Cia turbut nuo zmogaus priklauso. Manau,tiesiog nepadoru po savo buvimo namuose betvarke palikti. Jei nesate susitarusi del namu tvarkymo,tai juos nors tokios pat bukles kaip pries iseidama i darba turetumete rasti. Gal kur kaimynysteje pazistate zmogu,kuris galetu Jusu vaikuti paziureti? Dabartineje situacijoje tikrai surasite padoria auklyte uz savo siuloma alga. Sekmes
QUOTE(log @ 2009 07 24, 10:47)
Tiesiog nebėra noro daugiau mokinti elementarių dalykų. Pastabų negirdi.
kazkur girdejau fraze:kokia seimininke tokia ir aukle
QUOTE(plazma @ 2009 08 01, 18:41)
nesupratau prie ko ta fraze?jei seimininke nepatenkinta aukle,tai kaip jos gali buti tokios pacios?nesamone kazkokia
QUOTE(plazma @ 2009 08 01, 18:41)
prie ko cia vienas prie kito???
Gal atleistoji aukle parabilo?
QUOTE(pukepuke @ 2009 08 03, 09:23)
nu laba diena kur vilnius o kur pajūris.kramtyk..
Papildyta:
QUOTE(alvyde @ 2009 08 02, 14:41)
nesupratau prie ko ta fraze?jei seimininke nepatenkinta aukle,tai kaip jos gali buti tokios pacios?nesamone kazkokia
o parašyta,kad jos tokios pačios skaitot ir nesuprantat
Aisku, kai net paskui vaika negali susitvarkyt, tai jau , bet jei maniske sedetu internete, ar skaitytu zurnalus, kai vaikas miega, ar tv ziuretu.. nieko blogo cia nematau. Poilsis visiems reikalingas, darbe irgi turbut turit laiko ir papliurpt su draugem, ar delfi paskaitinet..o kai su vaiku duodies visa diena, gerai zinau, kaip pavargsti..kas cia baisaus, jei priseda. Tik susitvarkyt vaikucio daiktus paprasyciau.
Viena -Dėl mušimo. Aš prižiūrėjau berniuką ir vieną kartą mamytė man pasakoja, kad močiutei jis pasakė kad miglė mušė (kad as ji musiau), močiutė žinoma baisiai persigando, o gal visgi vaikas tiesą sako. Po kiek laiko mama man papasakojo, kad kol jie buvo tryse (mama, mociute ir vaikas), nulipes nuo mociutes ranku pribego prie mamos ir paaiskino kad mociute muse. Budavo dar, kad pats trenkdavo ir nubegdavo ir sakydavo, kad miglė mušė. Manau, jog kai kurie neišsireiškia ir pasako ne taip, kai kurie mėgsta reakciją kaip artimieji sureaguoja į tą pasakymą..
sakyčiau, jei vaikas būtų mušamas tai mamytė tikrai pajustų, kad vaikas nebepriema auklės, bailesnis būna.
Dėl tvarkos - mano manymu, kad auklė PRIVALO palikti savo darbo vietą švarkią ir tvarkingą. Kaip ir bet kokiam darbe juk nepalieki jovalo po saves. Žinoma, būna dienų kai vaikas serga, nemiega, ožiuojasi kai nėra laisvos minutės dėlioti daiktus ir mama ankščiau grįžta, bet taip "atsitikti" tikrai negali visą laiką. Jeik pokalbiai nepadeda, tikrai reikėtų keisti auklę, nes nei vaikui gerai matyti, 'kad galima ir nesitvarkyti", nei mamai malonu po darbo grįžus tvarkyti.
Nu ir prirašiau
sakyčiau, jei vaikas būtų mušamas tai mamytė tikrai pajustų, kad vaikas nebepriema auklės, bailesnis būna.
Dėl tvarkos - mano manymu, kad auklė PRIVALO palikti savo darbo vietą švarkią ir tvarkingą. Kaip ir bet kokiam darbe juk nepalieki jovalo po saves. Žinoma, būna dienų kai vaikas serga, nemiega, ožiuojasi kai nėra laisvos minutės dėlioti daiktus ir mama ankščiau grįžta, bet taip "atsitikti" tikrai negali visą laiką. Jeik pokalbiai nepadeda, tikrai reikėtų keisti auklę, nes nei vaikui gerai matyti, 'kad galima ir nesitvarkyti", nei mamai malonu po darbo grįžus tvarkyti.
Nu ir prirašiau
kiek siaubingų istorijų...
pusseserė pasamdė dukrytei auklę, kuri pasirodė duodavo jai raminamųjų. ir iš kur tokių auklių atsiranda
pusseserė pasamdė dukrytei auklę, kuri pasirodė duodavo jai raminamųjų. ir iš kur tokių auklių atsiranda
Na as ir prisijungsiu prie tos temos. Pati dirbu aukle, bet nepateisinu tokiu mamu, kurios tikisi, kad aukle sutvarkys visus kampus ir nepateisinu tokiu "aukliu" kurios tiesiog tyciojasi is mazu zmogeliuku. Manau aukle dirbt reikia turet pasaukuma ir kiekviena savo priziurima vaikuti augint kaip savo. Na tai tik mano nuomone
nebent vaikas nekontaktuoja su kitais vaikais ir yra laikomas tik su tevais arba aukle. Vaikai tarpusavy irgi musasi, bet siaip neblogas budas.