Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew - patariame ir aptariame

Mergaitės, gal jau kuri esate pirkusi ir gavot diržiuką: My Webpage
Pirkti įprastai nešiojamą jcrew diržiuko dydį? Nepadidinti kartais jie? g.gif
Atsakyti
gal kas kartais sias turite 4u.gif

http://www.jcrew.com...~~~~~/84420.jsp

galite pakomentuoti ax.gif

arba sias

http://www.jcrew.com...~~~~~/64193.jsp

kazin kurios vertesnes demesio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2012 09 10, 13:05)
gal kas kartais sias turite  4u.gif

Su paskutiniu siuntinuku gavau tas Cecelia basutes - gražuolės wub.gif
Pirkau raudonas, natūroj tas raudonumas nėra toks rėkiantis. Ant kojos labai labai wub.gif Pirkau įprastai nešiojamą dydį, viskas ok 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jucke: 10 rugsėjo 2012 - 13:11
QUOTE(Jucke @ 2012 09 10, 10:09)
Su paskutiniu siuntinuku gavau tas Cecelia basutes - gražuolės  wub.gif
Pirkau raudonas, natūroj tas raudonumas nėra toks rėkiantis. Ant kojos labai labai  wub.gif Pirkau įprastai nešiojamą dydį, viskas ok  4u.gif

o kokia emete ismiera? Nera jos siaurai kojytei? 4u.gif
man ta raudona irgi labai labai 4u.gif
nors ir tie antri neblogai ziurisi.. abejus imti ?? lotuliukas.gif lotuliukas.gif

gaila kaip buvo nuolaida, nedaejo nusipirkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2012 09 10, 13:12)
o kokia emete ismiera? Nera jos siaurai kojytei?  4u.gif
man ta raudona irgi labai labai  4u.gif
nors ir tie antri neblogai ziurisi.. abejus imti ??  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

gaila kaip buvo nuolaida, nedaejo nusipirkti  doh.gif

Nešioju 36,5, tai ir pirkau 6H medium dydį. Mano koja - normali. Tai normaliai ir išpildo, tikrai nepriskirčiau basučių prie siaurųjų thumbup.gif
Aš lauksiu nuolaidos, ir jei pavyks pagauti savo dydį - pirksiu ir Sydney wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Siaip @ 2012 09 10, 09:42)
Sveikos, norėjau paklausti ar skalbėte lininį tippį? Ant jo rašo, kad "dry clean", bet linui lyg ir nieko neturėtų nutikt skalbiant, kaip manot  g.gif

Man lininis blunka su kiekvienu skalbimu vis labiau ir labiau verysad.gif Salotinės-neoninės spalvos.Skalbiu vos šiltam vandenį su spalvotiem drabužiam skirta priemone ir tikrai nemirkau schmoll.gif tik praskalauju.Gaila pinigėlių už tokį"skuduriuką".
Atsakyti
QUOTE(Siaip @ 2012 09 10, 12:33)
o spec. skalbiklis iš J.crew?

ne tikrai paprasta perku parduotuveje, siaip dazniausiai Neutral naudoju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jucke @ 2012 09 10, 13:57)
Mergaitės, gal jau kuri esate pirkusi ir gavot diržiuką: My Webpage
Pirkti įprastai nešiojamą jcrew diržiuko dydį? Nepadidinti kartais jie?  g.gif

Pakomentuot negaliu. Bet rašo, kad skirtas segėti ant klubų - tai turėtų būti ilgesnis už ant liemens dėvimus.

Na ką, nepavyko man išsimainyti collection cashmere tee į didesnį dydį, o darbe žiauriai šalta. Tai pradėjau dėvėti pagautą xs. Ir įsimylėjau wub.gif

Ne jcrew, bet gap kašmyrą skalbiau su perwoll, tai viskas ok.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 10 rugsėjo 2012 - 14:08
QUOTE(Amarcord @ 2012 09 10, 15:07)
Na ką, nepavyko man išsimainyti collection cashmere tee į didesnį dydį, o darbe žiauriai šalta. Tai pradėjau dėvėti pagautą xs. Ir įsimylėjau  wub.gif

Ne jcrew, bet gap kašmyrą skalbiau su perwoll, tai viskas ok.

Aš irgi skalbiau su Perwool savo kašmyrinį kardiganą. Viskas puikiai, nesusitraukė, nesusivėlė. Bet jau šiltumas, malonumas wub.gif wub.gif - mano darbe irgi šalta žiauriai tai ir gelbsti jis thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(13liepa @ 2012 09 10, 15:18)
Aš irgi skalbiau su Perwool savo kašmyrinį kardiganą. Viskas puikiai, nesusitraukė, nesusivėlė. Bet jau šiltumas, malonumas  wub.gif  wub.gif  - mano darbe irgi šalta žiauriai tai ir gelbsti jis  thumbup.gif

drinks_cheers.gif gėris kašmyriukai, švelnūs, ploni, lengvi ir šilti. Rankom skalbėt? Nes aš tą gap megztuką skalbyklėj, tik be gręžimo blush2.gif Bet su jcrew bijau taip elgtis lotuliukas.gif
Atsakyti
o kaip jus dazniausiai nesiojat kasmyriukus, ar rengiates dar kazka po apacia ?
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 09 10, 15:26)
drinks_cheers.gif gėris kašmyriukai, švelnūs, ploni, lengvi ir šilti. Rankom skalbėt? Nes aš tą gap megztuką skalbyklėj, tik be gręžimo  blush2.gif Bet su jcrew bijau taip elgtis  lotuliukas.gif

Aš bijojau skalbyklėj blush2.gif , su rankom skalbiau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(MaGre @ 2012 09 10, 15:32)
o kaip jus dazniausiai nesiojat kasmyriukus, ar rengiates dar kazka po apacia ?

Aš savo susagstomą kardiganiuką nešioju ant bliuzelės, ant golfytės (ofsisniam stiliuj, nors ir prie džinsiukų jis thumbup.gif ) - labai šilta ir jauku. Ir po paltu, manau, žiemą bus labai gerai, nesijaus, kad labai apsikimšus, o šilta wub.gif
Atsakyti