mergaites,sio sijonuko niekas neturit,visai nieko turetu buti rudeni
[/quote]
As si sijonuka tureciau jau gauti, uzsisakiau, kai dar mazesne kaina buvo.
QUOTE(Gyte66 @ 2012 09 06, 13:04)
O kokį dydį turit su kokiais išmatavimais
QUOTE(Akvilexxx @ 2012 09 06, 13:53)
O kokį dydį turit su kokiais išmatavimais
Tai kad nebeliko jau jo, per pastarąjį pusmetį pirmąkart šiandien mačiau Turiu kaip tik 4 dydį, nors visi JCrew sijonai pas mane 2 dydžio, laisvokas, bet neiškrentu
Soriukas jeigu ne i tema, bet jeigu isvis apie J.CREW kalbant siemet as praktiskai nieko nerandu ka pirkti. kazkaip pasiilgau pernyksciu ispardavimu ir rubeliu su ''cinkeliu''. Vakar perzvelgiau savo Crew garderoba ir nervas sueme Kokie megztinukai buvo, rastai spalvos, baltinukai, palaidines mmm... man kad ir tie Tippi, ar siaip card'ziai visi, nu kokie mieli ant kuno bebutu, nu neidomus nors nusisauk. Nezinau jau kelinta sale nieko neissirenku, apart cafe capri ar cafe wool spalvu
Eina sau kelnes... ir visas derinys
QUOTE(zaRAza @ 2012 09 06, 14:36)
Eina sau kelnes... ir visas derinys
Ta gėlėta linija kažkas tokio - tiek kelnės, tiek sijonas My Webpage Tik kainos
gavau šiandien zebrinę šilkinukę, 0R dydį tai galiu pasakyti, kad nė velnio ji nėra didinta: atitinka visas mano šilkines tokio tipo bliuskes.
galbūt ryt nusifotografuosiu ir parodysiu kaip atrodo "gyvai"
QUOTE(gitaaa @ 2012 09 06, 18:23)
gavau šiandien zebrinę šilkinukę, 0R dydį tai galiu pasakyti, kad nė velnio ji nėra didinta: atitinka visas mano šilkines tokio tipo bliuskes.
rimtai?emet tokio dydzio kaip ir visas silkinukes jcrew?o gal neturit bet klausiu
O snake tippi kokia kaina buvo?
Ir dream cardigan nesiburbuliuoja įdomu?
Ir dream cardigan nesiburbuliuoja įdomu?
QUOTE(super_wife @ 2012 09 06, 18:27)
rimtai?emet tokio dydzio kaip ir visas silkinukes jcrew?o gal neturit bet klausiu
taip, ėmiau kaip ir visas tokio tipo: inkariukai, spalvotai dryžuota ir etc