Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

uz kiek galima nusipirkti pigesne led lempa? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simona1986: 30 rugpjūčio 2012 - 13:15
bandysiu per part.lt
user posted image
nu va atrodo pavyko HG HOT ROD RED
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwer: 30 rugpjūčio 2012 - 13:54
QUOTE(sillwer @ 2012 08 30, 14:49)
bandysiu per part.lt
user posted image
nu va atrodo pavyko HG HOT ROD RED

beveik pavyko smile.gif tik labai mazyte nuotrauka, neina nieko iziuret. Kokia cia spalva?

oi padidejo ir pavadinima spalvos jau matau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emsija: 30 rugpjūčio 2012 - 13:57
QUOTE(Emsija @ 2012 08 30, 14:56)
beveik pavyko smile.gif tik labai mazyte nuotrauka, neina nieko iziuret. Kokia cia spalva?

oi padidejo ir pavadinima spalvos jau matau smile.gif

jo pradzioj permazai pixeliu pasirinkau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwer @ 2012 08 30, 15:15)

cool.gif Grazu, viena is mano favorit spalvu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 08 30, 16:29)
cool.gif  Grazu, viena is mano favorit spalvu thumbup.gif

mano irgi bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes, Gavau savo IBD Mogul spalvyte ir ar man pasirode, bet beveik identiska ju senajai cinamon coffe? po 3 sluoksniu man taip pasirode... bet ziauriai grazi spalva rudeniui... nu tokia as patenkinta, speju pradesiu ir as blizgiais lakuotis
kas ka grazaus emalinio naujo yra uzmates? ne juodo, ne violetinio, ne raudono...zodziu kazko noriu ir dar nezinau ko lotuliukas.gif
Atsakyti
laba 4u.gif

pagaliau ir as sulaukiau savo laku is amerikes ax.gif nusilakavau, sedziu dabar laiminga ir patenkinta... biggrin.gif

bet atidziau apziurejus savo nagucius matau, kad truputi esu uzlakavusi ant odeliu. labai nedaug, bet vistik yra brokelio.... sudrebejo diletantiska ranka ... doh.gif
tad noriu jusu profesionaliu paklausti, ar del to lakas gali blogiau laikytis? ta prasme imti greiciau atsilupineti nuo tu vietu, kur uzeje ant odeliu?
jau dabar, lempoje pilnai sustingus lakui, turbut nebera budo, kaip istaisyti sita broka? g.gif

is anksto aciu atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirtyšė: 30 rugpjūčio 2012 - 20:05
QUOTE(Mirtyšė @ 2012 08 30, 21:00)
laba  4u.gif

pagaliau ir as sulaukiau savo laku is amerikes  ax.gif nusilakavau, sedziu dabar laiminga ir patenkinta...  biggrin.gif

bet atidziau apziurejus savo nagucius matau, kad truputi esu uzlakavusi ant odeliu. labai nedaug, bet vistik yra brokelio....  sudrebejo diletantiska ranka ...  doh.gif
tad noriu jusu profesionaliu paklausti, ar del to lakas gali blogiau laikytis? ta prasme imti greiciau atsilupineti nuo tu vietu, kur uzeje ant odeliu?
jau dabar, lempoje pilnai sustingus lakui, turbut nebera budo, kaip istaisyti sita broka?  g.gif
is anksto aciu atsakiusioms  4u.gif

gali but, kad toj vietoj kur uzlakavai ant odeliu lakas su laiku atsoks truputi.. Kokia spalvyte uzsilakavus? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ritukas1 @ 2012 08 30, 16:44)
Sveikutes, Gavau savo IBD Mogul spalvyte ir ar man pasirode, bet beveik identiska ju senajai cinamon coffe? po 3 sluoksniu man taip pasirode... bet ziauriai grazi spalva rudeniui... nu tokia as patenkinta, speju pradesiu ir as blizgiais lakuotis
kas ka grazaus emalinio naujo yra uzmates? ne juodo, ne violetinio, ne raudono...zodziu kazko noriu ir dar nezinau ko  lotuliukas.gif

Mogul ir man patinka labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 08 30, 21:48)
gali but, kad toj vietoj kur uzlakavai ant odeliu lakas su laiku atsoks truputi.. Kokia spalvyte uzsilakavus? smile.gif

vat to ir bijau... kad neapsilaupytu tos vietos, kur pateko lako ant odeliu doh.gif
reikia matyt praktikos daugiau, kad ismokti graziai uzlakuot, neuztepant ant odeliu ne kiek.

stand out spalvyte. laaabai man patiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirtyšė: 30 rugpjūčio 2012 - 21:24
QUOTE(Mirtyšė @ 2012 08 30, 22:19)
vat to ir bijau... kad  neapsilaupytu tos vietos, kur pateko lako ant odeliu doh.gif
reikia matyt praktikos daugiau, kad ismokti graziai uzlakuot, neuztepant ant odeliu ne kiek.

stand out spalvyte. laaabai man patiko  smile.gif

tiek visos giria ta spalva, kad net ir as uzsimaniau, tik bijau, kad bus labai panasi i IBD bing cherry kuria jau turiu ir labai dziaugiuosi...
Tai aisku su praktika tobulumas ateina, ner noret is pirmo karto sublizget, kaip po kursu smile.gif
Atsakyti
o as siandien lakavau ant labai plonyciu naguciu, nu toki kaip popierius... taip baisu dabar kad nelaikys, o dar naujai klientei....
Atsakyti