QUOTE(ateresa @ 2010 03 26, 13:22)
As jus labai uzjauciu del tokios aukles, bet tikrai atsisakykit jos paslaugu. Nes moket uz tai, kad ateina pavalgo, jusu daiktais pasinaudoja, tai tikra nesamone. Jei reiketu jums pagalbos ne kiekviena diena mielai pagelbeciau, nes pati auginu vaikiukus ir dirbu auklyte valandine.
Aciu uz gera sirdi. Bet siuo metu man reikalinga kasdiene pagalba Sioji aukle, priimama dirbti, zadejo iki vasaros but, po to jai esa darzai, sodai...Gal tuomet jau as busiu tvirtesne ir tikrai reiks bandyt ieskoti zmogaus ne kasdienai. Net nezinau is anksto, kaip man seksis vaiksciot
QUOTE(laukine kate @ 2010 03 26, 13:38)
Bet verta keisti viską iš pagrindų,ieškot naujos auklės...Ir netylėt ir nesitaikstyt su esama .netenkinama situacija...
Sėkmės ir ryzto
Aciu. Bijau kolkas keisti kazka - mazule is esmes pratinau savaite prie jos, antraja savaite irgi didziaja dali laiko kartu praleisdavau. kudikiui bus stresas zmogaus keitimasis Del mazutes labiausia ir pergyvenu. Sėkmės ir ryzto
Kita vertus, kai isvaziuoju pas gydytojus ir aukle lieka su lelyte viena, net neisivaizduoju, ka jos daro. Siandien, pavyzdziui, mazute 13.30 pazindo, po to aukle dave jai pietus, po pusvalandzio obuolio, dar po pusvalandzio vel mazute gavo MP, isvaziavau pas gydytoja, grizus paklausinejau - nuo 14.30 iki 16 mazule vel gavo darzoviu ir banana.
Gal as kvaila, bet auginu jau trecia vaika, bet kas pora valandu gaunancio MP 9 menesiu kudikio kietu maistu nedasiproteciau maitinti
Dar pirmadieni aukles prasiau, kad bant pusantros valandos pertrauka tarp kieto maisto daytu. Antradieni vel kas pusvalandi... Treciadieni vel graziai paprasiau.... Siandiena klausiu - prasiau gi, nereikia taip daznai jos maitint...
O aukle - taigi mergyte nori valgyt, uz rubu griebia, cepsi, negaliu neduot
Mano paaugliai sunus kartais vakarais keleta valandu priziuri lelyte, bet nei jiems ji verkia, nei jie jos maitina, - pazaidzia ir tiek
Zodziu, per mano vaiku auginimo praktika si aukle ketvirta. Pirmoji buvo tobula. kitos dvi - apgavikes (viena dar ir girtuokle). Si, paskutinioji, bent nieko nevagia, nenesa is namu ir nemeluoja, ji geresne uz anas dvi. Atsirinkau ja is keliolikos moteru, atrode pati geriausia Neisivaizduotinai sunku atsirinkti nepazistama zmogu. Todel labai bijau vel rizikuoti ieskoti naujo nepazistamo zmogaus. Pazistamo neturiu. Ir bijau - o jei nuo vilko ant meskos pataikysiu Gal bandyt laukt vasaros, kol aukle pati iseis, o per ta laika gal man reikes maziau pagalbos ir susirasiu kazka