QUOTE(Vicious_L @ 2014 07 01, 22:42)
As ir deveta pirkau kanapine is Green rose, tai lyg ne toks didelis tas priekis. Tik klynukas labai labai platus atrodo lyginant su Itti bitti.
Mano visos lig siol pirktos itti bitti buvo SIO ir viena boo, siandien gavau dvi devetas bitti tutto. Tai man kol kas palyginus nelabai ta tutto. Kazkaip sudetingai atrodo, kadangi pradzioj mastau apie maziausia didi, tai man atrodo, kad nuo gimimo nelabai patogi ir tu iklotu niekaip nesutalpinu i S didi
Paskui tai gal jau ir fainai bus. Ir dar keista kad iklotukai siauresni nei SIO S ir M.
Fainiausia is siu tai BOO, nu nerealiai svelnute
, be to sausojo sluoksnio. Gal jis vaikuciui ir gerai, bet man lieciant tai nera malonus tas sausasis sluoksnis. Jei patiks paskui naudojant ta BOO (ja pirkau nakciai, ji be PUL), tai reiks ieskoti kur nusipirkt, nes skelbimuose nemaciau.
Už tai kaip ir neverta užsipirkti vienos rūšies daug sauskelnių, kad pati atsirinktumėt, kas tinka ir patinka labiausiai, o juk ir vaikučiai nevienodo sudėjimo
Platus klynukas gal labiau užtikrins kakučio avarijų mažesnę tikimybę, nors pakakinusį
ar taip ar taip skubam nešt praust. Nors man siauresnis klynukas daug dailiau atrodo palyginus su platesniu
Naujagimiui visų įklotų į Tutto nedėkit, pilnai užteks vien tą didžiausią, arba 2 mažesnius. Aš Tutto kažkur tik nuo 3 mėn pradėjau naudot, tai mano panytė kai ne iš smulkiųjų, tai pakako tik per vieną knopkyčių eilę daryt mažinimą, tai viskas labai patogu buvo
O dėl sudėtingumo, ten reikia įklotus dėt pagal spaudžių spalvas, o tą mažiausią įklotuką galima dėt po vidutiniu įklotu arba į didžiausiojo viduriuką. O kad sintetinis sausasis sluoksnis nesijaustų, galima kokį savo banbukinį uždėt vietoj vieno originalaus
O Boo, matyt, retesnės, nes kai intensyviai kelis mėnesius sekiau skelbimus neikart neužmačiau
Mėginkit Fluffyfly, jos bambukinės (be flyso), švelnios, minkštos, puikiai tiks naujagimiui
Musumazyliai.lt ilgą laiką naujas lyg po 23 lt pardavinėjo