Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew - patariame ir aptariame

QUOTE(veiva @ 2012 09 14, 17:25)
Sakykite ar linini TIPPI galima skalbimo budu dydziu pamazinti  g.gif Turiu S noriu jį paversti į XS  smile.gif

dziovinimo budu manau tikrai galima pamazinti smile.gif
Atsakyti
kad tik per daug nesumazetu biggrin.gif
as vyro megstini jcrew merino vilnos netycia ant normalios programos su kitais rubais 40 laipsniu isskalbiau, tai dabar laukiu kol sunus priaugs, jauciu kokiu 10 metu vaikui pasidare tinkamas doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(veiva @ 2012 09 14, 16:25)
Sakykite ar linini TIPPI galima skalbimo budu dydziu pamazinti  g.gif Turiu S noriu jį paversti į XS  smile.gif

Ne vienas megzto lino crew topas nesusitrauke. O noreciau.
Atsakyti
Vakar gavau šią gražuolę http://www.jcrew.com...p;bmUID=jBMOkfg, ėmiau kaip ir visada 0 dydį, dėja, ji man maža, net nesuprantu per kur, negaliu pakelti ranku, realiai atrodo ir per krūtinę ir pečius gera, kažkas su rankovėmis doh.gif
Dar gavau Tippi gyvatinį, neaktyvi nuoroda, gal truputį žalesnis nei tikėjausi, bet XS dydis man kaip visada geras su 84 cm per krūtinę biggrin.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif noriu del capri kelnyciu pasiteirauti , jei mano klubai 86, ugis 154, koki dydi imti ? gal kuri turit 00 dydi ir galetu parasyt ismatavimus ? aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zakiene @ 2012 09 15, 11:06)
Vakar gavau šią gražuolę http://www.jcrew.com...p;bmUID=jBMOkfg, ėmiau kaip ir visada 0 dydį, dėja, ji man maža, net nesuprantu per kur, negaliu pakelti ranku, realiai atrodo ir per krūtinę ir pečius gera, kažkas su rankovėmis doh.gif
Dar gavau Tippi gyvatinį, neaktyvi nuoroda, gal truputį žalesnis nei tikėjausi, bet XS dydis man kaip visada geras su 84 cm per krūtinę biggrin.gif

Abu situos planuoju pirkti bigsmile.gif Reiskias, zebrinuke irgi imsiu 2 dydzio. Tikriausia bus pasiuvimas panasus i silkines dryzuotos. Ja pirkau 0 dydzio ir buvo ankstoka g.gif
O Tippi gyvatinio nebeimeta, nespejau paciupti verysad.gif
Atsakyti
dalinuosi informacija:
gavau šį megztuką, ėmiau XXS dydį su 89 cm.per krūtinę ax.gif tai manau, kad gražiai apgludęs ax.gif nors toks jausmas, kad prasitampys panešiojus ar išskalbus. šiaip jaukus ir minkštas

http://www.jcrew.com...79666/79666.jsp

ir šalikėliai labai mieli ir jaukūs, bet jau nerandu nuorodų jų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudonplaukė 12 @ 2012 09 15, 13:15)
dalinuosi informacija:
gavau šį megztuką, ėmiau XXS dydį su 89 cm.per krūtinę  ax.gif  tai manau, kad gražiai apgludęs  ax.gif  nors toks jausmas, kad prasitampys panešiojus ar išskalbus. šiaip jaukus ir minkštas

Tai taip išeina, kad jis dviems dydžiais didintas? g.gif nes su tokia krūtine aš megztukų perku S. Kaip jo ilgis?
Atsakyti
QUOTE(zakiene @ 2012 09 15, 10:06)

ir man visiskai analogiskai,kaip ir skaiciau reiskia mazinta unsure.gif Nes emiau kaip ir visu 2 dydi,bet per rankas kazkur traukia,nors krutine,peciai idealiai...
Tippi gyvatini tik laukiu,emiau kaip visada xs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 09 15, 12:23)
Tai taip išeina, kad jis dviems dydžiais didintas? g.gif nes su tokia krūtine aš megztukų perku S. Kaip jo ilgis?

ilgis 52 cm.
taip, jie didinti, šiaip iš j.Crew aš imu XS dydį megztukų, LT nešioju S, ir tinka, pvz.tipiai idealiai XS dydžiai, o cardiganą kašmyrinį ėmiau S dydžio, geras, kitą ėmiau susagstomą kur trumpom rankovėm S, didelis doh.gif žodžiu man vis dar mistika su J.Crew dydžiais unsure.gif

laukiu gyvatinio tipio, XS, tikiuosi tiks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 09 15, 13:23)

as su 92 krutine nesioju S megstinukus g.gif
Atsakyti
Mergaites, matau jau gavusios kai kurios gyvatini tippi. Nu kaip smalsu kaip jis realiai atrodo bigsmile.gif Gal kuri galit realia nuotrauka ikelti? 4u.gif
Atsakyti