Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew - patariame ir aptariame

QUOTE(Gailiute @ 2012 09 12, 13:03)

ir man patiko, laukiu jo dabar 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2012 09 12, 16:48)
ir man patiko, laukiu jo dabar  4u.gif

Pakomentuokite dydi kai gausite 4u.gif Reiks ir man pabandyti per koki 30% off SALE ji pagriebti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 09 12, 14:20)
Kai pirkau cafe capri (medvilnines), tai su 98 cm per klubus paėmiau 4T dydį. Ir paskendau  blink.gif Išsikeičiau jas į cafe capri in wool 2T, šis dydis man geras

tai čia apie capri medvilnines, o in wool, kaip suprantu, tall neišdidintos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mureanda @ 2012 09 12, 18:26)
tai čia apie capri medvilnines, o in wool, kaip suprantu, tall neišdidintos  g.gif

As dabar parssiuntusi turiu Cafe capri in wool 2Tall,tai jos atitinka 2 regular,tik,kad ilgesnes.Is plocio tokios pat.
Atsakyti
QUOTE(Arelija @ 2012 09 12, 10:25)
blink.gif nesitikejau tokiu "triuku" is J.Crew.
Man dar nepatinka, kad jie savo nuotraukose neatspindi tikrųjų spalvu.
Buvau rami, kad perku raudona spalva (Dark Poppy), o atkeliavo rozine (labai wub.gif bet spalva net nepanasi i foto).

as tai galvoju, kad sumaise gal spalvas, nes buna pas juos spalvu skirtumas, bet ne ant tiek gal, as lankeli gavau tai man atitiko spalva.

QUOTE(zaRAza @ 2012 09 12, 10:43)
Cia ne JCREW triukai, o turbut skalbiklis kaltas bus blink.gif Pries pora savaiciu second hand'e nukoviau 100proc. kasmyro golfa (neatsimenu firmos), specialiai ziurinejau kiekviena centimetra, ar nera skyluciu jokiu ir ka- iskalbiau ir kaip po nedidelio susisaudymo dabar jis doh.gif Nors ir rankom skalbiau, ir vandeny vesiam. Galvoju, kad skalbimo priemones "pagerinta" pasitaike. Reiks atidziau rinktis ax.gif

as savo nebuvau skalbus dar.
Papildyta:
QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 09 12, 13:25)
O man tai ji labai faina, ypač ta melyna smėliniam fone rolleyes.gif

tobulas tas su vista, noreciau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinki: 12 rugsėjo 2012 - 19:42
QUOTE(Živilkinas @ 2012 09 12, 11:07)
Įsiterpsiu į jūsų skalbimo priemonių aptarimo temutę nederančiu klausimu  biggrin.gif

Jeigu noriu juodo kašmyro kardigano, kuris beveik NIEKADA nepatenka į SALE pasiūlymus (arba aš nemoku gaudyt ten per kažkokias nuorodas), kaip manote, verta laukti kokio nors 30 proc. off sweaters, būna tokių?
Nes kaina tai ohoho gaunasi...  blush2.gif

Tikrai būna sale ir dar su nuolaida, pati pirkau 99-40proc. off. buvo daug ir spalvų ir dydžių pirmą išpardavimo dieną ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MaGre @ 2012 09 12, 17:22)
kas cia tokio ?  ax.gif

http://www.jcrew.com...54269/54269.jsp

Labai noreciau, bet nepagaunu doh.gif
Atsakyti
As pries savaite perpirkau pilka snooda. Man jis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2012 09 12, 22:57)
As pries savaite perpirkau pilka snooda. Man jis  wub.gif

O gal matmenis parašytumėte, ilgio ir pločio? blush2.gif Ir kaip suprantu jis toks dvigubas? g.gif Manau pati nusimegzčiau, tik koks tas dydis turėtų būti neaišku.

Pagauti man nėr šansų... verysad.gif
Atsakyti
Parasysiu ryt. Jis dvigubas. Ir dar susuktas. Tai bus idomu matuot smile.gif
Didelis jis. Toks tvirtas.
Atsakyti
QUOTE(Mureanda @ 2012 09 12, 19:26)
tai čia apie capri medvilnines, o in wool, kaip suprantu, tall neišdidintos  g.gif

Rašau gi, kad in wool kelnių dabar turiu 2T dydį. Su regular negaliu palyginti, bet tall tikrai didintos, nes šiaip man reiktų 4-to.
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2012 09 12, 21:44)

oi man irgi faini sitie salikai, bet ju tikrai ir LT pardese galima butu surasti ax.gif kazkur tikrai maciau tik nepamenu kur blush2.gif
Atsakyti