Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew - patariame ir aptariame

QUOTE(Dzinte @ 2012 08 28, 11:24)
Ačiū merginos 4u.gif  4u.gif gaudysiu man rodos 2 dydį g.gif

Bet va gavau vakar silk pintuck, 6 dydį, po kavamalės pasirodymo galvojau šakės bus didelė, bet ne, laisva, bet tikrai gera, ne per didelė schmoll.gif

man mistika kazkokia, jusu krutine 5 cm mazesne ir 2 dydziais didesne palaidine gera bigsmile.gif nu bet ir man gera, tikrai neverzia, laisvesnes nesinori g.gif siaip ar taip, smagu, kad tiko thumbup.gif
uz kiek, beje, pagavote jus ja? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 28 rugpjūčio 2012 - 11:50
QUOTE(Dzinte @ 2012 08 28, 10:24)
Ačiū merginos 4u.gif  4u.gif gaudysiu man rodos 2 dydį g.gif

Bet va gavau vakar silk pintuck, 6 dydį, po kavamalės pasirodymo galvojau šakės bus didelė, bet ne, laisva, bet tikrai gera, ne per didelė schmoll.gif

6 dydi?! Jus gi smulki,kiek man teko matyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2012 08 28, 12:49)
man mistika kazkokia, jusu krutine 5 cm mazesne ir 2 dydziais didesne palaidine gera  bigsmile.gif nu bet ir man gera, tikrai neverzia, laisvesnes nesinori  g.gif  siaip ar taip, smagu, kad tiko  thumbup.gif
uz kiek, beje, pagavote jus ja?  mirksiukas.gif

QUOTE(RII @ 2012 08 28, 12:55)
6 dydi?! Jus gi smulki,kiek man teko matyti ax.gif

žinokite tikrai 6 lotuliukas.gif
pasifotkinsiu vakarop, įkelsiu trumpam čia jūsų verdiktui
su 30% pagavau 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes merginos, turiu klausimeli, kaip man paziureti realia megztinuko foto? Cashmere crewneck sweater, spalva zalia:) jus ten zinot puslapiuka kur j.crew rubeliu realiai galima pamatyti:) aciu:) wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lukos_mamyte @ 2012 08 28, 15:14)
Sveikutes merginos, turiu klausimeli, kaip man paziureti realia megztinuko foto? Cashmere crewneck sweater, spalva zalia:) jus ten zinot puslapiuka kur j.crew rubeliu realiai galima pamatyti:) aciu:)  wub.gif

www.google.lt smile.gif
Atsakyti
smile.gif))))))) tai suprantu, kad googlej , bet kazkurios merginos randa ant merginu rubelius j.crew:)
Atsakyti
QUOTE(Lukos_mamyte @ 2012 08 28, 16:45)
smile.gif))))))) tai suprantu, kad googlej , bet kazkurios merginos randa ant merginu rubelius j.crew:)

tai per google ir randa. Bent as taip. Iveskite pavadinima ir ziurekite, kokius vaizdus duoda. Gal bus ir reali smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lukos_mamyte @ 2012 08 28, 15:45)

Nėra jokio stebuklingo puslapio su realiom nuotraukom, o galėtų būt biggrin.gif Paprastai ir ieškot:
https://www.google.l...n...024&bih=585
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2012 08 28, 12:27)
O kaip dydis? Įprastą kaip ir visko jcrew ėmėt?
O neon rose kokį nešiojat dabar, 2? Rašykit man dėl neon rose, kai gausit  4u.gif  Nors jaučiu skęsiu per pečius  g.gif

Gyte, tas taip pat turiu pirmąjį paltuką, labai faina medziaga, nerenka puku, rankoves tikrai netrumpos, as ėmiau siektiek didesni, nei paparatsia jcrew perku, nes daznai nesioju svarkelius, bet man su daugmaz 90 cm per krutine 6 buvo didokas ir teko siaurinti, bet bijau, kad 4 dydis butų buves kaip suknele, tai tik ant bluskutes ar golfuko galeciau nesioti.

oj , biski suklydau, mano ne visai toks, kisenes horizontalius. toks:My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivute_DV: 28 rugpjūčio 2012 - 15:00
Taip ieskojau per google nieko gero:))) dekui merginos:)
Atsakyti
QUOTE(Lukos_mamyte @ 2012 08 28, 15:24)
Taip ieskojau per google nieko gero:))) dekui merginos:)

Taigi va jis yra,aisku reikia dar zinoti realiai kaip spalva vadinasi http://www.google.lt...n...440&bih=681
Atsakyti
Rodausi su pagautu Double-cloth townhouse trench, 10 dydis, 98/80/98
user posted image
user posted image
Atsakyti