Teiva....
Ištiko mus tokia bėda - nebėda
Man prasideda sesija(tiksliau jau antra diena kaip važinėjuos į sesiją(200 km pirmyn ir atgal)), tad automatiškai yra toks reikalas ir klausimas, kas pabus su dukryte(2m). Ir va per tą laiką iki sesijos taip išėjo, kad atsirado rimtos 2 kandidatės į aukliavimus. Panyčkos abi jaunos, 17 metų...Viena kitos nepažysta...Bet manau, kad ne tame esmė
Esmė lenda iš to, kad ir viena ir kita jau po kelis kartus bandė pabūt su mergyte...
Šiaip dukra neproblematinis, savarankiškas(pagal amžių), noriai bendraujantis vaikas...Tad auklėm ir man sunkumų nekilo, bet..........Yra kita medalio pusė...Viena panelė X (buvusi brolio draugė), labai paprasta, draugiška, noriai bendraujanti, sąžininga, kita - Y, taippogi negaliu skųstis, draugiška, su vaiku bendraujanti, tvarkinga
Tik va , kol X prižiūrėjo kelias dieneles, likau patenkinta tuom , kad visad parašo ir klausia ko nesupranta, ką padaryt jei iki galo ryte man prieš išvažiuojant nespėjam išsiaiškint, ir šiaip totaliai viską nuo A iki Z nupasakoja ka veikė visą dieną...Ramia širdim kažkaip važiuodavau, galvos nesukdavau.O va Y panyčka, truputuką įdomi tokia
Kažkaip susinepatoginau kai susžinojau, kad vos tik man išvykus su mergyte iš karto išlėkė pas save į namus(pas tėvus dar gyvena).Kaip supratau , ten ir valgo ir miega(pietų miegelio).Bet va ir vėl ne čia bėda...
Įdomiausia tai , kad nei ji man sakė kad vaiką išsiveš pas save, nei ji man sakė kad vaikas valgė pas ją namie(tai supratau iš to, kad naminis mano paruoštas maista liko nepaliestas), nei galų gale ji manęs neperspėjo, kad dar ir pietų miegelį ten miega.Ir va kas labiausiai man nepatinka, kad būtent jau šnd ryte aš jai daviua suprast, jog noriu, kad keliautų į miestą, svečius ar šiaip kur pasivaikščiot tik pavalgiusios.Netgi ir tai pasakiauy, kad maistą ruošiu ne tam kad jį paskui išmest.Ji puikiausiai su tuo sutiko, puikiausiai berods susikalbėjom.Bet va grįžtu ir randu vėl nepaliestą maistą, dėl miego jau nieko ir nesakiau(nors labai man nepatogu prieš jos tėvus, jaučiuos tarsi vaikas nevalgo mano gaminamo maisto, taip lyg jis būtų neskanus
), ai va dar paprašiau gražiai, kad tūtuko nebenaudotų, nes jau visa savaitė gražiausiai pana dieną išmiegodavo be jo.Bet va ta auklė man gražiai pareiškė, kad tipo vaikas neužmiega be jo.Sakau pasikankins, pazyzens pusvalandį ir užmigs...
Nu vienu žodžiu nukrypau nuo temos...
Taiva joje man nepatinka tai kad ji daro viską be mano žinios, tarsi ji būtų už man epranašesnė, neklauso mano nurodymų
Nu ir ką, dabar kai jau šaukštai po piet, kai toji Y jau kaip ir dirba man(2 dienos jau), pajutau kad padariau klaidą...Dabar logiškai nedašunta man, kodėl būtent aš ją pasirinkau, ką joje tokio įmačiau, kad galėčiau ramiai palikt vaiką svetimai panai , nors va ji jau ne pirmą vaiką prižiūri.Gal tai maneir pastūmėjo, kad ji su šioke tokia praktika.Taiva, nebežinau ką ir daryt, išdėstyt griežtai savo norus, ir pasakyt kad darytų tai ką aš liepiu, o ne tai kas jai šauna į galvą(realiai galvojant ne kažką blogo ji ir daro) ar tiesiog imt ir pasakyt, kad yra kitas žmogus(X panelė). O laikas dabar kaip tik svarbus, nes toji X kaip tik manęs klausė ar jau apsisprendžiau katrą pasirinksiu
Esu kryžkelėj, ir nžn kurį kelia rinktis
Bijau iš musės padaryt dramblį, tuo labiau, kad tai pirmasis mano pasirinkimas auklių srity
O gal tiesio kitų akimis pati nžn ko noriu...Gal mamos jūs pamanysit kad subinėj sliekų ieškau(sorry )
...Rašykit viską , ką jus manot apie šią situaciją, nes ryt kaip tik laisva esu, ir manau kad įtemtai dar spęsiu ką daryt
Prirašiau litanijos, gal suprasit visą esmę