QUOTE(Smiltele @ 2013 04 09, 08:08)
Tai pasakysiu iš savo patirties - patogiausia ir geriausias bent jau mums variantas buvo ir vis dar yra sauskelnytės su įklotėliais arba sulansktytais vystyklėliais.
Tas aprašytas pirmas variantas su aprišamais vystyklais man irgi nelabai suprantamas buvo, tai naudodavau vilnones kelnytes su įklotėliu arba sulankstytu pailgai vystyklu. Idealus variantas, jeigu vaikutis kakučio nepadaro. Tada kakutis pro įklotėlio kraštus prabėga ir vilnones kelnytes sutepa. Reikia jas skalbti
Prefoldas su segtuku ir kelnytėmis - geras varinatas, tik jų daug neturėjau.
Jeigu gimdyčiau dar kartelį, tai ką tik gimusiam vaikučiui visai nusipirkčiau kokių 10 vnt prefoldų ir 10 sauskelnyčių (kanapinių) na ir vilnones kelnytes 2-3 vnt.
Tas aprašytas pirmas variantas su aprišamais vystyklais man irgi nelabai suprantamas buvo, tai naudodavau vilnones kelnytes su įklotėliu arba sulankstytu pailgai vystyklu. Idealus variantas, jeigu vaikutis kakučio nepadaro. Tada kakutis pro įklotėlio kraštus prabėga ir vilnones kelnytes sutepa. Reikia jas skalbti
Prefoldas su segtuku ir kelnytėmis - geras varinatas, tik jų daug neturėjau.
Jeigu gimdyčiau dar kartelį, tai ką tik gimusiam vaikučiui visai nusipirkčiau kokių 10 vnt prefoldų ir 10 sauskelnyčių (kanapinių) na ir vilnones kelnytes 2-3 vnt.
QUOTE(šakute @ 2013 04 09, 18:16)
Papildomi įklotai yra sugeriamumui pagerinti - bent mano turimi aprišami yra ganėtinai ploni, be įklotėlio gal tik naujagimystėjėj tiko. Jei bus dedamas vien įklotėlis į kelnytes, jos greičiausiai išsiteps išmatomis. Nebūtina naudoti aprišamus, tinka ir lankstomi flaneliniai, svarbiausia, kad gerai apglustų apie kojytes ir neleistų niekam pratekėti..
Ačiū mamukai už pakonsultavimą
Su daugkartinėm sauskelnėm ir įklotėliais, tai man jau aišku, jau vienąsyk 'praeitas etapas', čia su vystyklyste tik dar balamutinuos.... Bet dabar tikrai aiškiau, po jūsų asmeninių patirties astliepimų man
Beje, daugkartines sauskelnes naudodama aš irgi "sausuoju būdu" panaudotas laikydavau kibirėlyje, vis įlašindama lašiuką antibakterinių EA. Pačioj padžioj tai mesdavau iškart į skalbimo mašinos būgną ir vėlai vakare išskalbdavau "dienos turtus". Vandenyje man labai rūgdavo, nepadėjo nė arbatmedis, nį kiti eteriniai aliejai
QUOTE(Smiltele @ 2013 04 09, 08:08)
Kaip ir tokio prietaiso kakučiams nuplauti galėtų kas nors atvežti čia Lietuvoje prekiauti. Mačiau internete užsienyje jų yra.
O gal kur internete galėtumėt parodyti pvz.?
Nes man irgi būdavo sunkumų pvz. iš bambukinių iškrapštyt tą gėrį, jei pro šalį pravarydavo ir labai įsitrindavo kakutis