuolaida... bet nzn gundytis kokiu lakiuku ar ne
Atsakyti
Darydama uzsakyma radau geliniam lakui skitru buteliuku. Nepamenu, kazkuri rase, kad uzstengo sepetelis, va radau i ka galima pasikeisti, perpylus i kita tara 4u.gif
http://www.nailxpres...;product_id=732
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2012 08 30, 23:26)
Darydama uzsakyma radau geliniam lakui skitru buteliuku. Nepamenu, kazkuri rase, kad uzstengo sepetelis, va radau i ka galima pasikeisti, perpylus i kita tara 4u.gif

nauju spalvu gal uzsisakinejai?
Atsakyti
QUOTE(Mirtyšė @ 2012 08 30, 22:16)
gal kokiu gudrybiu zinot, kaip istaisyti toki broka, kai jau lakas sustinges?  g.gif
kazkaip tik uztepus laka, viskas gerai atrode. apziurejau, nieko pavalyti regis nereikejo. o po lempos ir pasimate brokelis... o dar kai spalva ryski....

Pirmus du kart ir man užėjo ant odelių pora nagiukų.Labai po nedaug, bet maždaug po savaitėlės tose vietose jis pradejo atšokinėti.Trečias kartas buvo sėkmingas ir visi nagučiai gavosi jau be "užėjimų" thumbup.gif .Aš tuos nagučius, kur atšoko po savaitės, nusivaliau ir persilakavau.Va čia yra privalumas lakavimosi pačiai namie, o ne pas manikiūristę, kad gali pati persilakuoti, o ne vaikščioti apsilupinėjusiais nagais iki sekančio vizito biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2012 08 30, 22:26)

o kiek siuntimas i lietuva kainuoja?nes ten as biski nesusigaudau
Atsakyti
QUOTE(Indula @ 2012 08 31, 08:03)
Pirmus du kart ir man užėjo ant odelių pora nagiukų.Labai po nedaug, bet maždaug po savaitėlės tose vietose jis pradejo atšokinėti.Trečias kartas buvo sėkmingas ir visi nagučiai gavosi jau be "užėjimų" thumbup.gif .Aš tuos nagučius, kur atšoko po savaitės, nusivaliau ir persilakavau.Va čia yra privalumas lakavimosi pačiai namie, o ne pas manikiūristę, kad gali pati persilakuoti, o ne vaikščioti apsilupinėjusiais nagais iki sekančio vizito biggrin.gif

tikrai, cia pliusas, kai pati gali pasitvarkyti smile.gif
na ka gi, tikiuosi ir as ismoksiu be jokiu "uzejimu" nusilakuoti...

o as siandien ryte pries saulute ziuriu i savo stand out spalva ir vistik tamsoka ji man.... kol atkeliavo lakas, dabar jau noriu kazko truputi sviesesnio - Queen of Hearts, Hot Rot RED, Red Roses ar pan.... doh.gif
jei cia man tokiu greiciu norai keisis, tai pravalas.... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirtyšė: 31 rugpjūčio 2012 - 08:06
QUOTE(Mirtyšė @ 2012 08 31, 09:00)
o as siandien ryte pries saulute ziuriu i savo stand out spalva ir vistik tamsoka ji man.... kol atkeliavo lakas, dabar jau noriu kazko truputi sviesesnio - Queen of Hearts, Hot Rot RED, Red Roses ar pan....  doh.gif
jei cia man tokiu greiciu norai keisis, tai pravalas....  doh.gif

keisis kiekviena kart paziurejus internete spalvas:D cia neisvengiama, nori dar ir dar:D
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 08 31, 09:28)
keisis kiekviena kart paziurejus internete spalvas:D cia neisvengiama, nori dar ir dar:D

jau supratau, kad igavau sita priklausomybe.... teks kovoti, nes visko gi nesusipirksi tik sau vienai naudojimui doh.gif

kai tik ilendu i jusu tema, taip vis ko nors kito ir uzsireikia...biggrin.gif pridedat visokiu groziu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirtyšė: 31 rugpjūčio 2012 - 08:36
U
QUOTE(sylvia @ 2012 08 31, 08:49)
o kiek  siuntimas i lietuva kainuoja?nes ten as biski nesusigaudau

Jei neklydtu is sio psl tik per tarpininke galima uzsisakinet...

Krausiu snd krepsi....
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2012 08 30, 15:44)
Sveikutes, Gavau savo IBD Mogul spalvyte ir ar man pasirode, bet beveik identiska ju senajai cinamon coffe? po 3 sluoksniu man taip pasirode...

Ar tikrai panaši???? nes aš labai noriu senosios cinammon coffee ir tik vienoj vietoj belikę eBay g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renadai: 31 rugpjūčio 2012 - 10:08
QUOTE(Mirtyšė @ 2012 08 31, 08:00)
o as siandien ryte pries saulute ziuriu i savo stand out spalva ir vistik tamsoka ji man.... kol atkeliavo lakas, dabar jau noriu kazko truputi sviesesnio - Queen of Hearts, Hot Rot RED, Red Roses ar pan....  doh.gif
jei cia man tokiu greiciu norai keisis, tai pravalas....  doh.gif

man irgi stand out tamsoka, zadu pamaisyt ja su kokia raudonai oranzine, nes ir saltoka sakyciau, queen of herts tai nereali, pati paciausia be priekaistu spalva!
Atsakyti