Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew - patariame ir aptariame

QUOTE(Siaip @ 2012 09 10, 12:33)
Ir nesupratau kas atsitiko - jis visas mažom skylutėm "sušaudytas" pasidarė. Galvojau gal kandys užpuolė, bet kiti panašaus tipo megztukai be jokių skylių. Galvoju gal kažkaip chemikalai sureagavo, nežinau kaip čia taip gali būti  g.gif

geras, man tas pats. Isitraukiau pries pora dienu tippi is spintos ir apsirengus pamaciau kelias skylutes, ir irgi pirma mintis buvo, kad kandys, apziurejau kitus megztukus ir jokiu skyluciu. Tik pas mane maziau, gal 4 kokios...kaip gaila, nes apsirengus buvau kokius 3 kartus turbut tik.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinki: 11 rugsėjo 2012 - 18:56
Žinau, kad jau daug kartų aptarta, bet dar dėl ilgio norėčiau pasikonsultuoti: J.Crew cafe capri in wool su 92cm ir 174cm ūgiu geriau 0 regular ar tall? g.gif Noriu, kad ilgis būtų iki kauliuko, ne trumpesnės
Atsakyti
QUOTE(Mureanda @ 2012 09 11, 23:39)
Žinau, kad jau daug kartų aptarta, bet dar dėl ilgio norėčiau pasikonsultuoti: J.Crew cafe capri in wool su 92cm ir 174cm ūgiu geriau 0 regular ar tall?  g.gif Noriu, kad ilgis būtų iki kauliuko, ne trumpesnės

man 171cm ugio TALL iki kauliuko ir gaunasi, o jus jau prie aukstesniu, tai manau tikrai tall, nes REGULAR turejau, tai virs kauliuko kokia 10cm unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Amarcord @ 2012 09 10, 15:46)
O kodėl lepus? Čia kur rašė, tai kad spalva blunka - tai čia gal ne lino, o dažymo problema  g.gif Aišku, bepigu jcrew ant etiketės užrašyti, kad dry clean only biggrin.gif

drinks_cheers.gif cia labai taikliai pastebeta. Jei visus Jcrew rubus tempciau i valykla, tai rubai aukso vertes gautusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2012 09 11, 18:53)
Merginos, gavau siandien Stretch perfect schirt S dydi, tai su krutine ~ 89-90, deja, bet didoki ax.gif
  o gaila, siaip labai mieli smile.gif

Taip pat gavau dar viena Blythe, tik del spalvos abejoju, kazkaip nelabai man prie veido dera, blankoka... spalvyte tokia nei melsva, nei zalsva

As irgi gavau tuos marskinukus, pas mane Petite S dydis, bet irgi dideli, tiek per pecius, tiek per krutine doh.gif
Atsakyti
Žinau, kad jau daug kartų aptarta, bet dar dėl ilgio norėčiau pasikonsultuoti: J.Crew cafe capri in wool su 92cm ir 174cm ūgiu geriau 0 regular ar tall?  g.gif Noriu, kad ilgis būtų iki kauliuko, ne trumpesnės

Nepamirškit, kad cafe capri tall lyginant su regular didintos.
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2012 09 12, 08:38)
As irgi gavau tuos marskinukus, pas mane Petite S dydis, bet irgi dideli, tiek per pecius, tiek per krutine  doh.gif

Na va...man taip gaila, kad didinti , faini tokie, medziagyte ne skystalas, i darba butu buve super ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2012 09 12, 09:16)
Na va...man taip gaila, kad didinti , faini tokie, medziagyte ne skystalas, i darba butu buve super ax.gif

drinks_cheers.gif tikrai faina medziagyte
Atsakyti

Jums 0 tall butu gerai.Reguliar bus gerokai virs kauliuku.
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2012 09 11, 19:56)
geras, man tas pats. Isitraukiau pries pora dienu tippi is spintos ir apsirengus pamaciau kelias skylutes, ir irgi pirma mintis buvo, kad kandys, apziurejau kitus megztukus ir jokiu skyluciu. Tik pas mane maziau, gal 4 kokios...kaip gaila, nes apsirengus buvau kokius 3 kartus turbut tik.

blink.gif nesitikejau tokiu "triuku" is J.Crew.
Man dar nepatinka, kad jie savo nuotraukose neatspindi tikrųjų spalvu.
Buvau rami, kad perku raudona spalva (Dark Poppy), o atkeliavo rozine (labai wub.gif bet spalva net nepanasi i foto).
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Arelija @ 2012 09 12, 10:25)

Čia ne vien tik su j crew merino vilnos megztukais tokie bjeriai. Man lygiai tas pats nutiko su Ann Taylor megztuku: daug mažų skylučių iš niekur atsirado.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Arelija @ 2012 09 12, 10:25)

Cia ne JCREW triukai, o turbut skalbiklis kaltas bus blink.gif Pries pora savaiciu second hand'e nukoviau 100proc. kasmyro golfa (neatsimenu firmos), specialiai ziurinejau kiekviena centimetra, ar nera skyluciu jokiu ir ka- iskalbiau ir kaip po nedidelio susisaudymo dabar jis doh.gif Nors ir rankom skalbiau, ir vandeny vesiam. Galvoju, kad skalbimo priemones "pagerinta" pasitaike. Reiks atidziau rinktis ax.gif
Atsakyti
O tai kuom jūs skalbiat?
Atsakyti