Kriziuk, man atrodo per aptemptas megztukas.
O dar pasitrauks. Gal kas keistis noretu, parasyk i isparduotuve.
Jei neatsiras, tada jau nesiok atsisegus
As cardzius tik atsisegus ir nesioju
nemoku savęs fotografuoti, bet noriu jūsų nuomonių, merginos
http://www.jcrew.com...94413/94413.jsp
gavau šį cardiganą, labai mielas ir jaukus, kaip manot , ne per mažas? dydis XXS, per krūtinę 89 cm. šiaip viskas gerai, bet lyg ir norėtų viena sagytė per krūtinę skėstis bet XS manau jau būtų didelis, neprigludęs... bet kadangi labai patiko, manau galima prasegtą nešiot nes labai jaukus , tik bijau, kad po skalbimo nesusitrauktų...
na as su sita tippi sagstoma su 88-90 cm. kriziukas pasiemiau S nes kaip rase kazkuri nare noriu laisvumo, nenoriu, kad sagas temptu, tai manu bus pats tas turiu toki pati ir be sagu imaunama, tai taip S man gerai,
na su xxs as saves neissivaizduoju su siuo megztuku
Papildyta:
QUOTE(Aleja.lt @ 2012 09 10, 21:06)
kaip tik pritarete mano minciai
QUOTE(inga_ @ 2012 09 10, 21:02)
asese jauciu kad teks nesioti prasisegus, tikrai neverta parduoti uz puse kainos, as dar laukiu ant dienu gausiu savo, tai pradzioje ziauriai pergyvenau, dabar jau susitaikiau tikrai gi atsisegus po kokia maikute prie dzonsiuku gi ne silkine cia kokia palaidine arba ne maunamas per kakla kur peciai tempia teisingai kristela nuramino mane
Ir šian dar pasimatavau, tempias labai lengvai jis kai pirmą kart moviaus, toks mažas pasirodė, o dabar jau visai nieko Negaliu nufotografuot įkelt, nes fotiką palikau, kur mažasis miginasi.
QUOTE(Asese @ 2012 09 10, 20:54)
Gal ir man nešiot kašmyrinį kardiganiuką prasisegus Toks mielas, minkštas, gaila ir parduoti pigiau nei pirkau
O kaip jus juos nesiojat kitaip??
As cardzius tik prasegtus,ant kazko Kaip susagstoma megztuka nesiot paprastai Man negrazu Idealiausia ant keliu apatiniu sagu
QUOTE(Aleja.lt @ 2012 09 10, 20:06)
QUOTE(inga_ @ 2012 09 10, 20:09)
dabar jau pasimečiau, nebežinau ar pasilikti
Jei nesiosit atsisegus, man dydis toks grazu. Nes jei bus didesnis per daug plevesuos
Tik skalbkit saltam vandeny ir bus ok.
Kaip ir jau minejau, cardziai uzsegti man asmeniskai nelabai negrazu.
Geriau kokia maikyte po apacia.
Tik skalbkit saltam vandeny ir bus ok.
Kaip ir jau minejau, cardziai uzsegti man asmeniskai nelabai negrazu.
Geriau kokia maikyte po apacia.
QUOTE(Lyn @ 2012 09 10, 22:13)
Man kardziai uzsegti nepamainoma apranga i darba. Ir vien del to labai megstu kardzius uzsegamus iki kaklo, kad nereikia sukti galvos ir kai nori gali ji susisegti ir nieko po apacia nesideti. Atrodo tvarkingai ir daznai oficialiau nei prasegtas su kuo nors po apacia
As asmeniskai nors ir uzsegu iki kaklo buna, bet vis tiek negaleciau taip nesioti be nieko po apacia, kokia maikute butinai uzsidedu, na bet cia kiekvienai aisku skirtingai bent man tai kardiganas tai tokia apranga kur butina kazka po apacia tureti , kitaip jausciausi kad nepilnai apsirengus
O gal kas galite pakomentuoti koks to Leopardinio Tippi cardigano S ar M dydzio ilgis?
Mergaitės,
Daug diskutavote apie kašmyrinius kardiganus, bet vis tiek paklausiu, mat esu truputėlį sutrikusi:
Noriu užsisakyti kašmyro kardiganą.
Sakyčiau S, bet kai pamačiau realybėje XS dydį, tai nustebau, jis man toks beveik vaikiškas pasirodė-mažas mažas, tai bijau, kad S irgi bus tik vos didėlesnis, ir aš į jį netilpsiu. Žodžiu, nebežinau, ar man S ar M kašmyriuką imti.
Bet va Tippi merino kardiganas S-tas man kiek per laisvas
Beje, kiek supratau, Cashmere Tee tai visi didinti?
Reik žiemai ruoštis, viskas domina
Ačiū už patarimus ...
Daug diskutavote apie kašmyrinius kardiganus, bet vis tiek paklausiu, mat esu truputėlį sutrikusi:
Sakyčiau S, bet kai pamačiau realybėje XS dydį, tai nustebau, jis man toks beveik vaikiškas pasirodė-mažas mažas, tai bijau, kad S irgi bus tik vos didėlesnis, ir aš į jį netilpsiu. Žodžiu, nebežinau, ar man S ar M kašmyriuką imti.
Ačiū už patarimus ...
QUOTE(Živilkinas @ 2012 09 11, 08:34)
Mergaitės,
Ačiū už patarimus ...
Ačiū už patarimus ...
Kasmyriniai kardiganai atitinka savo dydi, tee didinti vienu dydziu, tipiai didinti vienu dydziu Jeigu devite S, bet i dedesne puse, tuomet siulyciau kardigana pirkti M dydi
Merginos, gavau siandien Stretch perfect schirt S dydi, tai su krutine ~ 89-90, deja, bet didoki
o gaila, siaip labai mieli
Taip pat gavau dar viena Blythe, tik del spalvos abejoju, kazkaip nelabai man prie veido dera, blankoka... spalvyte tokia nei melsva, nei zalsva
o gaila, siaip labai mieli
Taip pat gavau dar viena Blythe, tik del spalvos abejoju, kazkaip nelabai man prie veido dera, blankoka... spalvyte tokia nei melsva, nei zalsva