Įkraunama...
Įkraunama...

Ar reikia keisti tokią auklę?

Aš labai nemėgstu poliklinikų,tiesiog apsergu pasėdėjus ten eilėse,tad tikrai nenorėčiau pristatinėti jokių pažymų.Niežai ir utėlės matosi akivaizdžiai,gyvenimo būdą taip pat sunku nuslėpti ( alc.gif ) o venerinės ligos mūsuose nėra tokios paplitę,kad reikėtų įtarinėt kiekvieną moteriškę,pretenduojančią į auklės vietą...
Juk auklė nereikalauja pažymų apie darbdavių sveikatą ir psichinę būklę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Skiautelė @ 2010 10 19, 17:51)
Aš labai nemėgstu poliklinikų,tiesiog apsergu pasėdėjus ten eilėse,tad tikrai nenorėčiau pristatinėti jokių pažymų.Niežai ir utėlės matosi akivaizdžiai,gyvenimo būdą taip pat sunku nuslėpti ( alc.gif ) o venerinės ligos mūsuose nėra tokios paplitę,kad reikėtų įtarinėt kiekvieną moteriškę,pretenduojančią į auklės vietą...
Juk auklė nereikalauja pažymų apie darbdavių sveikatą ir psichinę būklę  mirksiukas.gif

o jei tuberkuliozė? džiova, liaudiškai kalbant? ant kaktos neužrašyta g.gif
Atsakyti
bijai vilko,neik į mišką... smile.gif
kadangi turiu galimybę rinktis,esu pastovi ir prieraiši,tad nemėgstu kaitalioti darbo vietų,pas paranoikus tiesiog nesidarbinu mirksiukas.gif
Atsakyti
Darzeliuose juk irgi asocialu gyvenimo buda gyvenanciu aukliu nera, bet med. pazymos reikalaujama. Ir niekas, is ten dirbanciu, nedaro problemos. O vat mamos priimdamos zmogu "is gatves", turi zaisti loterija - atspek yra uzkreciamu ligu ar ne doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PA-ry-žius: 20 spalio 2010 - 08:15
Dirbau darželyje daug metų.Kai baigdavosi sanitarinių knygelių galiojimo laikas,med.seselė jas surinkdavo kartu su keliais litais ir nuveždavo į San.Epideminę stotį,kur daktarai sudėdavo štampus apie mūsų sveikatos "patikrinimą" tongue.gif
Atsakyti
ir ka cia skiautele norejo pasakyti g.gif
Atsakyti
norėjau pasakyti,kad pažyma ne visada reiškia sveikatą
ir dabar kokia nesąžininga auklė gali pasinaudot pažintimis,ar pakiša
Atsakyti
Galima patikrinti smile.gif , tikriausiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PA-ry-žius: 21 spalio 2010 - 09:44
QUOTE(skorpee @ 2010 10 15, 22:50)
http://www.youtube.c...h?v=rNP6WMAME4s
po šito video siūlau mamoms išvis vengti auklių,o jei neišeina kilus menkiausim įtarimui,keiskit auklę, ačiū dievui turiu gaklimybę būti su mažiuku pati... verysad.gif

Siaubas blink.gif Nudeciau tokia boba verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Praline: 21 spalio 2010 - 11:33
Sveikos mamytės ir auklytės 4u.gif
Aš nors ir pati esu dirbusi aukle, niekada savo vaikučiams nesamdyčiau auklės schmoll.gif Kai aš dirbau aukle labai pamilau tą mažą berniuką, jį pamilau kaip savo, nors maniškio charakteris labai skyrėsi nuo prižiūrimo, bet kadangi mažylį vesdavau į kiemą po porą kartų teko pabendrauti su kitomis auklėmis, man būdavo baisu, jokio dėmesio mažyliams, kažkoks abejingumas vaikučiams ir dažniausiai tokios bejausmės būdavo vyresnio amžiaus auklės, ai net baisu, jei galit veskit vaikučius į darželius, ten jie tikrai bus laimingesni, nebent esat įsitikinę dėl auklės. Tikiuosi, nepakenksiu geroms ir nuoširdžioms auklytėms, nes tikrai yra ir tokių, tik kaip jas atskirti g.gif
Atsakyti
Sveiki,gal ne visai i tema- ar kas turejote ar turite aukle- vienuole?kokia pirmoji reakcija buvo suzinojus?teko studijuoti VDU su vienuole,kuri dirbo auklyte ir slepe nuo vaikucio teveliu,kad ji vienuole(cia buvo 1991 m).
Atsakyti
QUOTE(mariug @ 2011 04 04, 09:39)
Sveiki,gal ne visai i tema- ar kas turejote ar turite aukle- vienuole?kokia pirmoji reakcija buvo suzinojus?teko studijuoti VDU su vienuole,kuri dirbo auklyte ir  slepe nuo vaikucio teveliu,kad ji vienuole(cia  buvo 1991 m).

Teko "lietuvos ryte" paskaitinėti straipsnių apie vienuoles, viena, dirbusi mokytoja lietuvoke, buvo su sexualiniais nukrypimais, tvirkino ir mylėjosi su mokinėmis. Praėjusiame numeryje rašė, kaip ispanijoje vienuolės vogdavo gimdyvių vaikus ir juos pardavinėdavo (čia buvo 1970-1985 metais)... Siaubas, va tau ir "šventuolės".
Atsakyti