Įkraunama...
Įkraunama...

Ar reikia keisti tokią auklę?

Skaitau ir siurpstu blink.gif vasara pas mane irgi buvo problemi su stuburu ir teko pora menesiu lovoj pagulet. tai as per savaitgali SM radau nerealia aukle thumbup.gif tiesa ji studente tai nzn kaip dabar butu bet vasara tai kasdien priziurejo. ir zinot kas man graziausia buvo. stebejau kaip ji pakelus mano mergyte kazka jai aiskina ir taip net pati nejausdama glosto svelniai jai galvele wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuwytes: 30 kovo 2010 - 19:00
QUOTE(Zuwytes @ 2010 03 30, 18:59)
Skaitau ir siurpstu  blink.gif  vasara pas mane irgi buvo problemi su stuburu ir teko pora menesiu lovoj pagulet. tai as per savaitgali SM radau nerealia aukle  thumbup.gif  tiesa ji studente tai nzn kaip dabar butu bet vasara tai kasdien priziurejo. ir zinot kas man graziausia buvo. stebejau kaip ji pakelus mano mergyte kazka jai aiskina ir taip net pati nejausdama glosto svelniai jai galvele  wub.gif
Smaguma, kai mazytis zmogus priimamas taip graziai wub.gif
QUOTE(spengla @ 2010 03 30, 18:48)
Charite, console.gif, labai užjaučiu ir širdingai linkiu rasti gerą ir mielą žmogų.
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo charite: 30 kovo 2010 - 19:27
manau, kad esant bent mažiausiai abejonei dėl auklės padorumo, blaivumo ir pan., reikia keisti auklę. Žinoma, jei į maistą per mažai druskos įdėjo, ar dar koks "skonio" reikalas, tai čia jau ne auklė kalta, bet jei vaikas neprižiūrėtas, nesiklausoma tėvų reikalavimų specifiniais sveikatos/priežiūros klausimais - kodėl ir ne. mano auklės sakė, kad aš esu šeimininkė ir joms nustatau sąlygas. Jei jos man kažką patardavo - mielai išklausydavau, nes kartais tikrai verta įsiklausyt į vyresnio žmogaus nuomonę.
Atsakyti
Mane tiesiog pribloškė tas nenorėjimas pamyluot.Kam tokia iš vis aukle eina dirbt?
Bet kartais mamos pačios priima dirbt vos ne bet ką.
"Drobė" atleido apie 350 moterų-"auklių" rinka pasipildė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skiautelė @ 2010 04 01, 00:01)
Mane tiesiog pribloškė tas nenorėjimas pamyluot.Kam tokia iš vis aukle eina dirbt?
Bet kartais mamos pačios priima dirbt vos ne bet ką.
"Drobė" atleido apie 350 moterų-"auklių" rinka pasipildė smile.gif
Mes labai krupsciai atsirinkinejom, telefonu isklausinejom, dviem pokalbiams kvietemes... Pasirode moteris super.
Siaip, is savo darbines praktikos galiu ta pati pasakyt - pilnai zmogus per pora menesiu atsiskleidzia cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Skiautelė @ 2010 03 31, 23:01)

Tai dar reiketu ir beveik visas darzeliu aukletojas is darbo atleisti ax.gif ir, aisku, neleist vaiku i darzelius, nes kazin ar juos ten kas myluos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2010 04 01, 23:33)
Tai dar reiketu ir beveik visas darzeliu aukletojas is darbo atleisti  ax.gif ir, aisku, neleist vaiku i darzelius, nes kazin ar juos ten kas myluos  doh.gif
Klaba ejo apie 7-8 men kudiki. O mylavimas - tureta omeny paprastas priglaudimas, jei maziukas pavargo, ar zyzia, ar verkia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(charite @ 2010 04 02, 18:31)
Klaba ejo apie 7-8 men kudiki. O mylavimas - tureta omeny paprastas priglaudimas, jei maziukas pavargo, ar zyzia, ar verkia  4u.gif

Na, as tiesiog mylavima kitaip suprantu. Man tai nera vien paprastas priglaudimas.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2010 04 02, 21:37)
Na, as tiesiog mylavima kitaip suprantu. Man tai nera vien paprastas priglaudimas.
Apie tai, kaip suprantamas mylavimas, rasiau savo zinuteje -
situacija - aukle atnese kudiki raudonu zanduku. Sakau - gal prie megztuko jusu prisiglaude, tai nusitryne odele. O aukle - tevai myluoja savo vaika, ner man cia ko myluoti blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo charite: 02 balandžio 2010 - 21:42
Nesikabineju, bet pastebejau, kad rasot skirtingus dalykus.
QUOTE(charite @ 2010 03 26, 11:43)
sako - penktadienis, mesos gi negalima, tai as saldytuve zuvies radau, suvalgiau (nu gabaliuka, nenuskriaude musu gi suvalgydama)...

O cia jau juodam sarase:
QUOTE(charite @ 2010 04 04, 14:52)
O viena grazia diena, tai buvo penktadienis, ji ,,paauklėjo“ mane, kad penktadieni nedera valgyti mesos, todel ji suvalge saldytuve rasta zuvi.

Tai kiek gi ji is tiesu suvalge, gabaliuka ar viska, ka iskepet?
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2010 04 05, 00:00)
Nesikabineju, bet pastebejau, kad rasot skirtingus dalykus.
O cia jau juodam sarase:

Tai kiek gi ji is tiesu suvalge, gabaliuka ar viska, ka iskepet?

Viska, kiek ten buvo, ta gabaliuka. Apie kepima nerasiau - Leksa, kepima jus nuo saves pridejot. Ten buvo rukytos lasisos gabalelis smile.gif
Aprasant situacija ir taip issipleciau - jei dar buciau kiekviena smulkmena aprasinejus, gautusi romanas doh.gif . Aprasiau esme - zmogus be kompleksu valge pagaminta maista, nors priimant i darba pasirinko varianta nevalgyti ir atsinesti savo. Aukle dirbo ne visa diena, o 6 valandas. Ne esme maisto kiekis. Aukle tikrai nevalge ,,nenormaliai" dideliu kiekiu - val;ge ne daugiau nei bet kuris musu seimos narys. Man atrodo esme pats aukles elgesys - tam pateikiau iliustracija: zmogus, kuris pats pasirinko atsinesti savo maista, ,,aukleja" seimininke, kad ta pagamino penktadieni plova su mesa, todel ji nevalgiusi plovo, o atsadare saldytuva ir is ten suvalge rasta zuvies gabaliuka; arba pasedejus ir paskaitinejusi laikrascius namuose tol, kol vaikelis prie manes miegojo, pareiske, kad serganciam broliui ketina nesti mano pagaminta maista cool.gif
Kaip ir rasiau - ne liudniausia tai, kad aukle valgydavo musu maista.
Visa ta toleravau ir ziurejau pro pirstus. Negi gaila zmogui, kuris stengiasi...
Taciau kai zmogus ima diktuoti savo salygas, daryti, ko jis pats nori, ima kliuti ir tai.
Viskas susikaupe po truputi. SVARBIAUSIAS DALYKAS - AUKLE NEZAISDAVO SU VAIKELIU. O prie to eme klijuotis valgomas maistas ne neatsiklausus, sedejimas be darbo, kai budavo laisvas laikas (ilgainiui aukle nustojo daryti tai, del ko taremes priimant), o dar veliau - melavimas, akivaizdus nepaisymas mano konkreciu prasymu (pvz. pazaist su vaiku) ir pabaigoje - pakeltas balso tonas bei ,,pasivaiksciojimas" apie siukslyna doh.gif
Beje, vakar ryte sutikusi keleta kaimynu tokiu ziniu isgirdau apie save. Pasirodo, aukle nuolat srutu kibirus ant musu pildavo visiems sutiktiems kaimynams doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo charite: 05 balandžio 2010 - 09:03
Net jei ta auklė būtų kažkam ir auksinė (šiuo atveju taip neatrodo), bet netinka konkrečiai šeimai, tai ir nereikia su ja kankintis, atsiras bent maždaug atitinkančių jūsų lūkesčius. O, kad "nepamirštų" (ar tikrai nepamirštų) bet kuri pusė, ką ir kaip yra sutarę - siūlyčiau surašyti susitarimus ir abiems pusėms turėti tuos popierius. Gal ypatingos juridinės reikšmės tuo nepasieksime, bet "pamiršti" bus sunkiau.
Atsakyti