Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinių sauskelnių patvarumas

QUOTE(Simona82 @ 2014 05 28, 19:20)
Sveikos mamytes,man Sonrisita Vystykleje siek tiek paaiskino,bet as dar ir jusu pasiklausiu.Kaip supratau dauguma perkates is pupis.lt taip vadinamas trys viename sauskelnes ir iklotus,o ka manote apie kanapines daugkartines universalias kisenines sauskelnes is kukutis.lt,na jos neturi prilaikanciu,bet manau namuose mums prilaikanciu pradziai labai ir nereiketu dar jei ir prefoldu papildomai nusipirktumeme?Ir dar ,naudojant sauskelnes dedate,papildomus bambukinius ar kanapinius iklotus,o kad mazylis jaustusi dar sausiau plius dedate papildoma vilnoni iklota? doh.gif Man jau galva susisuko nuo iklotu ir tu sauskelniu ivairoves blink.gif


As irgi dar tik renkuosi kraiteli. Dauguma sauskelniu issirikau is Itti Bitti, nu man jos tokios fainos atrodo, bet deja nebebus ju tikriausiai jau prekyboje, nes uzsidare ta parduotuve, kur jas pardavinejo. Tai va turiu kol kas 5 sauskelnes PUL, 5 papildomus iklotus. manau, kad kol kudikelis mazas turi uztekt to kas ideta i sauskelne, o paskui jau ziuresim nuo situacijos. Kadangi pradzioj reikia zymiai daugiau sauskelniu nei veliau, tai bandau pasiskaiciuoti, kad nebutu pinigai i bala, stengsiuosi issiversti su minimaliu kiekiu sauskelniu, daugiau naudot vystyklus ir prefoldus, nes juos po to bus galima panaudoti kaip iklotus.

Nakciai turiu vienas bambukines sauskelnes perslampancias (Ittti Bitti Boo) ir uzsisakiau kanapines su kanapiniu iklotu (Green rose). Uzsisakiau ir vilnoni iklota, tai jis dedamas ant dugno, ne prie odos, kad neperslaptu, prie odos sausumui jis netinka, nes labai letai geria dregme. O siaip nakciai noriu migdyti be visokiu pull, arba su tais vilnoniais iklotais arba vilnonem prilaikanciom, bandysiu, ziuresiu, kas gausis.

Kad mazylis jaustusi sausas, tam skirtas fleesinis sluoksnis, bet man jis nera labai malonus, ne toks fainas kaip bambukas, idomu kas kudikeliui labiau patiks.
Atsakyti
sveikos, mes naudojame tokias sauskelnes http://www.pupis.lt/..... zvaigzde-njg mums jos laabi patinka, bet dabar atsirado problema. mano mazylei beveik 7men. anksciau nakciai uztekdavo I sauskelnes ideti toki iklotuka (5 sluoksniu) http://www.pupis.lt/...pluosto-rauktas ir visa nakti ismiegodavo. o dabar kai ji daugiau slapinasis, jo nebeuztenka ir butinai nakti reikia keltis pakeist. ka jus naudojate, kad neperslaptu kiaurai jusu mazyliai? ax.gif 2iklotukai labai nepatogiai atrodo. gal verta nusipirkti vilnones ar kanapines? gal jos geriau sugeria? g.gif
Atsakyti

Kad neperšlaptų mažyliai, juos pervystom biggrin.gif Žmogus nėra sutvertas gulėti drėgmėje.
Jei tingisi pervystyt, tai įsigykit kaip ir sakėt, vilnones sulaikančias, nes vilna yra toks įdomus dalykas, ji ir pati sugeria, ir kartu sulaiko. Dvi priešingos funkcijos vienu metu. Sauskelnes galit pirkti ar kanapines, ar bambukines, ar medvilnines, tai turėsite bent 2 sugeriančius sluoksnius plius įklotas. Dabartiniu jūsų variantu, sugeria tik įklotas, nes bambuko pluoštas kažkodėl manau, kad mažokai sugeria (nors ir rašo, kad 100% bambuko pluoštas, bet kai ieškojau pirkt tokios medžiagos, tai niekur nerašė 100% bambuko pluoštas, visur rašė 75% poliesteris su 25% bambuko anglies). Nes jo paskirtis yra vienu metu atlikti ir antrą funkciją - sausumo pojūčio.

O kai visa sauskelnytė bus sugerianti, tai palyginkit, ant kiek didesnis bus sugėrimo plotas, palyginus su vien įklotu. Plius dar vilna.

Bet, mano mergaitė, kai jau didesnė būdavo, ir tuos sluoksnius prašlapindavo. Aš tiesiog stebėjau vaiką ir pastebėjau, kad pvz po5 val ryto jau nebesišlapina. Tai tiesiog per daug neišsibudindama nuimdavau sauskelnę ir palikdavau pliku užpakaliu. Po apačia visada pritiesta daug rakšluosčių, po jais vilnos pledukas, tad jei ir nutiks avarija čiužinys nenukentės. O skalbiankei jokio skirtumo vienu rankšluosčiu daugiau ar mažiau išskalbt cool.gif

QUOTE(zigri @ 2014 06 26, 10:41)
2iklotukai labai nepatogiai atrodo. gal verta nusipirkti vilnones ar kanapines? gal jos geriau sugeria?  g.gif

Atsakyti
QUOTE(Sonrisita @ 2014 05 16, 11:54)

Itti Bitti Tutto – labai patinka, tinka, gražios, gerai sugeria, tinka tiek į svečius, tiek nakčiai. Patinka kad įklotai prisisega spaudėm. sauskelnėss labai greit džiūna. Minusas MANO akimis žiūrint  – viršutinis įkloto sluoksnis iš flyso (kitiem tai pliusas, nes specialiai deda sausąjį sluoksnį, kad nesijaustų drėgmė), tad dažnai dedu 2 Itti bitti įklotus (vietoj priklausančių 3) ir kitos firmos ar savo siutą bambukinį įklotuką ant viršaus.



Raset atsiliepima apie Itti Bitti. Kiek jus patartumete tureti iklotu pamainu vienai sauskelnei. Ar geriau firminiai iklotai ar puikiai tinka ir bet kokie universalus iklotukai neprisegti?


Gal kas turi atsiliepimu apie Green Rose produkcija?
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2014 06 27, 22:05)
Raset atsiliepima apie Itti Bitti.  Kiek jus patartumete tureti iklotu pamainu vienai sauskelnei. Ar geriau firminiai iklotai ar puikiai tinka ir bet kokie universalus iklotukai neprisegti?
Gal kas turi atsiliepimu apie Green Rose produkcija?

Jei naudoju tik Itti bitti tutto, tai per dieną sunaudoju 1-3 sauskelnes ir krūvą įklotuku, priklausomai, kaip dažnai keičiu (vidinis flyso sluoksnis kartais būna net nespėjęs sudrėkt, bet jei pavėluoju - tuomet ir išorinis „pūkuotas“ paviršius gali būt šlapias). Įklotus galit naudot ir neoriginalius, bet originalūs patogiau, o kitas aspektas - įkloto plotis (sauskelnės klyniukas yra siauras).
Turiu Green rose bambukines sauskelnes universalaus dydžio su originaliu vilnoniu įklotu. Labai storo bambuko multino ji, super gerai sugeria, bet pats modelis tikrai nevykęs: iš aukščio ji gerokai aukštesnė nei visos kitos universalios sauskelnės (iki šiol didelė mano jau virš 8 kg dukrytei, sumažinimas visiškai nepatogus – atkreipkit dėmesį, kaip užsilenkia į vidų medžiaga, kurią pusmetinukė lengvai ištraukia ), spaudžių pagailėta (segu „kreivai“: vieną kojytę plačiau nei kitą, nes pilviuko apimčiai kitaip netinka), džiūsta labai ilgai. Antrąkart nepirkčiau schmoll.gif Vilnonis įklotas labai patinka, bet papildomai dedu dar kokį mažiuką, kad reikalui esant atlaikytų 2 sysiukus.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Aisku, ačiū labai smile.gif. Turiu jau šiek tiek itti Bitti sauskelniu ir vienas Green rose. Itti Bitti tai ne universalias turiu, o tas kur trys dydžiai yra. Nusipirkus sauskelnei po 1-2 iklotus. taip susinervinau, pasirodo www.nuogimimo.lt parduotuve uzsidare sad.gif, tai jau nebeiseis nei daugiau sauskelniu nei iklotuku nusipirkti sad.gif. O gal kas zinote kur is uzsienio galima parsisiusti. Skelbimuose tai iklotu niekas neparduoda, dazniausiai viena sauskelne su vienu iklotuku.

Planavau tada green rose pirkt daugiau, bet jei sakote, kad nelabai jos, tai gaila pinigu, nes kaina kosmine. As pirkau sauskelne deveta paziureti su dviem vystyklais kanapiniais. tai vienas vystuklas kvardatinis tai fainas gerai susilanksto, o kitas pailgas (kiek maciau dabar pardavime tik pailgi), tai as is viso nesuprantu kaip ji lankstyti kad idet i sauskelne, is ilgio per ilgas ir pločio per trumpas gaunasi doh.gif.

Kas naudojate prefold, kur pirkote, nes as kol kas mastau apie Green rose prefoldu rinkinuka naujagimiui, idomu ar jie geri, ar tinka po to pritaikyt prefoldus kaip iklotus vyresniam vaikuciui.
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2014 06 29, 10:09)
Aisku, ačiū labai smile.gif. Turiu jau šiek tiek itti Bitti sauskelniu ir vienas Green rose. Itti Bitti tai ne universalias turiu, o tas kur trys dydžiai yra. Nusipirkus sauskelnei po 1-2 iklotus. taip susinervinau, pasirodo www.nuogimimo.lt parduotuve uzsidare sad.gif, tai jau nebeiseis nei daugiau sauskelniu nei iklotuku nusipirkti sad.gif. O gal kas zinote kur is uzsienio galima parsisiusti. Skelbimuose tai iklotu niekas neparduoda, dazniausiai viena sauskelne su vienu iklotuku.

Planavau tada green rose pirkt daugiau, bet jei sakote, kad nelabai jos, tai gaila pinigu, nes kaina kosmine. As pirkau sauskelne deveta paziureti su dviem vystyklais kanapiniais. tai vienas vystuklas kvardatinis tai fainas gerai susilanksto, o kitas pailgas (kiek maciau dabar pardavime tik pailgi), tai as is viso nesuprantu kaip ji lankstyti kad idet i sauskelne, is ilgio per ilgas ir pločio per trumpas gaunasi  doh.gif.

Kas naudojate prefold, kur pirkote, nes as kol kas mastau apie Green rose prefoldu rinkinuka naujagimiui, idomu ar jie geri, ar tinka po to pritaikyt prefoldus kaip iklotus vyresniam vaikuciui.

Nėr už ką 4u.gif
Itti bitti paieškokit musumazyliai.lt, anksčiau tikrai buvo naujų pardavime smile.gifO dėl įklotukų - jeigu turit noro ir laiko, nusipirkit bambuko medžiagos ir pati pasisiūkit, jei ne - pasidairykit pupkis.lt, atsakingamama.lt ir pan. el.parduotuvėse.

Green rose sauskelnės, kur gaminamos 2 dydžių tikrai atrodo geresni modeliai nei kad mano turimos universalios sauskelnės. Kai gims vaikutis, pati išmėginsit ir jei ką, užsisakysit daugiau smile.gif

Dėl prefoldų lanktymo būdų, pažiūrėkit šitą video, gal ką prisitaikytumėt sau https://www.youtube....h?v=3pVt7WfOyRE .

Prefoldų esu pirkus iš Pupkis.lt, nors pardavime jų ir neturėjo prieš kelis metus. Tiesiog parašiau kad norėčiau ir pasiūlė skirtingų bambuko rūšių, naudojant 2-3-2, 2-4-2 sluoksnius su skirtingom kainom smile.gif

Dar pažiūrėkit šitas sauskelnes, nors tokių pati ir neturiu, bet man jos kažkuo labai patinka, tai jei trūktų dar sauskelnių - bandyčiau (kadangi turiu daugiau nei pakankamai prikaupus, nebenoriu vėl išlaidaut doh.gif http://www.atsakinga...-vilna--40.html smile.gif


Atsakyti
QUOTE(Sonrisita @ 2014 06 29, 18:36)
Nėr už ką  4u.gif
Itti bitti paieškokit musumazyliai.lt, anksčiau tikrai buvo naujų pardavime smile.gifO dėl įklotukų -  jeigu turit noro ir laiko, nusipirkit bambuko  medžiagos ir pati pasisiūkit, jei ne - pasidairykit pupkis.lt, atsakingamama.lt ir pan. el.parduotuvėse.



Jei tik mokeciau siuti, tai siuciausi, bet kad nemoku net medziagos apsiuti doh.gif

Kai dar nera vaikelio, tai labai sunku suprasti kas jam bus geriausia. O pasiula tokia didele, kad galva susisuka, ka pirkt. Atrodo susipirktum visko po viena, bet kai siuntimas is internetiniu parduotuviu daug kainuoja, tai nepripirkaliosi visko po viena skirtingu gamintoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonrisita @ 2014 06 28, 22:26)
Jei naudoju tik Itti bitti tutto,  tai per dieną sunaudoju  1-3 sauskelnes ir krūvą įklotuku, priklausomai, kaip dažnai keičiu (vidinis flyso sluoksnis kartais būna net nespėjęs sudrėkt, bet jei pavėluoju  - tuomet ir išorinis „pūkuotas“ paviršius gali būt šlapias).  Įklotus galit naudot ir neoriginalius, bet originalūs patogiau, o kitas aspektas - įkloto plotis (sauskelnės klyniukas yra siauras).
Turiu Green rose bambukines sauskelnes universalaus dydžio su originaliu vilnoniu įklotu.  Labai storo bambuko multino ji, super gerai sugeria, bet pats modelis tikrai nevykęs: iš aukščio ji gerokai aukštesnė nei visos kitos universalios sauskelnės (iki šiol didelė mano jau virš 8 kg dukrytei, sumažinimas visiškai nepatogus – atkreipkit dėmesį, kaip užsilenkia į vidų medžiaga, kurią pusmetinukė lengvai ištraukia ), spaudžių pagailėta (segu „kreivai“: vieną kojytę plačiau nei kitą, nes pilviuko apimčiai kitaip netinka), džiūsta labai ilgai. Antrąkart nepirkčiau  schmoll.gif  Vilnonis įklotas labai patinka, bet papildomai dedu dar kokį mažiuką, kad reikalui esant atlaikytų 2 sysiukus.

user posted image

http://images51.fotk...P1140266-vi.jpg[/img]



Prisijungsiu ir aš prie jūsų diskusijos.
Green rose jau, tikriausiai seniai šitą modeliuką pardavinėjo. Nes aš dabar nusipirkusi kanapines mažesnio dydžio, tai tikrai nėra ten tokio ilgo viršaus. Tai man tos sauskelnės labai thumbup.gif Ir kanapinį vystykliuką kartu nusipirkau. Tai kaip paprastas stačiakampis vystyklas, o jį galiu susilankstyti.
Džiūsta normaliai. vystyklas tai gana greitai, na gal sauskelnė šiek tiek ilgiau. Na bet ji ir sugeria tikrai ženkiai daugiau nei kitos sauskelnytės.
O vat su prefoldais, tai kažkaip juos naudoju kaip paprastus vystyklus. Kaip prefoldai su tuo segtuku man neprigijo. Bet tikrai juos galima naudoti vietoj vystyklų.
Kelias sauskelnytes turiu su užrišimu. Tai man kažkaip atsilaisvina viskas. Stipriai surišti nesinori, kad nespaustų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolete: 03 liepos 2014 - 12:35
QUOTE(mamyte2014 @ 2014 06 30, 15:39)
Prisijungsiu ir aš prie jūsų diskusijos.
Green rose jau, tikriausiai seniai šitą modeliuką pardavinėjo. Nes aš dabar nusipirkusi kanapines mažesnio dydžio, tai tikrai nėra ten tokio ilgo viršaus. Tai man tos sauskelnės labai  thumbup.gif  Ir kanapinį vystykliuką kartu nusipirkau. Tai kaip paprastas stačiakampis vystyklas, o jį galiu susilankstyti.

Nežinau dėl senumo, bet gali būt iš tikro, nes pirkau kad ir naują tą sauskelnę (keistai skambėtų rašyt daugiskaitą apie 1 vnt blush2.gif ), bet iš skelbimų smile.gif
Atsakyti
Naudojančios sauskelnytes su PUL, jūs man kvailai paaiškinkit, kaip jum kelių vnt užtenka? Ar jūs jei jos sušlampa tiesiog dedat sausą įklotėlį ir naudojat toliau? Nes man su kiekvienu sisiojimu ir jos sudrėksta/sušlampa, tai aš iškart ir metu plaut.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nagla-nachale @ 2014 07 01, 10:27)
Naudojančios sauskelnytes su PUL, jūs man kvailai paaiškinkit, kaip jum kelių vnt užtenka? Ar jūs jei jos sušlampa tiesiog dedat sausą įklotėlį ir naudojat toliau? Nes man su kiekvienu sisiojimu ir jos sudrėksta/sušlampa,  tai aš iškart ir metu plaut..  ax.gif

Kiek įklotukų dedat į sauskelnes? Kokios medžiagos ir kelių sluoksnių įklotai? Ar sauskelnės kišeninės, ar su įsegamais įklotais?
Kaip jau rašiau Itti Bitti Tutto su sau priklausančiais įklotais atlaiko kelis sysiukus, bet gal dėl to, kad mergytė dar nedidukė, ne įtin gausiai šlapinasi, todėl dažniausiai pakanka tik įklotus keist smile.gif
Atsakyti