Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew - patariame ir aptariame

QUOTE(Linutelia @ 2012 09 06, 19:41)
O snake tippi kokia kaina buvo?  ax.gif
Ir dream cardigan nesiburbuliuoja įdomu?  g.gif

Snake buvo 59,99, o del dream nezinau ar burbuliuojasi mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2012 09 06, 18:39)
As irgi snake tippi paemiau ir dream kardigana  wub.gif

aaa,tai pagriebet vis del to thumbup.gif nes sakau,imetet-o pati likot be jo,o pasirodo,kad ne thumbup.gif wub.gif Koki emet drem dydi?

QUOTE(gitaaa @ 2012 09 06, 18:45)
taip, ėmiau kaip ir visas tokio tipo: inkariukai, spalvotai dryžuota ir etc  biggrin.gif

Nu super,as irgi savo dydi emiau rolleyes.gif reiskia tiks. O patiko?
Atsakyti
QUOTE(super_wife @ 2012 09 06, 19:50)
aaa,tai pagriebet vis del to thumbup.gif nes sakau,imetet-o pati likot be jo,o pasirodo,kad ne thumbup.gif  wub.gif Koki emet drem dydi?

paskutine minute apsigalvojau, kad ir man jo reikia. Galejau likti be nieko doh.gif Abieju rubeliu emiau xs dydi. Del tippi beveik neabejoju, o del dream ziuresiu. Gaila to sviesaus dream nebuvo, bet bus gerai ir melynas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2012 09 06, 18:52)
paskutine minute apsigalvojau, kad ir man jo reikia. Galejau likti be nieko  doh.gif Abieju rubeliu emiau xs dydi. Del tippi beveik neabejoju, o del dream ziuresiu. Gaila to sviesaus dream nebuvo, bet bus gerai ir melynas  wub.gif

Oho,o as ir tippi cardigana ir dream paemiau S dydi,pabijojau del sagu g.gif irgi melynas... o snake,tai tikrai xs turetu tikti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(super_wife @ 2012 09 06, 19:53)
Oho,o as ir tippi cardigana ir dream paemiau S dydi,pabijojau del sagu g.gif irgi melynas... o snake,tai tikrai xs turetu tikti ax.gif

Kiek turiu megstuku, tai visi didinti, isskyrus jackie berods, atitinka tik kasmyriniai susagstomi man mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2012 09 06, 20:00)
Kiek turiu megstuku, tai visi didinti, isskyrus jackie berods, atitinka tik kasmyriniai susagstomi man  mastau.gif

As merino tippi XXS perku, bet kardigana XXS bijociau imt g.gif Jackie XXS tai man mazas g.gif
Turit gal kas nors koki merino kardigana? Idomu, lyginant su merino tippi koks dydis g.gif
Atsakyti
QUOTE(super_wife @ 2012 09 06, 20:03)
verysad.gif nu ziuresiu..niekada susagstomu neturejau,todel ir prisipirkau doh.gif

Nereikia is anksto pergyventi. Blogiausiu atveju ieskosiu keistis arba parduosiu rolleyes.gif
Bet tai siandien dar pagalvojau - nebegaliu is kitu pardziu pirkti, vienintele liko jcrew, visi mano rubai dabar crew doh.gif
Papildyta:
QUOTE(VVaiva @ 2012 09 06, 20:04)
As merino tippi XXS perku, bet kardigana XXS bijociau imt  g.gif Jackie XXS tai man mazas  g.gif
Turit gal kas nors koki merino kardigana? Idomu, lyginant su merino tippi koks dydis  g.gif

Su tuo jackie visai kazkokia atskira istorija g.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2012 09 06, 19:52)
paskutine minute apsigalvojau, kad ir man jo reikia. Galejau likti be nieko  doh.gif Abieju rubeliu emiau xs dydi. Del tippi beveik neabejoju, o del dream ziuresiu. Gaila to sviesaus dream nebuvo, bet bus gerai ir melynas  wub.gif

krista, su kiek cm per krutine xs emei? galvoju gal ir man ta dream pasiimti g.gif o jo kitokiu spalvu nebuvo, tik melyna ir kazkokia sviesi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stuleju: 06 rugsėjo 2012 - 19:09
QUOTE(stuleju @ 2012 09 06, 20:08)
krista, su kiek cm per krutine xs emei? galvoju gal ir man ta dream pasiimti g.gif o jo kitokiu spalvu nebuvo, tik melyna ir kazkokia sviesi?

Su 88 emiau xs. Spalvos tik melyna ir sviesi 4u.gif Manau turetu buti fainas, jeigu su dydziu neprasoviau mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2012 09 06, 20:08)
Nereikia is anksto pergyventi. Blogiausiu atveju ieskosiu keistis
Su tuo jackie visai kazkokia atskira istorija  g.gif

Na tiesiog atitinka dydį jie, bet mano jackie pullover mažesnis už jackie cardigan, abu xs, tikrai nedidinti. Keista man kai skelbime rašo merginos, kad padidintas dydžiu, tikrai taip nėra. Pulloveris tai vos ne mažintas sakyčiau g.gif ar čia tik man taip
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Gyte-: 06 rugsėjo 2012 - 20:22
QUOTE(-Gyte- @ 2012 09 06, 20:22)
Na tiesiog atitinka dydį jie, bet mano jackie pullover mažesnis už jackie cardigan, abu xs, tikrai nedidinti. Keista man kai skelbime rašo merginos, kad padidintas dydžiu, tikrai taip nėra. Pulloveris tai vos ne mažintas sakyčiau  g.gif  ar čia tik man taip

nu man ankstokas buvo su 88cm jackie,perleidau,xs dydis buvo
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2012 09 06, 20:59)
Su 88 emiau xs. Spalvos tik melyna ir sviesi  4u.gif Manau turetu buti fainas, jeigu su dydziu neprasoviau  mastau.gif

Man kazkaip baisu darosi, kad vos ne viskas pas mane tuoj melyna bus biggrin.gif

QUOTE(super_wife @ 2012 09 06, 21:37)
nu man ankstokas buvo su 88cm jackie,perleidau,xs dydis buvo

Man su 83 cm tai XS kaip tik, nei mazas, nei didelis. Dziaugiuosi, kad XXS neemiau, butu apteske blink.gif biggrin.gif
Atsakyti