Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew - patariame ir aptariame

Čia kanto irgi nesimato. Turėjau T4, atrodė panašiai taip smile.gif
Atsakyti
Armacord - as tavo klonas biggrin.gif lotuliukas.gif
Ir ugis, ir klubai, ir liemuo doh.gif

As pasiemiau T4 bet tvido.. Noriu kad atrodytu panasiai kaip tavo T2, bet tikrai ne kaip toj foto - ten kaip is mociutes nukosetos blink.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marsele: 25 rugpjūčio 2012 - 14:44
Sveikos.
O galit man, "žaliai" JCrew, paaiškint, kuo skiriasi Factory nuo ne Factory rūbai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(marsele @ 2012 08 25, 15:39)
Armacord - as tavo klonas biggrin.gif lotuliukas.gif
Ir ugis, ir klubai, ir liemuo doh.gif

As pasiemiau T4 bet tvido.. Noriu kad atrodytu panasiai kaip tavo T2, bet tikrai ne kaip toj foto - ten kaip is mociutes nukosetos  blink.gif  doh.gif

O krūtinė gal irgi 88? lotuliukas.gif Nu man T4 vos vos geriau atrodė nei toj foto, kur įdėjau, bet blogiau nei Kristelos įdėtoj su geltonom kelnėm, tokie kaip maišiukai ant kojų iš nugaros kabojo blink.gif Bet pas kriu nesupaisysi tų dydžių, tai gal tvido kapriai labiau atitiks size chartą. Planuoju žiemai PALEY PANT IN SUPER 120S pirkti, tai dabar nebežinau, kokį dydį imt doh.gif Turbūt šįkart T4..
Papildyta:
QUOTE(MANOUCHE @ 2012 08 25, 15:44)
Sveikos.
O galit man, "žaliai" JCrew, paaiškint, kuo skiriasi Factory nuo ne Factory rūbai? blush2.gif

Neesu pirkus iš factory, bet kiek žinau, čia tokia labiau ekonominė linija, tai ir kokybė prastesnė.

"Our Factory clothing is based on great styles and favorites from past J.Crew collections, though in order to keep our prices competitive, we sometimes slightly change the designs, fabrics and washes (but we always make sure to maintain the quality and integrity that our customers expect from J.Crew). "
Atsakyti
Na va, kas gaili pinigu jcrew heart me megztukui - ON atsakas!
Ir gerai ivertintas - 5 zvaigzdutes biggrin.gif
Tall yra daug dydziu su sirdute, o dar nuolaida 25%.. Sorry uz off topic - nesusilaikiau biggrin.gif
http://oldnavy.gap.c...SiteActive=true
Atsakyti
QUOTE(marsele @ 2012 08 25, 18:32)
Na va, kas gaili pinigu jcrew heart me megztukui - ON atsakas!
Ir gerai ivertintas - 5 zvaigzdutes biggrin.gif
Tall yra daug dydziu su sirdute, o dar nuolaida 25%.. Sorry uz off topic - nesusilaikiau biggrin.gif
http://oldnavy.gap.c...SiteActive=true

Negaili pinigų, bet nepagauna, nes vis pramiega doh.gif
O sita ON sirdele man negrazi schmoll.gif Maciau ja kazkur bloguose, nepatiko. Geriau jau tada nereikia visai, nes man tai visas "prikolnumas" to heart me, kad ta sirdis tokia nelygi ax.gif
Atsakyti
Agha, sutinku. As prigavau savo - laukiu dabar smile.gif
As tik galvoju dabar, kad cia bus ne su maritime blazer po Panorama vaiksciot - pro niekeieno akis nepraslysi su ta jcrew sirdute lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marsele: 25 rugpjūčio 2012 - 17:46
Siandien kaip tik norejau ta su sirdute paimti,bet niekas del nuolaidos nieko neatsake,tai nieko ir nepaemiau. Dar uzsimaniau zebrines silkinukes,pasiziurejau bloguose,ji man patinka,bet del dydzio tai susimeciau ziauriai doh.gif Nes ten atrodo tokia nemaza motera,o dydis 0 blink.gif gal foto iskarpyta kaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(RII @ 2012 08 25, 20:59)
As ir Panoramoj daznai bunu....teks pries ten ieinant ,reikliau  save nuzvelgt biggrin.gif

tai jau taip biggrin.gif

QUOTE(super_wife @ 2012 08 25, 21:00)

zebrinę neseniai užsisakiau, 0 dydį, kaip ir visų savo šilkinių, gal nepaskęsiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gailiute @ 2012 08 24, 13:06)
tai as ir hthr sandstone nusipirkau per SALE su papildoma nuolaida uz 27.99$, o tas buvo pries 3 savaites. Dabar va jau kaina uzkelta dvigubai biggrin.gif

koki dydi pirkot uz tokia kaina?

QUOTE(Aleja.lt @ 2012 08 24, 23:49)
Arba sumaiso etiketes wink.gif

cia labai realus variantas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 08 25, 12:34)
Įmetu neilgam cafe capri in wool. T2 dydis, 178 ūgis (kelnių atlenkimus panaikinau, nes man ilgesnės gražiau), klubai 97-98. Sorry, nuotraukų kokybė tragiška, bet labai tingėjau traukti fotiką  blush2.gif

kaip gaila, kad nebematau. Nes pirkus 4T, bet taip keistai, liemuo ir per užpakalį laisvoka, bet dėl šlaunų 2T jau bijočiau pirkt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sodine: 26 rugpjūčio 2012 - 07:27
QUOTE(gitaaa @ 2012 08 25, 21:03)
zebrinę neseniai užsisakiau, 0 dydį, kaip ir visų savo šilkinių, gal nepaskęsiu g.gif

Labai lauksiu komentaro del dydzio,nes tikrai susimeciau g.gif Dazniausiai niekur neziuriu,nieko neskaitau imu koki nesioju visada ir viskas,o cia doh.gif blush2.gif
Labai ji man istrigo smile.gif
Atsakyti