QUOTE(Žvaigždėta_naktis @ 2009 04 10, 19:10)
tai buvo brangus fotoaparatas.
pries isidarbinat gal reikejo aptarti toki dalyka..jei vaikui i rankas iduodamas brangus daiktas,iskritus.....kas atsakys???Tiesiai sviesiai ir paklausti.
O kai nera teveliu,vardan ramybes brangesnius daiktus sukelti auksciau ir kad maziau vaikui kristu i akis
basu tokios aukles..
Sveikos mamytės ir auklytės.
Iškilo štai kokia dilema.
Mes auklei mokam už savaitę - 250 Lt. Ji pagamina vaikui valgyti, išplauna mūsų indus( kai paprašiau), su vaiku išeina į lauką. Buvom numate mokėti 300 Lt, tik kad pastangų jokių daugiau nesimato. Ko paprašai - atbula ranka padaro. Žodziu- vargas.
Auklei baigus savo darba aš nuo grindu renku vaiko išmėtytus žaislus(ji net nesivargina ju pakelti ir nuplauti), renku nešvarius drabužius, panaudotas sauskelnes. Niekada nemačiau, kad būtų valiusi maitinimo kėdę.
Kai vaikas miega namuose - aukle naršo internete ar šiaip per langa žiūri.Žodžiu - poilsis.
Tai vat patarkit man, ar tai normalu?
Kiek žinau, kitos auklės ir vaiko drabužėlius palygina ir žaislus surenka. Matyt mums pasiltaikė nevalyva ir pritinginti moteriškė.
Mes auklei mokam už savaitę - 250 Lt. Ji pagamina vaikui valgyti, išplauna mūsų indus( kai paprašiau), su vaiku išeina į lauką. Buvom numate mokėti 300 Lt, tik kad pastangų jokių daugiau nesimato. Ko paprašai - atbula ranka padaro. Žodziu- vargas.
Auklei baigus savo darba aš nuo grindu renku vaiko išmėtytus žaislus(ji net nesivargina ju pakelti ir nuplauti), renku nešvarius drabužius, panaudotas sauskelnes. Niekada nemačiau, kad būtų valiusi maitinimo kėdę.
Kai vaikas miega namuose - aukle naršo internete ar šiaip per langa žiūri.Žodžiu - poilsis.
Kiek žinau, kitos auklės ir vaiko drabužėlius palygina ir žaislus surenka. Matyt mums pasiltaikė nevalyva ir pritinginti moteriškė.
manau kad tikrai ne tą auklę išsirinkote
nors kai reikėjo prieš 3metus kad kas mano vaiką ligos ateju pažiūrėtų tai auklei mokėjom daugiau o ji kiek suprantu tik pažintysxx sedėjo o vaikui tv įjungus buvo
nors kai reikėjo prieš 3metus kad kas mano vaiką ligos ateju pažiūrėtų tai auklei mokėjom daugiau o ji kiek suprantu tik pažintysxx sedėjo o vaikui tv įjungus buvo
Kadangi mums su auklėmis labai sekasi - tai turiu su kuo palyginti jūsų aprašytąją auklę. Tikrai, jūsiškė auklė nėra tinkama. Aš jūsų vietoje ieškočiau kitos, juk tikrai yra labai tvarkingų moterų, kurios stengiasi ir t. t. Aišku, auklė nėra tarnaitė ar namų tvarkytoja, tačiau daug elementarių dalykų, susijusių su vaiku, įeina į jos pareigas (kad ir vaikučio sauskelnių surinkimas).
QUOTE(log @ 2009 07 24, 11:47)
Tiesiog nebėra noro daugiau mokinti elementarių dalykų. Pastabų negirdi.
Tai paieskokit ko nors,kas gales dirbti darbeli. uz 250lt i sav.tikrai atsiras zmogus
QUOTE(log @ 2009 07 21, 16:38)
Sveikos mamytės ir auklytės.
Tai per menesi gaunasi ismoketa 1000 Lt alga. Uz sedejma internete? nelabai suprantu,kad renkate panaudotas sauskelnes... Tai ka? Ji dar pampersu prikakotu visur primeto ir iki siuksliu kibiro nesugeba nunesti?!
s kur tokia ....... radote?!
Na, kaip gavosi, taip gavosi. Iš bėdos - pakentėjom.
Vaikui miegant mūsiškė net buvo atradusi laiko žurnalus paskaityti ir pasnausti.
Mano draugiu auklės už tokią sumą vaiko drabužius lygina, kambarių grindis prašluosto, nes su vaiku vaikšto po namus. Jau nekalbant apie elementarią vaiko priežiūrą.
Tai vat ir negali atsistebėti , kiek sau gali žmogus leisti.
O radom ja - Supermamoj.
Nuo rytojaus ši moteriškė ieškosi naujo darbo.
Būkit budrios, mamytės. Saugokitės `auklių` - tinginių.
Vaikui miegant mūsiškė net buvo atradusi laiko žurnalus paskaityti ir pasnausti.
Mano draugiu auklės už tokią sumą vaiko drabužius lygina, kambarių grindis prašluosto, nes su vaiku vaikšto po namus. Jau nekalbant apie elementarią vaiko priežiūrą.
Tai vat ir negali atsistebėti , kiek sau gali žmogus leisti.
O radom ja - Supermamoj.
Nuo rytojaus ši moteriškė ieškosi naujo darbo.
Būkit budrios, mamytės. Saugokitės `auklių` - tinginių.