Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew - patariame ir aptariame

QUOTE(Aleja.lt @ 2012 08 24, 23:49)
Arba sumaiso etiketes wink.gif

Buna ir si situacija, bet... pas mane bright dahlios yra du tippiai, ir butu,mazu maziausiai keistoka, jei ant abieju butu klaidingai prisiutos etiketes cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivute_DV @ 2012 08 24, 18:41)
Superwife , o tai cia tuos kur paisly groove? kike cm po pazastukais pas juos?

cia kalba ejo apie cotton-silk perfect shirt in raj paisley 4u.gif ismatuoti galesiu tik pirmadieni,nes neturiu pas save,bet sakau su 88-90 galiu veliau tiskliai ismatuoti kiek per krutine su liemenuku ir sagos visiskai nesiskiecia ax.gif Bet didesnems pietukams netiktu schmoll.gif

QUOTE(krista08 @ 2012 08 24, 19:48)
super_wife, apie kokius marskinukus eina kalba?  4u.gif

apie cotton-silk perfect shirt in raj paisley 4u.gif

Nu va koks sujudimas buvo Panoramoje hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(super_wife @ 2012 08 24, 19:23)
Nu nu ir su kokios spalvos g.gif  biggrin.gif

Ružavos spalvos ir čia buvo Kaune biggrin.gif man tai kartais tokia biški paranoja būna, kai pati einu su j crew rūbais - kad tik jų vardo nesuterščiau ir, kad kas forume neparašytų: nu va mačiau su kriu tuo ir tuo, atrodė baisiai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 08 25, 09:49)
Ružavos spalvos ir čia buvo Kaune biggrin.gif  man tai kartais tokia biški paranoja būna, kai pati einu su j crew rūbais - kad tik jų vardo nesuterščiau  ir, kad kas forume neparašytų: nu va mačiau su kriu tuo ir tuo, atrodė baisiai lotuliukas.gif

esme tame,kad pati turiu neoninius ir ne vienus,bet atsiminiau,kad tippio nebuvau uzsidejusi prie ju nei karto lotuliukas.gif lotuliukas.gif bent tai nudziugino,nes visai nesmagu manau skaityt,kai tave kazkas apkalba ir dar is "gerosios" puses blush2.gif lotuliukas.gif

Nuolaidos neber,ane?
Atsakyti
lorelei 0

http://www.jcrew.com...~~~~~/37418.jsp
Papildyta:
Chiffon sijonas

http://www.jcrew.com...~~~~~/72299.jsp

Atsakyti
Įmetu neilgam cafe capri in wool. T2 dydis, 178 ūgis (kelnių atlenkimus panaikinau, nes man ilgesnės gražiau), klubai 97-98. Sorry, nuotraukų kokybė tragiška, bet labai tingėjau traukti fotiką blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Labai graziai kelnes guli. Sakykit, koks jusu juosmuo?
Atsakyti
Ačiū 4u.gif

Mano liemuo 72, o toj vietoj, kur kelnių juosmuo - 82.

Beje, aš tas kelnes per šlaunis dar pora mm pasisiaurinau lotuliukas.gif Nes kažkaip negražiai raukšles metė, tai pasidariau, kad tiesiai kristų. Bet čia gal dar nuo šlaunų apimties priklauso, ne tik nuo klubų.
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 08 25, 13:46)
Ačiū  4u.gif
Mano liemuo 72, o toj vietoj, kur kelnių juosmuo - 82.
Beje, aš tas kelnes per šlaunis dar pora mm pasisiaurinau  lotuliukas.gif Nes kažkaip negražiai raukšles metė, tai pasidariau, kad tiesiai kristų. Bet čia gal dar nuo šlaunų apimties priklauso, ne tik nuo klubų.

Aha, reiskia, teisingai ir masciau, kad man su 80-98 toks dydis jau tratetu.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 08 25, 13:53)
Aha, reiskia, teisingai ir masciau, kad man su 80-98 toks dydis jau tratetu.

Per liemenį tikrai būtų siaura. O per klubus - nuo kojų priklauso.
Atsakyti
O man rodos,kad siaurokos per klbubus ax.gif Nesimato kanto...kisene lyg issitempus ...Mano nuomone,jos turi laisviau krist.
Atsakyti
QUOTE(RII @ 2012 08 25, 13:38)
O man rodos,kad siaurokos per klbubus ax.gif Nesimato kanto...kisene lyg issitempus ...Mano nuomone,jos turi laisviau krist.

Man atrodo, kad kelnes idealiai gula, kad yra kantas, tai nereiskia, kad jos laisvos turi buti. Minnie kelnes taip pat su kantu, bet modelis aptemptas. O ir cafe kelniu vaizdas ant manekenes kanto nelabai matosi internetine foto
O pvz siai merginai kantas laisvai krenta, bet gula negraziai, ypac nugaros puseje, dar jos linke prasitampyti nesiojant, tai pasedejus is nugaros kabos krepsiukas, na man tai negrazu taip ax.gif
Foto

Atsakyti