Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew - patariame ir aptariame

QUOTE(krista08 @ 2012 09 16, 14:55)
Mergaites, matau jau gavusios kai kurios gyvatini tippi. Nu kaip smalsu kaip jis realiai atrodo  bigsmile.gif Gal kuri galit realia nuotrauka ikelti?  4u.gif

gavau ir as ax.gif bet tikrai tikejausi kazko ispudingesnio verysad.gif foto visiskai neatitinka spalvu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmabu: 16 rugsėjo 2012 - 14:13
Gavau blythe neon rose spalvytę, kokia graži spalva wub.gif wub.gif Dydis 00,idealiai tiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmabu @ 2012 09 16, 15:12)
gavau ir as ax.gif bet tikrai tikejausi kazko ispudingesnio verysad.gif foto visiskai neatitinka spalvu unsure.gif

tai kokia ta tikroji spalva? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2012 09 16, 15:11)
Gavau blythe neon rose spalvytę, kokia graži spalva wub.gif  wub.gif Dydis 00,idealiai tiko smile.gif

gal galite gyvai parodyti tą spalva ax.gif nes gundausi pirkti, bet biški gąsdina spalva
Atsakyti
QUOTE(super_wife @ 2012 09 15, 12:43)
ir man visiskai analogiskai,kaip ir skaiciau reiskia mazinta unsure.gif Nes emiau kaip ir visu 2 dydi,bet per rankas kazkur traukia,nors krutine,peciai idealiai...
Tippi gyvatini tik laukiu,emiau kaip visada xs biggrin.gif

As laukiu sios 4dydzio su neviltim kad didele bus,bet va paskaiciau ,kad tau 2 mazoka,tai gal man tiks unsure.gif nes pavz gavau sia grazuole silkinuke 2 dydzio,tai nesuprantu ,lyg ir viskas ok butu ,bet kai pakeliu rankas irgi kazkaip traukia g.gif
neapsiprendziu ,ar pasilikt.
http://www.jcrew.com...D=1345544098583
Atsakyti
krista08,tamsiai zalia ir jokio zydrumo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmabu @ 2012 09 16, 14:12)

jau bijau ir sulaukti unsure.gif ką, negražus? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudonplaukė 12 @ 2012 09 16, 16:48)
jau bijau ir sulaukti  unsure.gif  ką, negražus?  unsure.gif

internetinei foto jis grazesnis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2012 09 15, 12:09)
sveikos  4u.gif noriu del capri kelnyciu pasiteirauti , jei mano klubai 86, ugis 154, koki dydi imti ? gal kuri turit 00 dydi ir galetu parasyt ismatavimus ? aciu  4u.gif

su tokiais klubais imciau petite 00. Ir tai klausimas, ar nebus didokos g.gif
Atsakyti
QUOTE(edicike @ 2012 09 16, 15:48)
As laukiu sios 4dydzio su neviltim kad didele bus,bet va paskaiciau ,kad tau 2 mazoka,tai gal man tiks  unsure.gif nes pavz gavau sia grazuole silkinuke 2 dydzio,tai nesuprantu ,lyg ir viskas ok butu ,bet kai pakeliu rankas irgi kazkaip traukia g.gif
neapsiprendziu ,ar pasilikt.
http://www.jcrew.com...D=1345544098583

Man drauge sake,kad jai truputi sita irgi trauke,kur imetet,manyciau,sitos mazintos,ir imti dydziu didesne. Bet kadangi jau nei krutine nei peciai taip graziai neatrodys,tai as geriau parduosiu unsure.gif

QUOTE(vilmabu @ 2012 09 16, 15:55)

blink.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif as irgi laukiu,dabar bijau...
Atsakyti
QUOTE(vilmabu @ 2012 09 16, 16:55)

Boguose apie tai ir rase, kad reali spava netitinka internetines foto. Ir siaip atsiliepimai buvo neypac schmoll.gif
Atsakyti
Merginos pakonsultuokit, greiciauiai ne viena turit No. 2 pencil skirt in double-serge cotton.
Gavau toki tamsiai burgundines spavos, sijonas dailus grazus viskas jam ok, nu bet negaliu nesioti limpa viskas prie pedkelniu lipa i virsu ir dar pukus ziauriai traukia, antistatiku bandziau purksti doh.gif
Gal del to kad dar neskalbiau??? ar buvo kam taip su situo sijonuku?
Atsakyti