man labai gaila tavo mergytes. atsimink visada, kad kudikysteje, vaikysteje, formuojasi charakteris, asmenybe. patirta zala gali atsiliepti visam gyvenimui pvz.: nesaugumo, nepasitikejimo ir pan. krizes. (cia ne mano nuomone, o pasichologijos vadovelis).
nebijok, kad gali susirasti blogesne, juk kas iesko, tas randa.
as net negalvodama keisciau
QUOTE (vėjav @ 2004 07 15, 12:33) |
Sveikos, MAMOS! Labai prašau parašykit, ką manot apie tokį auklės elgesį: į lauką eina penkioms valandoms t.y. būna iki tada, kol mes grįšim - įtariame, kad jai sunku užnešti vaiką į ketvirtą aukštą, laukia kol grįšim ir patys užnešim. (auklei 69 metai). Mano draugės, kurios ją su vaiku matė lauke, sakė, vaikas būna apsiverkęs, ir nuolat sėdi vežime, niekada neiškelia pavaikščioti. Ir patys pastebėjom, kad iki šiol puikiai vaikščiojusi mergaitė staiga pradėjo nuolat griuvinėti - aišku, jei penkias valandas vežime prasėdi, taip ir visai vaikščioti gali pamiršti. Ir šiaip dukrytė su ja kažkokia apatiška būna - vakar mačiau kaip ji paguldyta vežime tiosiog guli ir abejingai žiūri į auklę. Mane pamačiusi iš karto pradėjo sėstis, verkti ir prašytis ant rankų. po to, kai auklė išeina dukrytė dar kokią valandą tokia bejausmė būna, po to lyg atgyja vaikas - pradeda šypsotis, juoktis. Su vaiku buvo tris pilnas dienas, dar pratinosi porą kartu su manim, bet atrodo, kad vaikas taip ir nepriprato - bent jau rėkia kai ji ją ant rankų paima. Kaip manot - ar tai pakankamos priežastys atsisakyti tos auklės? ... atrodė tokia gera moteris, taip mylėjo ankstesnę mergaitę, kurią prižiūrėjo. sakau gal čia ir yra problema - vis eina ir eina su mano vaiku prie tų namų, kur ta mergaitė gyvena - tikisi ją susitikti. Nešasi visokių saldainių ir pan. |
mano nuomone atsisakykite jos, savo vaiko labui. manau kad ta moteris tiesiog labaiilgisi buvusios savo globotines ir imesi jusu, tik tam kad ja pamirstu, bet visomis savo mintimis ji ne su jusu dukra, o su ta mergaite....
QUOTE (mjk @ 2004 08 24, 13:23) | ||
mano nuomone atsisakykite jos, savo vaiko labui. manau kad ta moteris tiesiog labaiilgisi buvusios savo globotines ir imesi jusu, tik tam kad ja pamirstu, bet visomis savo mintimis ji ne su jusu dukra, o su ta mergaite.... |
Susiraskit sau kita aukle,kuri bus tikrai ,,aukle,,ir neabejinga jusu vaikui, o vaikas ja matydamas jaustusi laisvai .
QUOTE (vėjav @ 2004 07 15, 12:33) |
Ir šiaip dukrytė su ja kažkokia apatiška būna - vakar mačiau kaip ji paguldyta vežime tiosiog guli ir abejingai žiūri į auklę. Mane pamačiusi iš karto pradėjo sėstis, verkti ir prašytis ant rankų. po to, kai auklė išeina dukrytė dar kokią valandą tokia bejausmė būna, po to lyg atgyja vaikas - pradeda šypsotis, juoktis. |
Gal kokių valerijonų duoda. Juk būna ir taip...
QUOTE (Tvarkele @ 2004 08 28, 14:31) |
Butinai pakeiskit aukle. Blogiau tikrai nebus. Tiktai nebijokite pasikeitimu. Man jau yra taip buve: tik pastebejau, kad darosi panasi situacija ir as iskart pasiuliau nesikankinti nei auklei, nei vaikui, nei mums. Labai dziaugiausi, kai radau tinkama. Linkiu sekmes!!!! |
as irgi dar karta sutinku su sia nuomone:)
tikrai jau geriau padaryti greitus pakeitimus, nei kaed kankintis visiems!!!
[quote=vėjav,2004 07 15, 10:32]
Sveikos, MAMOS! Labai prašau parašykit, ką manot apie tokį auklės elgesį:
į lauką eina penkioms valandoms t.y. būna iki tada, kol mes grįšim - įtariame, kad jai sunku užnešti vaiką į ketvirtą aukštą, laukia kol grįšim ir patys užnešim. (auklei 69 metai). Mano draugės, kurios ją su vaiku matė lauke, sakė, vaikas būna apsiverkęs, ir nuolat sėdi vežime, niekada neiškelia pavaikščioti. Ir patys pastebėjom, kad iki šiol puikiai vaikščiojusi mergaitė staiga pradėjo nuolat griuvinėti - aišku, jei penkias valandas vežime prasėdi, taip ir visai vaikščioti gali pamiršti.
Ir šiaip dukrytė su ja kažkokia apatiška būna - vakar mačiau kaip ji paguldyta vežime tiosiog guli ir abejingai žiūri į auklę. Mane pamačiusi iš karto pradėjo sėstis, verkti ir prašytis ant rankų. po to, kai auklė išeina dukrytė dar kokią valandą tokia bejausmė būna, po to lyg atgyja vaikas - pradeda šypsotis, juoktis.
Su vaiku buvo tris pilnas dienas, dar pratinosi porą kartu su manim, bet atrodo, kad vaikas taip ir nepriprato - bent jau rėkia kai ji ją ant rankų paima.
Kaip manot - ar tai pakankamos priežastys atsisakyti tos auklės?
... atrodė tokia gera moteris, taip mylėjo ankstesnę mergaitę, kurią prižiūrėjo. sakau gal čia ir yra problema - vis eina ir eina su mano vaiku prie tų namų, kur ta mergaitė gyvena - tikisi ją susitikti. Nešasi visokių saldainių ir pan.
[/quote
Nu auklių pasiūla tikrai yra didelė, negaišk laiko su tokia , kuri kelia blogas emcijas .Kam kankinti vaiką, tikrai rasi geresnę
Sveikos, MAMOS! Labai prašau parašykit, ką manot apie tokį auklės elgesį:
į lauką eina penkioms valandoms t.y. būna iki tada, kol mes grįšim - įtariame, kad jai sunku užnešti vaiką į ketvirtą aukštą, laukia kol grįšim ir patys užnešim. (auklei 69 metai). Mano draugės, kurios ją su vaiku matė lauke, sakė, vaikas būna apsiverkęs, ir nuolat sėdi vežime, niekada neiškelia pavaikščioti. Ir patys pastebėjom, kad iki šiol puikiai vaikščiojusi mergaitė staiga pradėjo nuolat griuvinėti - aišku, jei penkias valandas vežime prasėdi, taip ir visai vaikščioti gali pamiršti.
Ir šiaip dukrytė su ja kažkokia apatiška būna - vakar mačiau kaip ji paguldyta vežime tiosiog guli ir abejingai žiūri į auklę. Mane pamačiusi iš karto pradėjo sėstis, verkti ir prašytis ant rankų. po to, kai auklė išeina dukrytė dar kokią valandą tokia bejausmė būna, po to lyg atgyja vaikas - pradeda šypsotis, juoktis.
Su vaiku buvo tris pilnas dienas, dar pratinosi porą kartu su manim, bet atrodo, kad vaikas taip ir nepriprato - bent jau rėkia kai ji ją ant rankų paima.
Kaip manot - ar tai pakankamos priežastys atsisakyti tos auklės?
... atrodė tokia gera moteris, taip mylėjo ankstesnę mergaitę, kurią prižiūrėjo. sakau gal čia ir yra problema - vis eina ir eina su mano vaiku prie tų namų, kur ta mergaitė gyvena - tikisi ją susitikti. Nešasi visokių saldainių ir pan.
[/quote
Nu auklių pasiūla tikrai yra didelė, negaišk laiko su tokia , kuri kelia blogas emcijas .Kam kankinti vaiką, tikrai rasi geresnę
QUOTE(Keit @ 2006 03 12, 12:20)
Pastebėjau, kad daugumas mamų naiviai tikisi geros paslaugos už mažą kainą ir dar dėl savo brangiausių vaikų.
O kodėl už mažą kainą? Juk auklė eidama dirbt žino, kiek gaus už darbą ir ką daryt reikės. Aš va pasisamdžiau auklytę jauną (~ 30 m), iš pradžių buvau patenkinta, dabar praėjo trys savaitės ir man jau iškyla visokių 'kabliukų'. Vyresnis sūnus (12 m) sako, kad paskutiniu metu mažylis dažniausiai pas jį, o auklė kitam kambary televizorių žiūri. Kartas nuo karto paprašo vyresniojo su mažium pabūt, pati eina į laiptinę parūkyt. Į lauką per tris savaites nė karto nesivedė - laukia, kol orai atšils. Betgi ar dabar tokie baisūs šalčiai?? O paskutinįkart vyras buvo parėjęs netikėtai - auklė prie TV, vaikas virtuvėj. Ir skundžiasi vyrui, kad kliackas labai sunkus, jai nugarą skauda nešiot.. na, nelengvas, sutinku. Bet aš tai jo nenešioju nuo ryto iki vakaro - puikiausiai pats laksto. Tik kad užmigt pats nemoka.. Ir moku lyg ir ne taip mažai (mano subjektyvia nuomone) - 30 lt/d, būna ji pas mane nuo 9 iki 16 val.
Man rodos, čia nuo žmogaus priklauso, vienas ir už mažą atlyginimą stengsis, o kitas ir už dvigubqai tiek dirbt tingės.
Mesčiau tokią auklę lauk. Auklė turi vaiką AUKLĖTI, o ne prižiūrėti. Ir buvimas 5 val lauke, tai tikrai nesveika. Mes vasarą tiek nebūnam. O tuo labiau vežime ir nevaikštant
QUOTE(saintlina @ 2006 03 12, 14:03)
O kodėl už mažą kainą? Juk auklė eidama dirbt žino, kiek gaus už darbą ir ką daryt reikės. Aš va pasisamdžiau auklytę jauną (~ 30 m), iš pradžių buvau patenkinta, dabar praėjo trys savaitės ir man jau iškyla visokių 'kabliukų'. Vyresnis sūnus (12 m) sako, kad paskutiniu metu mažylis dažniausiai pas jį, o auklė kitam kambary televizorių žiūri. Kartas nuo karto paprašo vyresniojo su mažium pabūt, pati eina į laiptinę parūkyt. Į lauką per tris savaites nė karto nesivedė - laukia, kol orai atšils. Betgi ar dabar tokie baisūs šalčiai?? O paskutinįkart vyras buvo parėjęs netikėtai - auklė prie TV, vaikas virtuvėj. Ir skundžiasi vyrui, kad kliackas labai sunkus, jai nugarą skauda nešiot.. na, nelengvas, sutinku. Bet aš tai jo nenešioju nuo ryto iki vakaro - puikiausiai pats laksto. Tik kad užmigt pats nemoka.. Ir moku lyg ir ne taip mažai (mano subjektyvia nuomone) - 30 lt/d, būna ji pas mane nuo 9 iki 16 val.
Man rodos, čia nuo žmogaus priklauso, vienas ir už mažą atlyginimą stengsis, o kitas ir už dvigubqai tiek dirbt tingės.
nu tavo auklę aš irgi mesčiau ir skubiai
niu kai paskaiciau .....tai net siurpas nuejo, kaip aukle gali palikti kitam kambary mazyliuka!!!! Juk visi zino, kad maziuliu net is akiu negalima paleisti.... Vaikiukai tokie, kad sauna jiems i galva kokia originali mintis ir ziurek jau ka nors dirba .. man atrodo, kad ta aukle ateina ne vaikiuko paziureti, o tik tik atsedeti uz tas valandas