Įkraunama...
Įkraunama...

Ar reikia keisti tokią auklę?

Mesk tu ta boba lauk kuo greiciausiai!
Atsakyti
Senatvej zmones daznai nukvanka. Moteriskei laikas pailset.
Atsakyti
manyciau, kad tokios aukles reiketu atsisakyti...
Atsakyti
Varau SAVO auklei pirkt (eiline) dezhe saldainiu rolleyes.gif .
Gaila, kad musishkes negalima klonuoti - Aukliu Aukle wub.gif .
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2004 07 15, 13:29)
o koks nors pokalbis su ta aukle buvo?

Aha.Pirmiausia ir man sove tokia mintis...
Atsakyti
Jei tau rupi vaikas - mesk kuo greiciau!!!!!!!!! Juk visu sarbiausia vaikas!!!!!!!!!!
Atsakyti
nu as tai vyciau ta boba lauk negalvodama. jei pasamdyta dirbti su tavo vaiku, tai tegu ir dirba, kas cia per kitu vaiku laikymas ant keliu, kai tavo priziurimas vaikas verkia? mad.gif
Atsakyti
na man tai net nekiltu kvailu klausymu g.gif ar tokia aukle reikia mesti lauk blink.gif doh.gif
Atsakyti
Tokios senos gyvenime nepriimciau doh.gif
Atsakyti
paskaičiau ir pakraupau blink.gif Taigi ji KANKINA jūsų vaikutį. Mesčiau ją su griausmais lauk ir baigta.
Atsakyti
QUOTE (mami @ 2004 07 20, 17:16)
Tokios senos gyvenime nepriimciau doh.gif

Aš turiu seną auklę (gerokai virš 60 m.), bet esu laaaaaaaaabai ja patenkinta. Pirma, ji neprašo laisvų dienų, kad galėtų pabaliavoti ar kur išvažiuoti; Antra, ji nežiūri televizoriaus ir neplepa telefonu; Trečia, ji netingi užsiiminėti su vaikais. Dabar, kai vasara, ji būna su abiem. Pavyzdžiui, vakar, kol aš su mažiuku nuvažiavau į polokliniką, ji su vyresnėliu iš popieriaus skiautelių suklijavo mūsų triušiuko portretą biggrin.gif ; Ketvirta, kadangi ji pensininkė, tai atlyginimas nėra pagrindinis dalykas dėl kurio ji pas mus dirba. Kai pabandžiau už mėnesį, praleistą su dviem vaikais (vietoj vieno) sumokėti daugiau - ji atsisakė paimti tuos pinigus. Ir kas buvo viršaus nei mes sutarę, ji padėjo vaikams ledams ir apsilankymams vaikų kambariuose.
Ir dar daug pliusų galėčiau išvardinti. Taigi, negalima sakyti, kad TIK jaunos auklės yra gerai wink.gif
Atsakyti
Labas rytukas! As manau, kad tokia aukle netinka jusu vaikuciui. Del savo 2.gif reikia daryti viska, kad tik jis jaustusi gerai ir galetu tobuleti wink.gif Gal mineta aukle ir buvo gera kitai mergytei, bet akivaizdu, kad jusiskei dukrytei ji netinka. Juk mazam zmoguciui reikia lavintis ( daug judeti, zaisti, tyrineti gamta, mokytis pazinti pasauli smile.gif ) Siulyciau kuo greiciau keisti aukle. Zinoma, gal ir nesmagu pasakyti kitam zmogui, kad jus atsisakot jo paslaugu, bet juk tai darot delsavo angelelio rolleyes.gif
Atsakyti