Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(sylvia @ 2012 08 28, 09:28)
dar karta paklausiu jusu merginos gal kuri turit jau tuscia orly white tips buteliuka?dosniai atsiliginsiu biggrin.gif

unsure.gif A ka tu su juo darysi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 08 28, 08:30)
unsure.gif A ka tu su juo darysi? biggrin.gif

pas mane teptikas sukietejo doh.gif as varna atsukau kad biski sutirstetu, vienu zodziu saules spinduliai prasiskverbe per zaliuzes plysi ir spinduliai papuole tiesiai ant sepetelio.as jau bandziau ir acetone laikyti ir su adata valyti ir nieko gero neisejo.o pas mane jisai naujas tik 2 kartus lakuotas.kazkaip nesinori vel naujo pirkti lako.tai ir klausiu merginu....gal kuri isgelbes mane blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 08 28, 08:26)
A ko cia gedytis, juk viskas dailu ir tvarkinga mirksiukas.gif

Ačiū smile.gif daba praktikuosiuos tik prancūzą smile.gif beveik visos, norinčios manikiūro, pasakė - aš prancūzo biggrin.gif oi, vargsiu...
Atsakyti
QUOTE(sylvia @ 2012 08 28, 09:59)
pas mane teptikas sukietejo doh.gif  as varna atsukau kad biski sutirstetu, vienu zodziu saules spinduliai prasiskverbe per zaliuzes plysi ir spinduliai papuole tiesiai  ant sepetelio.as jau bandziau ir acetone laikyti ir su adata valyti ir nieko gero neisejo.o pas mane jisai naujas tik 2 kartus lakuotas.kazkaip nesinori vel naujo pirkti lako.tai ir klausiu merginu....gal kuri isgelbes mane blush2.gif

O tai jau neturi nuo belenkokio lako seno ar siaip kokio nagu stipriklio sepetelio? Gal tinka pagal uzsukima gi betkokis unsure.gif Pas man baltas baiginejasi, bet kas ty zino da kiek menesiu galiu tempt su tuo likuciu, o siaip mielai perleisciau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 08 28, 09:38)
O tai jau neturi nuo belenkokio lako seno ar siaip kokio nagu stipriklio sepetelio? Gal tinka pagal uzsukima gi betkokis unsure.gif  Pas man baltas baiginejasi, bet kas ty zino da kiek menesiu galiu tempt su tuo likuciu, o siaip mielai perleisciau unsure.gif

turiu nuo harmony topo.o reikes pabandyti biggrin.gif aciu uz patarima smile.gif a as galvojau kad gali kaip nors sureaguoti.pabandysiu
Atsakyti
QUOTE(sylvia @ 2012 08 28, 10:59)
turiu nuo harmony topo.o reikes pabandyti biggrin.gif aciu uz patarima smile.gif a as galvojau kad  gali kaip nors sureaguoti.pabandysiu

Tai isvalyk teptuka ar nubrauk sausa salfetka ji, o tik tada kishk i buteli, aishku gali netikt uzsukimas, na bandyk bigsmile.gif
Atsakyti
Kokie jusu prancuzai grazus wub.gif
As siandien lakavau tai oi oi doh.gif nors imk ir kiekvienai prancuza siulyk kad praktikos atsirastu rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
kadangi cia nemazai profiu susirenka, noriu jusu patarimo 4u.gif
kokias znyplutes reikia pirkti odeliu karpymui? zinau kad tai individualus dalykas, kaip kam patogiau, bet i ka svarbiausia reikia atkreipti demesi perkant?
Atsakyti
Sveikos,
turiu klausimu apie HG Queen of hearts - ar garzi? biggrin.gif t.y. gal patartumet kur realiai spalva apziureti ax.gif
ir ar lakuojant nesidryziuoja? kiek sluoksniu reikia?

ir dar - kur perkate stampukus su paveiklsiukais? (Jolkuces buvo labai graziai ant prancuzo pastampuota smile.gif ) ir kokiu dazu juos stampuojat? ar ten buna kas prie ju? ar merkiat i laka ar dar i akzka kito?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnele77: 28 rugpjūčio 2012 - 14:24
QUOTE(agnele77 @ 2012 08 28, 14:21)
Sveikos,
turiu klausimu apie HG Queen of hearts - ar garzi? biggrin.gif  t.y. gal patartumet kur realiai spalva apziureti  ax.gif
ir ar lakuojant nesidryziuoja? kiek sluoksniu reikia?

ir dar - kur perkate stampukus su paveiklsiukais? (Jolkuces buvo labai graziai ant prancuzo pastampuota smile.gif )  ir kokiu dazu juos stampuojat? ar ten buna kas prie ju? ar merkiat i laka ar dar i akzka kito?

turetu but albume palakuota si spalva.
geriausi stampukai yra konad firmos (konad.lt). Yra specialus lakai stampavimui, bet kuo puikiausiai galima stampuot ir su paprastu laku, svarbu tik kad jis butu geros pigmentacijos, neskystas.
Atsakyti
Sakykit kokia eiga lakavimo gelinio ant priaugintu naguciu???
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 08 28, 14:27)
turetu but albume palakuota si spalva.
geriausi stampukai yra konad firmos (konad.lt). Yra specialus lakai stampavimui, bet kuo puikiausiai galima stampuot ir su paprastu laku, svarbu tik kad jis butu geros pigmentacijos, neskystas.

aciu uz atsakyma 4u.gif
o kaip jie tne uzvadinti?
as ten jau esu ziurejus,bet radau tik ploksteles kazkokias, pasimeciau ir nepirkau biggrin.gif

jau kazka panasaus radau - tai ten reik pirkt stampuka ir plokstele? ir nuo tos ploksteles ornamenta kzkaip prie stampuko primeistruot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnele77: 28 rugpjūčio 2012 - 14:33