Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(agnele77 @ 2012 08 28, 14:31)
aciu uz atsakyma  4u.gif
o kaip jie tne uzvadinti?
as ten jau esu ziurejus,bet radau tik ploksteles kazkokias, pasimeciau ir nepirkau  biggrin.gif
jau kazka panasaus radau - tai ten reik pirkt stampuka ir plokstele? ir nuo tos ploksteles ornamenta kzkaip prie stampuko primeistruot?

pažiūrėkite kelis puslapius atgal. Kiek pamenu, ten Jolkuce yra savo kojų nagus su ta Queen įkėlusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnele77 @ 2012 08 28, 14:31)
aciu uz atsakyma  4u.gif
o kaip jie tne uzvadinti?
as ten jau esu ziurejus,bet radau tik ploksteles kazkokias, pasimeciau ir nepirkau  biggrin.gif
jau kazka panasaus radau - tai ten reik pirkt stampuka ir plokstele? ir nuo tos ploksteles ornamenta kzkaip prie stampuko primeistruot?

taip, reikia is ploksteles ir stampuko. Yra youtubej daug video kaip ornamenta "primeistruot" ant stampuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnele77 @ 2012 08 28, 15:21)
Sveikos,
turiu klausimu apie HG Queen of hearts - ar garzi? biggrin.gif  t.y. gal patartumet kur realiai spalva apziureti  ax.gif
ir ar lakuojant nesidryziuoja? kiek sluoksniu reikia?

ir dar - kur perkate stampukus su paveiklsiukais? (Jolkuces buvo labai graziai ant prancuzo pastampuota smile.gif )  ir kokiu dazu juos stampuojat? ar ten buna kas prie ju? ar merkiat i laka ar dar i akzka kito?

mano pati graziausia spalva ax.gif bet reiktu netingeti pasiskaitineti puslapi ir tikrai rasi visa reikiama info mirksiukas.gif as ir pati neseniai keliau savo nagus su sita spalva mirksiukas.gif CIA

o kas del stampuku tai tikrai vertetu bent jau "pasiguglinti" apie juos ax.gif ir youtubej kaip ir minejo pilna mokymu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(-Alice- @ 2012 08 28, 15:34)
pažiūrėkite kelis puslapius atgal. Kiek pamenu, ten Jolkuce yra savo kojų nagus su ta Queen įkėlusi  4u.gif

man regis ten forbidden love buvo g.gif jei apie tuos sneku ax.gif
Atsakyti
Sakykit mamytes, kurios turit daugiau patirties siuntimuose is ebay. ka tik laimejau aukciona, harmony baze ir topas uz 29$ su siuntimu. Kokia tikimybe, kad muitinej apmokestins siuntinuka? Gal pavyktu praslyst ar ten labai tikrina? Atsiprasau, kad ne visai cia i tema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maraziuke @ 2012 08 28, 16:32)
Sakykit mamytes, kurios turit daugiau patirties siuntimuose is ebay. ka tik laimejau aukciona, harmony baze ir topas uz 29$ su siuntimu. Kokia tikimybe, kad muitinej apmokestins siuntinuka? Gal pavyktu praslyst ar ten labai tikrina? Atsiprasau, kad ne visai cia i tema smile.gif

cia jau priklauso ka pardavejas uzrasys muitines deklaracijoje, jei pilna kaina 29$, tai prasmukti sansu mazai, siuo metu saugi suma 26.49 $ .
Atsakyti
QUOTE(maraziuke @ 2012 08 28, 16:32)

as uz panasia suma kai siunciausi, tai irgi bijojau muitines, bet man ant voko buvo pazymeta gift, gal del to neapmuitino. pardavejas net neprasytas ma taip pazymejo.
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 08 28, 16:44)
as uz panasia suma kai siunciausi, tai irgi bijojau muitines, bet man ant voko buvo pazymeta gift, gal del to neapmuitino. pardavejas net neprasytas ma taip pazymejo.

Tikriausiai del to, kad gift uzrasyta.
o gal kamteko su situ pardaveju susidurt?
myworld.ebay.com/salonsupplystore/?_trksid=p4340.l2559
siaip jis raso, kad neuzrasineja mazesnes kainos ar kad preke yra dovana, nes JAV istatymai ta draudzia, bet gal vertetu paprasyt, juk per galva uz tai neduos smile.gif

Beje, labai aciu uz atsakymus smile.gif
Atsakyti
As paklausiu kaip naujoke,ar tikrai po kol kas Orly baltas prancuzams geriausias? blush2.gif
Nepatinka man IBD blush2.gif
Atsakyti
i prancuzu tema :
kuris lakiukas graziausiai ziurisi prancuzo pagrindui?
Atsakyti
QUOTE(sillwer @ 2012 08 27, 16:01)
As is Rokantiskiu cia salia antakalnio. Butu gerai as kokias 3 tikrai paimciau spalvytes. 4u.gif

pratrinkit pasto dezute.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 08 28, 17:48)
As paklausiu kaip naujoke,ar tikrai po kol kas Orly baltas prancuzams geriausias? blush2.gif

as bandziau HG, NSI ir Orly- as uz orly-tik jis skystas labai kol kas- sake po to patirsteja. tiesiog pradzioj daugiau kantrybes reikia. ir orly pagrindui tokia svelniai rausva man pati pati... wub.gif bet cia jau skonio reikalas
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 08 28, 16:48)

kuom nepatiko IBD, kaip tik galvojau ji pirktis ax.gif
Atsakyti