QUOTE(Simona82 @ 2014 05 28, 19:20)
Sveikos mamytes,man Sonrisita Vystykleje siek tiek paaiskino,bet as dar ir jusu pasiklausiu.Kaip supratau dauguma perkates is pupis.lt taip vadinamas trys viename sauskelnes ir iklotus,o ka manote apie kanapines daugkartines universalias kisenines sauskelnes is kukutis.lt,na jos neturi prilaikanciu,bet manau namuose mums prilaikanciu pradziai labai ir nereiketu dar jei ir prefoldu papildomai nusipirktumeme?Ir dar ,naudojant sauskelnes dedate,papildomus bambukinius ar kanapinius iklotus,o kad mazylis jaustusi dar sausiau plius dedate papildoma vilnoni iklota? Man jau galva susisuko nuo iklotu ir tu sauskelniu ivairoves
As irgi dar tik renkuosi kraiteli. Dauguma sauskelniu issirikau is Itti Bitti, nu man jos tokios fainos atrodo, bet deja nebebus ju tikriausiai jau prekyboje, nes uzsidare ta parduotuve, kur jas pardavinejo. Tai va turiu kol kas 5 sauskelnes PUL, 5 papildomus iklotus. manau, kad kol kudikelis mazas turi uztekt to kas ideta i sauskelne, o paskui jau ziuresim nuo situacijos. Kadangi pradzioj reikia zymiai daugiau sauskelniu nei veliau, tai bandau pasiskaiciuoti, kad nebutu pinigai i bala, stengsiuosi issiversti su minimaliu kiekiu sauskelniu, daugiau naudot vystyklus ir prefoldus, nes juos po to bus galima panaudoti kaip iklotus.
Nakciai turiu vienas bambukines sauskelnes perslampancias (Ittti Bitti Boo) ir uzsisakiau kanapines su kanapiniu iklotu (Green rose). Uzsisakiau ir vilnoni iklota, tai jis dedamas ant dugno, ne prie odos, kad neperslaptu, prie odos sausumui jis netinka, nes labai letai geria dregme. O siaip nakciai noriu migdyti be visokiu pull, arba su tais vilnoniais iklotais arba vilnonem prilaikanciom, bandysiu, ziuresiu, kas gausis.
Kad mazylis jaustusi sausas, tam skirtas fleesinis sluoksnis, bet man jis nera labai malonus, ne toks fainas kaip bambukas, idomu kas kudikeliui labiau patiks.