Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Sveikos, noriu pasiteirauti apie pirmojo pranešimo dalį "kai skilinėja nagai" 4u.gif Struktūrinis - tai šitas? http://www.manikiura...d...-skaidrus-

Kaip tą šilko juostelę "įmontuoti"? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Riobe @ 2012 08 29, 22:57)
Sveikos, noriu pasiteirauti apie pirmojo pranešimo dalį "kai skilinėja nagai" 4u.gif Struktūrinis - tai šitas? http://www.manikiura...d...-skaidrus-

Taip, sitas 4u.gif
Atsakyti
merginos as cia vel ne i tema, bet labai reikia jusu konsultacijos 4u.gif
pas mane vakar buvo kliente ir jai dariau pedikiura. vienu zodziu jai nagas iaugineja i oda.pirstas buvo patines, paraudonaves ir jai skaudejo ir dar kai biski padildinau paspaudinejau pirsciuka ir pulinys pradejo begt.ligtais visa pulini ispaudziau su peroksidu uzpiliau, tik nezinojau ka jai dar pasiulyt daryt. sestadieni jai i vestuves, o jinai pakolkas negali jokios avalynes uzsidieti, nes pirsta tada pradeda stipriai skaudeti.gal kas buvo susidures su tokia problema?ka man jai patarti, kaip padeti blush2.gif labai, labai prasau padeti
Atsakyti
QUOTE(sylvia @ 2012 08 30, 09:35)
merginos as cia vel ne i tema, bet labai reikia jusu konsultacijos 4u.gif
pas mane vakar buvo kliente ir jai dariau pedikiura. vienu zodziu jai nagas iaugineja i oda.pirstas buvo patines, paraudonaves ir jai skaudejo ir dar kai biski padildinau paspaudinejau pirsciuka ir pulinys pradejo begt.ligtais visa pulini ispaudziau su peroksidu uzpiliau, tik nezinojau ka jai dar pasiulyt daryt. sestadieni jai i vestuves, o jinai pakolkas negali jokios avalynes uzsidieti, nes pirsta tada pradeda stipriai skaudeti.gal kas buvo susidures su tokia problema?ka man jai patarti, kaip padeti blush2.gif labai, labai prasau padeti

Pas chirurgus jai reiktu apsilankyt 4u.gif Jie ispjauna ta dali nago kuri iauga. Kita iseitis bandyt paciai iskirpt ta dali kuri iaugus, bet as nerizikuoju taip daryt, nes maza ka...padarysi uzkretima ir liksi kalta kad lindai. O chirurgas turi Novakaino, uzsaldys vietiskai ir sutvarkys 4u.gif
Atsakyti
merginos kaip jus ikeliat foto i musu geliniu laku albumeli?
Atsakyti
QUOTE(sylvia @ 2012 08 30, 10:25)
merginos kaip jus ikeliat foto  i musu geliniu laku albumeli?

kelk cia, o paskui kazkas perkelia, kas turi priejima.
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 08 30, 09:51)
kelk cia, o paskui kazkas perkelia, kas turi priejima.

tai man nesigauna cia ikelt doh.gif toks jausmas kad as tokia zalia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sylvia @ 2012 08 30, 11:05)
tai man nesigauna cia ikelt doh.gif toks jausmas kad as tokia zalia doh.gif

prisiregistruok cia www.fotki.com

tada isikelk nuotrauka ten i my albums, ten paspausk ant nuotraukos su kairiu peles klavisu copi image url ar kazkai panasiai ir ta nuoroda nukopink cia i zinutes teksto lauka, man taip lengviausia, nes kitaip tai nesigauna irgi normalaus formato nuotrauka ikelt daznai.
Atsakyti
man taipat nasigauna ikelti foto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwer: 30 rugpjūčio 2012 - 12:06
Kelkit I part.lt poto nukopijuokit nuorodą kur forumui ir ta nuoroda kelkit i zinute.
Atsakyti
aciu visoms uz patarimus del znypluciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Riobe @ 2012 08 29, 22:57)

vakar kaip tik taisiau skilusi nago krasta su strukturiniu smile.gif labai patiko, net nesimato kur buvo iskile, kap naujas...

Nagavitoj siaip sake, kad silkines juosteles prastai laiko, geriau keli sluoksniai strukturinio.... smile.gif
Atsakyti