Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew - patariame ir aptariame

QUOTE(MaGre @ 2012 09 10, 15:32)
o kaip jus dazniausiai nesiojat kasmyriukus, ar rengiates dar kazka po apacia ?

Kardiganą su maikute po apačia, o su tee nieko po apačia nesivelku.
QUOTE(13liepa @ 2012 09 10, 15:33)
Aš bijojau skalbyklėj  blush2.gif , su rankom skalbiau  4u.gif

Jaučiu, aš irgi pabijosiu smile.gif
Atsakyti
o as tai tundra nezinojau kad ir linas yra toks lepus kaip vilna, turiu jcrew linine maikute balta, tai dejau ja skalbti kartu su kitais rubais normaliam rezime skalbiankej 40 temperaturoj, nu ir nieko, kaip nauja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MaGre @ 2012 09 10, 15:42)
o as tai tundra nezinojau kad ir linas yra toks lepus kaip vilna, turiu jcrew linine maikute balta, tai dejau ja skalbti kartu su kitais rubais normaliam rezime skalbiankej 40 temperaturoj, nu ir nieko, kaip nauja  biggrin.gif

O kodėl lepus? Čia kur rašė, tai kad spalva blunka - tai čia gal ne lino, o dažymo problema g.gif Aišku, bepigu jcrew ant etiketės užrašyti, kad dry clean only biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 09 10, 15:46)
tai kad spalva blunka - tai čia gal ne lino, o dažymo problema  g.gif

greiciausiai taip ir yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 09 10, 14:46)
O kodėl lepus? Čia kur rašė, tai kad spalva blunka - tai čia gal ne lino, o dažymo problema  g.gif Aišku, bepigu jcrew ant etiketės užrašyti, kad dry clean only biggrin.gif

QUOTE(MaGre @ 2012 09 10, 14:49)
greiciausiai taip ir yra  4u.gif

Na, aš bandysiu tamsiai mėlyną skalbti, žiūrėsiu kaip čia bus su ta spalva.
Atsakyti
QUOTE(Siaip @ 2012 09 10, 16:11)
Na, aš bandysiu tamsiai mėlyną skalbti, žiūrėsiu kaip čia bus su ta spalva.

man rodos acto reikia ipilt i vandeni, kad spalva neisbluktu. pagooglinkit biggrin.gif
Atsakyti
nemoku savęs fotografuoti, bet noriu jūsų nuomonių, merginos ax.gif
http://www.jcrew.com...94413/94413.jsp

gavau šį cardiganą, labai mielas ir jaukus, kaip manot , ne per mažas? dydis XXS, per krūtinę 89 cm. šiaip viskas gerai, bet lyg ir norėtų viena sagytė per krūtinę skėstis blush2.gif bet XS manau jau būtų didelis, neprigludęs... bet kadangi labai patiko, manau galima prasegtą nešiot bigsmile.gif biggrin.gif nes labai jaukus , tik bijau, kad po skalbimo nesusitrauktų...

user posted image

user posted image

ar ne per didelis man šis sijonas?
sijono nuorodos nerandu g.gif
lyg ir šis
http://www.jcrew.com...90795/90795.jsp
Atsakyti
Kriziuk,atrodo visai gerai 4u.gif thumbup.gif Kai marga,tai nesimato,ten labai ,kas kur skecia biggrin.gif
Nors as pati kardzius megstu laisvesnius,kad galeciau maikyte pasivilkt.
Atsakyti
Kriziukas, foto viskas gerai atrodo smile.gif Aš pati turiu kašmyrinį kardiganą, tai viršutinė saga taip ant ribos. Užsegus viskas ok, bet reikia per daug nejudėti, kad neatsiknotų doh.gif Tai biškį nervina, norėčiau didesnio dydžiu.
Atsakyti
QUOTE(RII @ 2012 09 10, 18:29)
Kriziuk,atrodo visai gerai 4u.gif  thumbup.gif Kai marga,tai nesimato,ten labai ,kas kur skecia  biggrin.gif
Nors as pati kardzius megstu laisvesnius,kad galeciau maikyte pasivilkt.

QUOTE(Amarcord @ 2012 09 10, 18:58)
Kriziukas, foto viskas gerai atrodo smile.gif Aš pati turiu kašmyrinį kardiganą, tai viršutinė saga taip ant ribos. Užsegus viskas ok, bet reikia per daug nejudėti, kad neatsiknotų  doh.gif Tai biškį nervina, norėčiau didesnio dydžiu.

dėkui 4u.gif aš tada nešiosiu prasisegus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kriziukas @ 2012 09 10, 20:45)
dėkui  4u.gif aš tada nešiosiu prasisegus  tongue.gif

Gal ir man nešiot kašmyrinį kardiganiuką prasisegus g.gif Toks mielas, minkštas, gaila ir parduoti pigiau nei pirkau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 09 10, 20:54)
Gal ir man nešiot kašmyrinį kardiganiuką prasisegus  g.gif  Toks mielas, minkštas, gaila ir parduoti pigiau nei pirkau  doh.gif

asese jauciu kad teks nesioti prasisegus, tikrai neverta parduoti uz puse kainos, as dar laukiu ant dienu gausiu savo, tai pradzioje ziauriai pergyvenau, dabar jau susitaikiau tikrai gi atsisegus po kokia maikute prie dzonsiuku thumbup.gif gi ne silkine cia kokia palaidine arba ne maunamas per kakla kur peciai tempia g.gif ax.gif teisingai kristela nuramino mane thumbup.gif wub.gif
Atsakyti