Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(agnele77 @ 2012 08 28, 14:21)
Sveikos,
turiu klausimu apie HG Queen of hearts - ar garzi? biggrin.gif  t.y. gal patartumet kur realiai spalva apziureti  ax.gif
ir ar lakuojant nesidryziuoja? kiek sluoksniu reikia?

ir dar - kur perkate stampukus su paveiklsiukais? (Jolkuces buvo labai graziai ant prancuzo pastampuota smile.gif )  ir kokiu dazu juos stampuojat? ar ten buna kas prie ju? ar merkiat i laka ar dar i akzka kito?

Man graziausia spalva wub.gif Kazkaip kai Queen gavau tai visi kiti lakai guli nenaudojami doh.gif 2 sluoksniu uztenka ir nedryzuoja lyg.
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 08 28, 15:27)
Sakykit kokia eiga lakavimo gelinio ant priaugintu naguciu???

pasiausi pavirsiu su blokeliu, lakuoji spalva ir topa, bazes nebereik mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2012 08 28, 18:43)
as bandziau HG, NSI ir Orly- as uz orly-tik jis skystas labai kol kas- sake po to patirsteja. tiesiog pradzioj daugiau kantrybes reikia. ir orly pagrindui tokia svelniai rausva man pati pati... wub.gif  bet cia jau skonio reikalas

Koks pavadinimas tos orlio graziosios? 4u.gif
Atsakyti
pakartosiu dar karteli klausima... 4u.gif
kadangi cia nemazai profiu susirenka, noriu jusu patarimo 4u.gif
kokias znyplutes reikia pirkti odeliu karpymui? zinau kad tai individualus dalykas, kaip kam patogiau, bet i ka svarbiausia reikia atkreipti demesi perkant?
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2012 08 28, 18:54)
kuom nepatiko IBD, kaip tik galvojau ji pirktis  ax.gif

Tirstokas ir labai plonai reikia dengti nes susigarbanoja blush2.gif aisku dar nuo igudziu priklauso,pas mane retai prancuzas bunas gal nemoku dirbti ax.gif

QUOTE(Jolkuce @ 2012 08 28, 19:55)
pasiausi pavirsiu su blokeliu, lakuoji spalva ir topa, bazes nebereik  mirksiukas.gif

Aciu...
Papildyta:
QUOTE(ritukas1 @ 2012 08 28, 18:43)
as bandziau HG, NSI ir Orly- as uz orly-tik jis skystas labai kol kas- sake po to patirsteja. tiesiog pradzioj daugiau kantrybes reikia. ir orly pagrindui tokia svelniai rausva man pati pati... wub.gif  bet cia jau skonio reikalas

Turesiu omeny....dar girdejau apie ORLY kad negeltonuoja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 08 28, 20:10)
pakartosiu dar karteli klausima...  4u.gif
kadangi cia nemazai profiu susirenka, noriu jusu patarimo  4u.gif
kokias znyplutes reikia pirkti odeliu karpymui? zinau kad tai individualus dalykas, kaip kam patogiau, bet i ka svarbiausia reikia atkreipti demesi perkant?

Man irgi idomu butu kokios firmos geros znyples smile.gif
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 08 28, 19:10)

nusipirkau is ebay uz kelis svarus ir kerpa nerealiai thumbup.gif Net neisivaizduoju kurioj vietoj cia patarimo reikia ax.gif Gal kokiom rankenelem gumuotom buna, nzn, manosios pilnai metalines.
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 08 28, 20:10)

*kelis kart esu pirkusi pigesnes iki 60 lt, bet deje nusivyliau, greitai atsimpa, arba is vis buna nepagalastos cool.gif ,
*ziuriu, kad gelestes ilgis butu 3 ar 5 mm, na cia gal individualiai ax.gif , kaip kam smagiau
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2012 08 28, 21:06)
*kelis kart esu pirkusi pigesnes iki 60 lt, bet deje nusivyliau, greitai atsimpa, arba is vis buna nepagalastos cool.gif ,
*ziuriu, kad gelestes ilgis butu 3 ar 5 mm, na cia gal individualiai ax.gif , kaip kam smagiau

drinks_cheers.gif jei dirbi profesionaliai, turi karsto oro garu sterilizatoriu-atkreipk demesi i metala, ir pirk brangias, nes pastoviai sterilizuojant, pigios greit atsimpa ir dyla metalas.Je tik del saves-tai puikiai tinka ir pigesnes, kurias galima pasigalasti ir kuo puikiausiai tarnauja taip pat.
Atsakyti

QUOTE(Jolkuce @ 2012 08 28, 21:14)
drinks_cheers.gif  jei dirbi profesionaliai, turi karsto oro garu sterilizatoriu-atkreipk demesi i metala, ir pirk brangias, nes pastoviai sterilizuojant, pigios greit atsimpa ir dyla metalas.Je tik del saves-tai puikiai tinka ir pigesnes, kurias galima pasigalasti ir kuo puikiausiai tarnauja taip pat.

Va, Jolkuce jau ir atsake apie znypliukes 4u.gif
Geriausiai aisku paciupinet pries perkant ir paziuret kaip jos ar nesunkios(is gero metalo buna lengvos) ir kad butu nelabai atsikisus ta kaip as sakau-sikniuke biggrin.gif cia ta vieta, kuri kerpa. Nes vienu znypliukiu buna labai atsikise tos sikniukes ir labai lengva nemokanciom apsikarpyt iki krauju blink.gif
Bet kaip sau, namie naudot tai kaip Jolkius ir sako-pasirink pagal sau tinkancia kaina ir pirk.
As dabar noriu nauju ....brungiu....uz 180lt....nu bet ne vienas turiu ir visos mano geros, bet paciupinau tas ir taip dabar as svaigstu apie jas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 08 28, 22:09)
Va, Jolkuce jau ir atsake apie znypliukes 4u.gif
Geriausiai aisku paciupinet pries perkant ir paziuret kaip jos ar nesunkios(is gero metalo buna lengvos) ir kad butu nelabai atsikisus ta kaip as sakau-sikniuke biggrin.gif cia ta vieta, kuri kerpa. Nes vienu znypliukiu buna labai atsikise tos sikniukes ir labai lengva nemokanciom apsikarpyt iki krauju blink.gif
Bet kaip sau, namie naudot tai kaip Jolkius ir sako-pasirink pagal sau tinkancia kaina ir pirk.
As dabar noriu nauju ....brungiu....uz 180lt....nu bet ne vienas turiu ir visos mano geros, bet paciupinau tas ir taip dabar as svaigstu apie jas biggrin.gif

bigsmile.gif Kokias tu cia nori apturet?As kiek turiu ir brungiu i po 60 ir t.t nu neptikesi-dirbu su paciom pigiausiom is drogo uz 30lt lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kurmi kokios patogios, smulkios, tik va galasti tai daznai reikia nes pigus metalas daro savo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 08 28, 22:14)
bigsmile.gif Kokias tu cia nori apturet?As kiek turiu ir brungiu i po 60 ir t.t nu neptikesi-dirbu su paciom pigiausiom is drogo uz 30lt lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Kurmi kokios patogios, smulkios, tik va galasti tai daznai reikia nes pigus metalas daro savo doh.gif

Krinonoj radau tokias, nu bet fainuoles wub.gif Bet nusipirkau nebrangias uz 60lt irgi labai fainos. Tik tas brangias kai paciupau tai ir nebenorejau paleist biggrin.gif O mano mylimiausios irgi nepigios uz 150lt, bet metalas neuzmusamas, man jos krite nezinau kiek kartu ir meistras vis man jas pataiso ir sako--dziaukis, kad geros jos pas tave, nes jau butum ismetus i siuksline. Cia buvo tos kazkoks juodas menulis uzejes-i menesi po karta as jas ismesdavau is ranku doh.gif ir kaip tycia smaigaliu i zeme doh.gif doh.gif
Atsakyti