labai ačiū. Bet dabar galvoju, kad vasarą močiutė daug atostogų turės, ir patys kažkiek atostogausim, tai auklės nelabai ir reikės Nors galit parašyt į až apie jūsų siūloma auklytę ir kontaktinį numerį - o gal pravers?..
QUOTE(saintlina @ 2006 05 03, 19:44)
labai ačiū. Bet dabar galvoju, kad vasarą močiutė daug atostogų turės, ir patys kažkiek atostogausim, tai auklės nelabai ir reikės Nors galit parašyt į až apie jūsų siūloma auklytę ir kontaktinį numerį - o gal pravers?..
o del to berimo ar isiaiskinot nuo ko?
QUOTE(pesimiste @ 2006 05 03, 20:03)
o del to berimo ar isiaiskinot nuo ko?
neišsiaiškinom. Tyrimus galės daryt tik po to, kai vaistus baigs vaikas gert. Kas įdomu - nuo penktadienio nebėrė, o šiandien vėl auklytė atėjus buvo. Grįžau - mažiui 38 temperatura ir vėl kažkiek to bėrimo atsiradę. Vėlgi - kai grįžau, mažius jau buvo aprengtas į lauką eit, bet visas toks zyziantis, karštas.. auklę išleidom ir puolėm temperatūros matuot. Auklė sako, kad jai būnant viskas tvarkoj buvo. Na, bet man parėjus vaikas akivaizdžiai sergantis buvo. Gal čia jam nuo auklės alergija??
QUOTE(saintlina @ 2006 05 03, 21:24)
neišsiaiškinom. Tyrimus galės daryt tik po to, kai vaistus baigs vaikas gert. Kas įdomu - nuo penktadienio nebėrė, o šiandien vėl auklytė atėjus buvo. Grįžau - mažiui 38 temperatura ir vėl kažkiek to bėrimo atsiradę. Vėlgi - kai grįžau, mažius jau buvo aprengtas į lauką eit, bet visas toks zyziantis, karštas.. auklę išleidom ir puolėm temperatūros matuot. Auklė sako, kad jai būnant viskas tvarkoj buvo. Na, bet man parėjus vaikas akivaizdžiai sergantis buvo. Gal čia jam nuo auklės alergija??
nu cia tikra nesamone kad beria tik tau namo grizus o rimtai gal nuo aukles sitaip.gal kokie nauji kvepalai pas ja?
Kas link berimo, aukles nekaltinciau, bet as asmeniskai jei tektu saugoti svetima vaika, ir dar pas ji man bebunant, prasidetu koks berimas, ar temp, ar dar jam butu kazkas neaiskaus, tai as ta pacia minute kviesciausi vaiko tevus, nes atsakomybes ne uz savo vaika nest nenoreciau. Tevai yra tevai ir jie priima sprendimus.
Bet man labiausia kelia nerima, tiek temos autores, tiek saintlinos abejingumas, kad tai ir butu paskutines aukles pasaulyje, savo vaiko labui as tokios atsisakyciau is kart, nes mano vaiko gerove, man labiau rupi, nei tai, ka ir kaip maisto siuo klausimu kiti.
kalbant apie temos autore, tai man vis tik atrodo, kad tai auklei, kazkas su mastymu ne visai gerai. Juk zmogus taip negali prisirist prie vaiko, kad saugomas kitas vaikas tokiu atveju visiskai nerupi.
Bet man labiausia kelia nerima, tiek temos autores, tiek saintlinos abejingumas, kad tai ir butu paskutines aukles pasaulyje, savo vaiko labui as tokios atsisakyciau is kart, nes mano vaiko gerove, man labiau rupi, nei tai, ka ir kaip maisto siuo klausimu kiti.
kalbant apie temos autore, tai man vis tik atrodo, kad tai auklei, kazkas su mastymu ne visai gerai. Juk zmogus taip negali prisirist prie vaiko, kad saugomas kitas vaikas tokiu atveju visiskai nerupi.
Aš visos temos neperskaičiau, atsiprašau, bet pakako tiek kiek paskaičiau...
Kokia čia auklė?
Nupezusi kažkokia.
Šiuo metu pati dirbu aukle ir visą laiką stengiuosi vaiką užimti, sudominti, kartu žaisti, lauke pastoviai bėgioti ir vaikščioti, aišku su protu, ne po 5valandas. Jei ji nesugeba, kam eina tokį darbą dirbti, o ir kam jums tokia namų ir tiksliau vaiko emocinės, psichologinės ir fizinės būsenos darkytoja?
Juk dabar mažiukai tokie pažeidžiami, netraumuokite savo turto...
Kokia čia auklė?
Nupezusi kažkokia.
Šiuo metu pati dirbu aukle ir visą laiką stengiuosi vaiką užimti, sudominti, kartu žaisti, lauke pastoviai bėgioti ir vaikščioti, aišku su protu, ne po 5valandas. Jei ji nesugeba, kam eina tokį darbą dirbti, o ir kam jums tokia namų ir tiksliau vaiko emocinės, psichologinės ir fizinės būsenos darkytoja?
Juk dabar mažiukai tokie pažeidžiami, netraumuokite savo turto...
Mūsų auklė dirba jau penktas mėnuo. Pradžioje buvome ja patenkinti, pastaruoju laiku pasidarė sudirgusi, piktoka, kartais ir prie manęs bando grubokai komentuot vaiko elgesį, bet čia pat vėl susiima, pradeda vaika meiliai kalbint... Paaiškėjo, kad jos draugas ėmė girtauti, negrižta namo, moteriškė neišsimiega, nervinasi, o dar ruošiasi operuotis, uzpuole ja bėdos:( Kažkaip dėl vaiko neberamu pasidarė, kažin kaip ji elgiasi, kai manęs nėra namie? Dar vaikas rytais verkt pradėjo, kai į darbą man reikia išeiti... Jam 1,4metų, gal tik šiaip nenori išleisti mamos? Pastaruoju metu vis kirba noras geresnės auklės pasiieškoti, nors žiauru būtų moteriškės atžvilgiu... Gal dar čia tik mano fantazijos?? Visai susipainiojau
nu jo, situacija nepavydetina bet ziurek jai jau vaikas nenori mamos isleisti ,reiskia kaskas tikrai blogai.isviso su tom auklem (nesakau kad visos)tai istiesu sunku.sesuo kiek ju turejo tai baisu,kai ilgiau jos padirba tai jau tokios ''naglos''pasidaro viena tai net budavo nepatenkinta kad musu seima uzsukdavo pas sese,ta prasme nei diedukai nei mociutes tipo neturi vaikscioti pas anuka.atsimenu kita tai isviso buvo ''kieteke''tiesiog ateina is ryto 9val tai ne prie vaiko o prie saldytuvo ,suprantu kad aukle nesedes visa diena alkana,bet tik atejus ir pult prie puodu tai ir ne kas .Tik nesupykit auklytes tikrai nenoriu apie visas tai sakyt,gal cia tik mums tai papuole.
mano manymu reiketu bisky atwiriau pasikalbeti ir su wyru gerai apgalwojus deti paskutiny taska.... kas cia zino gal tas jos wyras ir pas jus ateina diena.. .todel ir waikas neramus...wisko cia gali buti
QUOTE(Sharune @ 2007 08 16, 19:49)
mano manymu reiketu bisky atwiriau pasikalbeti ir su wyru gerai apgalwojus deti paskutiny taska.... kas cia zino gal tas jos wyras ir pas jus ateina diena.. .todel ir waikas neramus...wisko cia gali buti
Apie tai, kad ir aukles draugas gali diena ateit net nepagalvojau Jauciu laukia pokalbis su aukle.. tik kazin ar tiesa pasakys