Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew - patariame ir aptariame

QUOTE(Gailiute @ 2012 08 27, 20:26)
Tuomet gavau Blythe geltona Tall 2 dydi, irgi labai smagi, nors gal galetu buti kiek labiau apgulusi. Graziai atrodo susikisus i dzinsus thumbup.gif

Vat ir as galvoju, kad mano Tall 2 galetu buti labiau apgulusi, mano krutine dar mazesne uz Jusu ax.gif , bet 0 dydis , ko gero jau butu ankstokas g.gif o su sia galiu rankas kilnoti, sukinetis - jokio nepatogumo smile.gif Tiesa, nesioti galiu tik susikisus, nes per ilga ji man...
As db laukiu dar vienos Blythe kitos spalvos, tai db uzsakiau Regular 2 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 28 rugpjūčio 2012 - 07:35
QUOTE(-Gyte- @ 2012 08 28, 07:21)
Dabar tik nuolaidos reik sulautk kažkokios  drinks_cheers.gif  O kuri spalva? Man tai visos gražios iš esmės  g.gif  geltonas tik gal toks pretenzingas, gal navy  g.gif O dar žiūriu rankovės kažkokio keisto ilgio, trumpos manekenei gal tik
pirmas tai man spalvų gražių yra, bet gal per daug liemenuotas jis  g.gif
Kokia spalvytė? Galėtumėt kas nors įmest realią foto su tuo henliuku  wub.gif

Pabandysiu savaites vidury imesti,jeigu dar turesiu,nes siuo metu rankuose neturiu jo smile.gif Spalva melynoji tokia,bet labai labai grazi,bent jau mano akimis smile.gif butinai sau pasiimsiu tik XS dydzio. Beja i ji labai sunku atseit rankas ikisti,kas norejo pirkti,visos kaip susitarusios neikisa,nors ziaurios kudenos,o as ikisau,ji reikia po truputi kisti,o ne pilnai ranka,nu nezinau kaip paaiskinti blush2.gif biggrin.gif bet sakau pasinesioja ir issitampo pagal rankytes,minkstumo neispasakoto wub.gif
Atsakyti
Gavau cahmere tee, tai nėra ji tikrai kosmiškai didinta, tarp pažatų S dydžio 44-45 cm

Kokio dydžio reiktų Blythe blouse su 85? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzinte: 28 rugpjūčio 2012 - 08:14
QUOTE(-Gyte- @ 2012 08 28, 08:21)
pirmas tai man spalvų gražių yra, bet gal per daug liemenuotas jis  g.gif

As pirma turiu, grazuolis fainuolis, uz 56$ su nuolaida pagavau.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 08 28, 09:29)
As pirma turiu, grazuolis fainuolis, uz 56$ su nuolaida pagavau.

Tokia kaina? blink.gif Bet spėju 2 dydį tai išgraibsto staigiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2012 08 28, 09:35)
Tokia kaina?  blink.gif  Bet spėju 2 dydį tai išgraibsto staigiai  doh.gif

Vieną kartą aš tik mačiau taip pigiai, bet man spalva nepatiko, berods tada tik žali buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2012 08 28, 09:35)
Tokia kaina?  blink.gif  Bet spėju 2 dydį tai išgraibsto staigiai  doh.gif

Dingo labai greitai, ir tik viena spalva nuolaidine buvo.
QUOTE(Vlastimila @ 2012 08 28, 09:40)
Vieną kartą aš tik mačiau taip pigiai, bet man spalva nepatiko, berods tada tik žali buvo ax.gif

Taip, zalias - tobulas ir mylimas. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2012 08 28, 09:14)
1.Gavau cahmere tee, tai nėra ji tikrai kosmiškai didinta, tarp pažatų S dydžio 44-45 cm

2. Kokio dydžio reiktų Blythe blouse su 85? g.gif

1. O kokios spalvos ? Viena mergina , pardavinejo zydra S dydzio, tai rase man , kad plotis 48 cm smile.gif
Kita pasiule man melyna S, tai ne neklaususi ismatavimu nupirkau, db laukiu atkeliaujant siuntinuko, ziuresiu kaip bus smile.gif

2. Gal ir 0 uztektu, jei peciai neplatus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2012 08 28, 10:01)
1. O kokios spalvos ? Viena mergina , pardavinejo zydra S dydzio, tai rase man , kad plotis 48 cm smile.gif
Kita pasiule man melyna S, tai ne neklaususi ismatavimu nupirkau, db laukiu atkeliaujant siuntinuko, ziuresiu kaip bus smile.gif

2. Gal ir 0 uztektu, jei peciai neplatus g.gif

1. Royal blue (vakar naują, tik iš maišiuko ištrauktą matavau - 44-45 cm)
2. Manote? baisu jog neskėstų sagučių unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2012 08 28, 10:04)

Gal kuri mergina parasys 0 dydzio Blythe ismatavimus g.gif

Jau rasiau , pas mane 2 dydis, su krutine ~90cm, dar lieka laisvumo.
Gailiute rase, kad atsisiunte su 92 cm 2 dydi ir kaip supratau irgi pakankamai laisva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2012 08 28, 09:04)

As bandyciau imti 0,nors turiu 2 dydi,galiu ismatuoti... Krutine truputi didesne
Atsakyti
Na nežinau, man su 84-85cm krūtine 0 dydis tik tik, ir per krūtinę sagą šiek tiek skečia, ir per pečius-nugarą, čia manau ne tik krūtinė įtakos turi. Per pažastis lyg buvo 46cm o per pečius 37 cm. Dar nenešiojau, gal pagausiu 2 dydį g.gif
Bet šiaip atrodo idealiai, tik pačiai gal kiek norėtųsi laisvesnės, aišku rankas judint galiu normaliai, bet kokio 0,5cm labai reiktų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Gyte-: 28 rugpjūčio 2012 - 09:25