Ikeliu trumpam merino pleated skirt, nieko nelyginau :
Kadangi sijonas 100% merino vilnos, tai laaabai siltas.
Nemoku pozuot , tai labai nepeikit, beje ugis 176 cm, su aukstakulniais atrodytu daug geriau, bet tokiu nedeviu.
QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 09 08, 08:02)
Aš tai nepamenu, bet sprendžiant iš etiketės susidevėjimo, tai senokai gal ir ne tas čia atvejis, bet yra tokių SM narių, kur greičiausiai devėtuose rūbuose randa, pvz., j crew, TH, aberio ir kitų brandų, kur SM populiarūs, rūbus ir bando prastumti kaip savo mažai nešiotus už didesnę kainą
Zinai, manau, kad cia panasu butent i ta atveji... Ai bet nieko, nebrangus buvo. Manau patrumpinus mazdaug iki keliu visai ir nieko bus. Uzsidejus neblogai guli.
Dowie,puikiai atrodo sijonukas
mano ugis 1,73 tai manau panasiai ir man atrodytu, galiu susigundyti ir as bet labiau noreciau juodos spalvos
Marsele,kelnes siaip sau,nes man ir nelabai klasikinis stiliukas limpa
mano ugis 1,73 tai manau panasiai ir man atrodytu, galiu susigundyti ir as bet labiau noreciau juodos spalvos
Marsele,kelnes siaip sau,nes man ir nelabai klasikinis stiliukas limpa
Merginos, atskubu ir as pas jumis su pagalbos prasanciu klausimus
Noreciau siu velvetuku http://www.jcrew.com...95977/95977.jsp bet visiskai nesigaudau dydziuose Kazin kokio dydzio ju man reiketu su 105-105cm
Aciu labai patarsiancioms
Noreciau siu velvetuku http://www.jcrew.com...95977/95977.jsp bet visiskai nesigaudau dydziuose Kazin kokio dydzio ju man reiketu su 105-105cm
QUOTE(jsmilgė @ 2012 09 08, 12:39)
Merginos, atskubu ir as pas jumis su pagalbos prasanciu klausimus
Su 97/98 klubais turiu 29 dydi (mano dazniausiai ir dzinsai 29 buna) as 178cm tai emiau TALL. Dydis man atitiko ju size chart tai manau jums 32 reiketu.. Jei liemuo is solidesniu, gal ir 33, nes jos nesitampo
QUOTE(marsele @ 2012 09 08, 12:48)
Su 97/98 klubais turiu 29 dydi (mano dazniausiai ir dzinsai 29 buna) as 178cm tai emiau TALL. Dydis man atitiko ju size chart tai manau jums 32 reiketu.. Jei liemuo is solidesniu, gal ir 33, nes jos nesitampo
Na, kaip pvz. neseniai uzsisakiau levis dzinisukus tokius paprastucius, tai emiau 32. Tai benesiojant siek tiek pasitampo ir tada jau reikia dirziuko, nes krenta zemyn
Situ velvetuku irgi galvoju apie 32, bet vat galvoju ar jie atitinka ar kaip?
Na man atitiko. Cia ne dzinsas, nesitempia jie visai, ta ptasme visai be elastano - as vasara atnesiojau - nebuvo taip kaip su dzinsais - panesioji ir laisvi.. Isskalbus net ant ribos sakyciau
Sveikos, gal kuri patars, koki dydi reiketu imti pencil skirt No 2 in double serge in wool ir factory winnie pants, su 96-97 klubais?
galvoju imti abu 6 dydzius, nes norisi, kad kelnes nebutu labai aptemptos.
QUOTE(Ola Bergman @ 2012 09 08, 14:24)
Sveikos, gal kuri patars, koki dydi reiketu imti pencil skirt No 2 in double serge in wool ir factory winnie pants, su 96-97 klubais?
Sijona 6, kelnes 4.
Sveikos.
Kas nors parašykit šilkinukės su inkariukais 6 dydžio išmatavimus. Per krūtinę ir per liemenį.
Turiu 8 dydį, per krūtinę kaip ir normaliai, bet per liemenį labai kabo. Suprantu neturi būti aptempta, turi būti polaisvė, bet man jau lyg ir per daug.
O gal kas esat pas siuvėją nešę pasiaurint, ar įmanoma?
Kas nors parašykit šilkinukės su inkariukais 6 dydžio išmatavimus. Per krūtinę ir per liemenį.
Turiu 8 dydį, per krūtinę kaip ir normaliai, bet per liemenį labai kabo. Suprantu neturi būti aptempta, turi būti polaisvė, bet man jau lyg ir per daug.
O gal kas esat pas siuvėją nešę pasiaurint, ar įmanoma?
QUOTE(linamog @ 2012 09 08, 13:27)
Sijona 6, kelnes 4.
O sijonai in double serge wool ir double serge cotton tokio pat dydzio? Jei turiu 4 cotton tai wool tokio pat reiktu?