Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinių sauskelnių patvarumas

QUOTE(Sonrisita @ 2014 07 01, 09:58)
Kiek įklotukų dedat į sauskelnes? Kokios medžiagos ir kelių sluoksnių įklotai? Ar sauskelnės kišeninės, ar su įsegamais įklotais?
Kaip jau rašiau Itti  Bitti Tutto su sau priklausančiais įklotais atlaiko kelis sysiukus, bet gal dėl to, kad mergytė dar nedidukė, ne įtin gausiai šlapinasi, todėl dažniausiai pakanka tik įklotus keist  smile.gif

Vat nepasakysiu tiksliai, kiek sluoksnių gaunasi, nes vienas įklotukas toks tvirtas storokokas bambuko froto, o kitas dvisluoksnis irgi bambukinis, bandžiau ir daugiau dėt, bet vis tiek pravaro kiaurai, tai kaip ir neapsimoka vaiko kankint su storesniu sluoksniu, jei efekto nėra. Sauskelnės kišeninės, bet įklotėlius dedu ant viršaus. Bambliui 4,5 mėn.
Atsakyti
QUOTE(nagla-nachale @ 2014 07 01, 12:46)
Vat nepasakysiu tiksliai, kiek sluoksnių gaunasi, nes vienas įklotukas toks tvirtas storokokas bambuko froto, o kitas dvisluoksnis irgi bambukinis, bandžiau ir daugiau dėt, bet vis tiek pravaro kiaurai, tai kaip ir neapsimoka vaiko kankint su storesniu sluoksniu, jei efekto nėra. Sauskelnės kišeninės, bet įklotėlius dedu ant viršaus. Bambliui 4,5 mėn.

Oi, kad sauskelnės nesudrėktų ar vos vos sudrėktų, dėčiau trisluoksnį-ketursluoksnį įklotą (jei plono bambuko arba dvisluoksnį storo bambuko medžiagos) ir ir dar kokį visai mažą ir siaurą įklotuka ties klynuku, kitaip mano pana "plauktų" po 1 sysiaus doh.gif. Tos mano minimos Tutto sauskelnės turi 3 įklotus, tad jas pagal originalią komplektaciją naudoju nakčiai ir išėjimams, o jei namie naudoju - dedu tiesiog mažiau įklotų mirksiukas.gif

O čia prieš keletą metų iš susirašinėjimo su pupkis.lt įkūrėja prieš užsakymą: "Bambukiniai įklotėliai irgi priklauso nuo medziagos, veliūro ir multino reikia po 4-5 sluoksnius (mano mergina nemazais kiekiais sysina, tai jai 5 sl veliurinius dariau ir uztenka smile.gif) o froto reiktų 3-4 sl. Labai priklauso nuo leliuko dydzio, jei zmogutis dar visai mazytis, tai jam maziau sluoksniu reikia, jei metinukas, tai geriau storesnius rinktis smile.gif "
Atsakyti
QUOTE(Sonrisita @ 2014 07 01, 07:39)
Nežinau dėl senumo, bet gali būt iš tikro, nes pirkau kad ir naują tą sauskelnę (keistai skambėtų rašyt daugiskaitą apie 1 vnt  blush2.gif ), bet iš skelbimų smile.gif

As ir deveta pirkau kanapine is Green rose, tai lyg ne toks didelis tas priekis. Tik klynukas labai labai platus atrodo lyginant su Itti bitti.

Mano visos lig siol pirktos itti bitti buvo SIO ir viena boo, siandien gavau dvi devetas bitti tutto. Tai man kol kas palyginus nelabai ta tutto. Kazkaip sudetingai atrodo, kadangi pradzioj mastau apie maziausia didi, tai man atrodo, kad nuo gimimo nelabai patogi ir tu iklotu niekaip nesutalpinu i S didi doh.gif Paskui tai gal jau ir fainai bus. Ir dar keista kad iklotukai siauresni nei SIO S ir M.
Fainiausia is siu tai BOO, nu nerealiai svelnute wub.gif , be to sausojo sluoksnio. Gal jis vaikuciui ir gerai, bet man lieciant tai nera malonus tas sausasis sluoksnis. Jei patiks paskui naudojant ta BOO (ja pirkau nakciai, ji be PUL), tai reiks ieskoti kur nusipirkt, nes skelbimuose nemaciau.
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2014 07 01, 22:42)
As ir deveta pirkau kanapine is Green rose, tai lyg ne toks didelis tas priekis. Tik klynukas labai labai platus atrodo lyginant su Itti bitti.

Mano visos lig siol pirktos itti bitti buvo SIO ir viena boo, siandien gavau dvi devetas bitti tutto. Tai man kol kas palyginus nelabai ta tutto. Kazkaip sudetingai atrodo, kadangi pradzioj mastau apie maziausia didi, tai man atrodo, kad nuo gimimo nelabai patogi ir tu iklotu niekaip nesutalpinu i S didi  doh.gif Paskui tai gal jau ir fainai bus. Ir dar keista kad iklotukai siauresni nei SIO S ir M.
Fainiausia is siu tai BOO, nu nerealiai svelnute  wub.gif , be to sausojo sluoksnio. Gal jis vaikuciui ir gerai, bet man lieciant tai nera malonus tas sausasis sluoksnis. Jei patiks paskui naudojant ta BOO (ja pirkau nakciai, ji be PUL), tai reiks ieskoti kur nusipirkt, nes skelbimuose nemaciau.

Už tai kaip ir neverta užsipirkti vienos rūšies daug sauskelnių, kad pati atsirinktumėt, kas tinka ir patinka labiausiai, o juk ir vaikučiai nevienodo sudėjimo smile.gif Platus klynukas gal labiau užtikrins kakučio avarijų mažesnę tikimybę, nors pakakinusį 2.gif ar taip ar taip skubam nešt praust. Nors man siauresnis klynukas daug dailiau atrodo palyginus su platesniu smile.gif
Naujagimiui visų įklotų į Tutto nedėkit, pilnai užteks vien tą didžiausią, arba 2 mažesnius. Aš Tutto kažkur tik nuo 3 mėn pradėjau naudot, tai mano panytė kai ne iš smulkiųjų, tai pakako tik per vieną knopkyčių eilę daryt mažinimą, tai viskas labai patogu buvo smile.gif O dėl sudėtingumo, ten reikia įklotus dėt pagal spaudžių spalvas, o tą mažiausią įklotuką galima dėt po vidutiniu įklotu arba į didžiausiojo viduriuką. O kad sintetinis sausasis sluoksnis nesijaustų, galima kokį savo banbukinį uždėt vietoj vieno originalaus smile.gif
O Boo, matyt, retesnės, nes kai intensyviai kelis mėnesius sekiau skelbimus neikart neužmačiau g.gif Mėginkit Fluffyfly, jos bambukinės (be flyso), švelnios, minkštos, puikiai tiks naujagimiui smile.gif Musumazyliai.lt ilgą laiką naujas lyg po 23 lt pardavinėjo smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamos 4u.gif ieskojau temos su eko daukartinem sauskelnem, bet neradau, tai uzsuksiu cia smile.gif

Zodziu, turiu problema, nusipirkom su mazyliu GroVia my choise trainer pora vnt mugej, galvojau nebus problemu rasti ju ir siaip pirkti ir kur tau, jau trecia diena is interneto neislendu ir niekur LT nerandu pirkti ju sad.gif jei siustis is usa ar uk vnt kaina gaunasi 56lt maziausiai...

Gal kuri uzmatet bet kuriam LT mieste siu atprastukiu? Llabai labai labai ieskom 4u.gif
Atsakyti
Kur perkat atprastukes? Gal rekomenduotumėt, kur geras kainos ir kokybės santykis?
Atsakyti
Atprastukių nesu turėjus, bet ar teisingai galvoju, kad jas mamos naudoja dėl lengvesnio uždėjimo vaikučiui (t.y. jokių knopkyčių, lipukų ir pan) nei medžiagines sauskelnes?
Atsakyti
QUOTE(Sonrisita @ 2014 08 24, 23:23)
Atprastukių nesu turėjus, bet ar teisingai galvoju, kad jas mamos naudoja dėl lengvesnio uždėjimo vaikučiui (t.y. jokių knopkyčių, lipukų ir pan) nei medžiagines sauskelnes?

kai uzmerkiate sauskelnes su iklotukais skalbimui tai pilate eterini arbatmedziu alieju, kad kvapa neutralizuotu ir bakteriju dauginimasis sustabdytu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zigri @ 2014 09 23, 08:53)
kai uzmerkiate sauskelnes su iklotukais skalbimui tai pilate eterini arbatmedziu alieju, kad kvapa neutralizuotu ir bakteriju dauginimasis sustabdytu?  ax.gif

Kiek domejausi anksciau, tai kaip geriausias budas buvo isskirtas sauskelniu laikymas sausai, t.y. be jokio vandens (o jei buvo prikakinta, kakutis nuplaunamas ir itrinama ukiniu muilu, isgreziama ir dedama prie kitu susiusiotu sauskelniu). Plaunu kasdien arba kas antra diena ant 60 laipsniu, ir viskas super smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal kas patars, kaip padaryti daugkartines po skalbimo ir džiiovimo minkštesnes?
Skalbiu arba 40 arba 60 temperatųūroje su neutral arba jelp, be minkštiklių , bet jos tokios šiurkoštokos būna po džiūvimo?
Atsakyti
QUOTE(Selija @ 2014 10 13, 08:44)
Sveikos,

Gal kas patars, kaip padaryti daugkartines po skalbimo ir džiiovimo minkštesnes?
Skalbiu arba 40 arba 60 temperatųūroje su neutral arba jelp, be minkštiklių , bet jos tokios šiurkoštokos būna po džiūvimo?

Rankomis patrink vieną į kitą - suminkštės wink.gif
Atsakyti
Po kurio laiko daugkartiniu sauskelniu panaudojimo ateinu su atsiliepimais.

Labai tiko ir ptiko Itti Bitti SIO sauskelnes, tobulos. Itti Bitti Tuto, kur visam vytyklystes laikotarpiui, ne taip patiko, kad labai saiuras klynukas, mazesnis sugeriamumas nei SIO. Bet galb8t neverta daug plestis apie sias sauskelnes, nes ju nebeparduoda LT.

Kas labai nuvyle, tai Green Rose produkcija. Kainos kosmines, o ka turiu tai visiskas slamstu slamstas. Kanapines sauskelnes kietos kaip bulviu maisas, net gaila vaiko tokias det, klyno toks platumas, kad tolygu Freiko pagalvei. Prefoldai kanapiniai taip pat siurkstus, taip ir nepavyko man ju naudot, nes nesupratau kaip tokia kieta medziaga uzdet mazam kudikeliui, nesilaiko, netampri. Zodziu dabar net nezinau ka su jais daryt, nei i kisenines sauskelnes panaudot, nes netelpa. DAr isbandziau vilnones prilaikancias kelnutes su spaudem, buvo rinkiny su prefildais. Pirkau MM tai nezinau ar ciagamintoja kaltint ar pardaveja isskalbe karstam vandeny, nors sake kad jos naujos. Zodziu vaikui jos tiko max iki 2 men, o turetu iki 9kg. Te prefoldai net netilpo i jas.
Atsakyti