QUOTE(vėjav @ 2004 07 15, 01:32)
Sveikos, MAMOS! Labai prašau parašykit, ką manot apie tokį auklės elgesį:
Aš papasakosiu savo istoriją
mūsų auklei irgi arti 70... pasirinkom pagal draugų rekomendaciją. Vasarą net kaimynai iš mūsų juokdavosi, nes pusę devynių mano vaikas jau būdavo su aukle kieme, grįždavo miegot apie 14 val... bet aš tai visada laikiau PRIVALUMU
kad jos tiek laiko būna kieme (dar aš vakarinę pamainą iki 21 val po kiemą atlaikydavau po darbo), dažniausiai auklė pasiimdavo į lauką atsiferti ir kokį sausainį, o jau grįžusi namo pavalgydavo. Nors auklė ir vyresnio amžiaus, rinkdamasi ją žinojau, kad jai svarbiausia yra laukas-eiti-žygiai ir an. (ji su šeima iki šiol dalyvauja slidinėjimo maratonuose.... ) sveikatos turi 5kart daugiau nei aš
Pas mus ji pradėjo lankytis, kai vaikui buvo 10 mėn išeidavau kartą į savaitę kelioms valandoms - jei mergaitė tuo metu nemiegodavo VISADA verkdavo, kad aš išeinu
bet greit nurimdavo. Ir dabar man grįžus iš darbo ji laaaaabai džiaugiasi, ir iškart aiškina auklei, kad jai laikas namo. Bet aš nemanau, kad tai reiškia, kad jai su aukle nuobodu.
Dėl pažįstamų - mūsų auklė labai bendraujanti, lauke visada eina prie kitų vaikų, kalbasi su mamomis-auklėmis, dabar atrado, kad kaimynystėje gyvena jos pažįstami, tai per pasivaikščiojimus taikosi susitikti su jais - ar tai blogai?