Įkraunama...
Įkraunama...

Ar reikia keisti tokią auklę?

QUOTE(mariug @ 2011 04 04, 08:39)
Sveiki,gal ne visai i tema- ar kas turejote ar turite aukle- vienuole?kokia pirmoji reakcija buvo suzinojus?teko studijuoti VDU su vienuole,kuri dirbo auklyte ir  slepe nuo vaikucio teveliu,kad ji vienuole(cia  buvo 1991 m).

Na tikrai ne į temą, kuom aklė vienuolė susijusi su tema ''Ar reikia keisti tokią auklę?'' g.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2011 04 04, 21:41)
Na tikrai ne į temą, kuom aklė vienuolė susijusi su tema ''Ar reikia keisti tokią auklę?''  g.gif

na tiesiog,gal teveliams keista ar neiprasta aukle- vienuole...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mariug: 05 balandžio 2011 - 07:51
QUOTE(mariug @ 2011 04 05, 09:51)
na tiesiog,gal teveliams keista ar neiprasta aukle- vienuole...

Na ir kas , ar taip baisu , kad apie dievą pasakos ir vaikiškų maldų išmokys ?
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2011 04 05, 09:28)
Na ir kas , ar taip baisu , kad apie dievą pasakos ir vaikiškų maldų išmokys ?

Visokiu teveliu yra...man asmeniskai- tas pats butu ar aukle- vienuole,ar pasauliete.
Atsakyti
o as nezinau ar patenkinta savo aukle.
man ji kaip ir patinka, bet va, berniukui mano - nelabai... mazoji dar nekalba, tai ir nezinau ka daryti. Uosviai gyvena pirmam aukste, o mes antram, tai jie sako, kad daznai girdi aukle kalbant telefonu, ir siaip, ji mazai veda juos i lauka.
Sunelis del kazko ant jos piktas, vis sako, kad aukle negrazi, bet pabudes po pietu miego, manes klausia kur aukle?
vakar pareiske, kad jis su aukle nezais ir sese nenori su aukle zaisti.Ar man reikia ieskoti kito zmogaus?
Atsakyti
QUOTE(raketa @ 2010 11 02, 19:06)
Sveikos mamytės ir auklytės 4u.gif
Aš nors ir pati esu dirbusi aukle, niekada savo vaikučiams nesamdyčiau auklės schmoll.gif Kai aš dirbau aukle labai pamilau tą mažą berniuką, jį pamilau kaip savo, nors maniškio charakteris labai skyrėsi nuo prižiūrimo, bet kadangi mažylį vesdavau į kiemą po porą kartų teko pabendrauti su kitomis auklėmis, man būdavo baisu, jokio dėmesio mažyliams, kažkoks abejingumas vaikučiams ir dažniausiai tokios bejausmės būdavo vyresnio amžiaus auklės, ai net baisu, jei galit veskit vaikučius į darželius, ten jie tikrai bus laimingesni, nebent esat įsitikinę dėl auklės. Tikiuosi, nepakenksiu geroms ir nuoširdžioms auklytėms, nes tikrai yra ir tokių, tik kaip jas atskirti g.gif

thumbup.gif taip, zinoma, sutinku, turiu ir as patirties... darzelyje dirba pedagogai, kuriuos kontroliuoja valdzia, taip, kad ... o auklemis tos, kurios, nepritapo darbe, kolektyve, ar tingines, kurios tingi dirbti, o apie meile vaikui pamirskit, bent pagarba ir prieziura tinkama butu... deja.
AISKU, VISUR BUNA ISIMCIU mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vėjav @ 2004 07 15, 01:32)
sad.gif  sad.gif Sveikos, MAMOS! Labai prašau parašykit, ką manot apie tokį auklės elgesį:

Aš papasakosiu savo istoriją smile.gif mūsų auklei irgi arti 70... pasirinkom pagal draugų rekomendaciją. Vasarą net kaimynai iš mūsų juokdavosi, nes pusę devynių mano vaikas jau būdavo su aukle kieme, grįždavo miegot apie 14 val... bet aš tai visada laikiau PRIVALUMU thumbup.gif kad jos tiek laiko būna kieme (dar aš vakarinę pamainą iki 21 val po kiemą atlaikydavau po darbo), dažniausiai auklė pasiimdavo į lauką atsiferti ir kokį sausainį, o jau grįžusi namo pavalgydavo. Nors auklė ir vyresnio amžiaus, rinkdamasi ją žinojau, kad jai svarbiausia yra laukas-eiti-žygiai ir an. (ji su šeima iki šiol dalyvauja slidinėjimo maratonuose.... ) sveikatos turi 5kart daugiau nei aš biggrin.gif
Pas mus ji pradėjo lankytis, kai vaikui buvo 10 mėn išeidavau kartą į savaitę kelioms valandoms - jei mergaitė tuo metu nemiegodavo VISADA verkdavo, kad aš išeinu verysad.gif bet greit nurimdavo. Ir dabar man grįžus iš darbo ji laaaaabai džiaugiasi, ir iškart aiškina auklei, kad jai laikas namo. Bet aš nemanau, kad tai reiškia, kad jai su aukle nuobodu.
Dėl pažįstamų - mūsų auklė labai bendraujanti, lauke visada eina prie kitų vaikų, kalbasi su mamomis-auklėmis, dabar atrado, kad kaimynystėje gyvena jos pažįstami, tai per pasivaikščiojimus taikosi susitikti su jais - ar tai blogai?
Atsakyti
QUOTE(doremifasolasi @ 2011 10 09, 17:55)
thumbup.gif taip, zinoma, sutinku, turiu ir as patirties... darzelyje dirba pedagogai, kuriuos kontroliuoja valdzia, taip, kad ... o auklemis tos, kurios, nepritapo darbe, kolektyve, ar tingines, kurios tingi dirbti, o apie meile vaikui pamirskit, bent pagarba ir prieziura tinkama butu... deja.
AISKU, VISUR BUNA ISIMCIU mirksiukas.gif

Nereikia spręsti pagal savo "išsiauklėjimą" ir intelekto koeficientą - jo įrodymas - sugebėjimas pasirinkti auklę.

Valstybinio darželio auklėtojai reikia diplomo, privataus - užtenka išsiimti individualios veiklos pažymą (ji išduodama visiems pasiryžusiems mokėti mokesčius).

Jeigu Jums priimant auklę neatėjo į galvą paprašyti diplomo arba suradote kaimynę, kuri sutiko pabūti pigiau - nepagrįstos pretenzijos kelti reikalavimų kaip diplomuotai pedagogei.
Atsakyti
as aplamai vienuoles apeinu ,kai gatveje pamatau, tai man pastoviai kazkas negero atsitinka,o kad aukle vienuole-tai net kalbos negali buti.....
Atsakyti
QUOTE(mangustas @ 2012 01 17, 14:06)
as aplamai vienuoles apeinu ,kai gatveje pamatau, tai man pastoviai kazkas negero atsitinka,o kad aukle vienuole-tai net kalbos negali buti.....

Bet ne visos prisipazista... g.gif
Atsakyti
QUOTE(mangustas @ 2012 01 17, 14:06)

O ką vienuolė gali vaikui padaryti?
Atsakyti
QUOTE(aushra1 @ 2012 01 17, 15:38)
O ką vienuolė gali vaikui padaryti?

Manau,kad nieko blogo,bet visi zmones,su savo iprociais ,gyvenimu, charakteriu,o jei teveliai- religingi, tai geriau tokia auklyte ir tureti,aisku,jei nereliginga seima, gali ir slepti,kad vienuole( atseit, kad savo vaiku neauginusi,ar i atlaidus vaika vezios g.gif ).
Atsakyti