Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew - patariame ir aptariame

mergaites,sio sijonuko niekas neturit,visai nieko turetu buti rudeni ax.gif
[/quote]

As si sijonuka tureciau jau gauti, uzsisakiau, kai dar mazesne kaina buvo.
Atsakyti
Tas sijonukas, man atrodo, su išraiškingu liemeniu ir kablais gražiai būtų. Bet šiaip rizikingas tikrai. Ypač medžiaga, tokia bobiška biškį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyte66 @ 2012 09 06, 13:04)
Labai rekomenduoju sita sijonuka, vienas mano mylimiausiu:
http://www.jcrew.com...~~~~~/36005.jsp

O kokį dydį turit su kokiais išmatavimais g.gif
Atsakyti
Gal kuri šitą turite?
kaip dydžiai?nėra trumpas ir plonas?
http://www.jcrew.com...~~~~~/95652.jsp
Atsakyti
QUOTE(Akvilexxx @ 2012 09 06, 13:53)
O kokį dydį turit su kokiais išmatavimais  g.gif

Tai kad nebeliko jau jo, per pastarąjį pusmetį pirmąkart šiandien mačiau smile.gif Turiu kaip tik 4 dydį, nors visi JCrew sijonai pas mane 2 dydžio, laisvokas, bet neiškrentu 4u.gif
Atsakyti
Soriukas jeigu ne i tema, bet jeigu isvis apie J.CREW kalbant siemet as praktiskai nieko nerandu ka pirkti. kazkaip pasiilgau pernyksciu ispardavimu ir rubeliu su ''cinkeliu''. Vakar perzvelgiau savo Crew garderoba ir nervas sueme Kokie megztinukai buvo, rastai spalvos, baltinukai, palaidines mmm... wub.gif man kad ir tie Tippi, ar siaip card'ziai visi, nu kokie mieli ant kuno bebutu, nu neidomus nors nusisauk. mega_shok.gif Nezinau jau kelinta sale nieko neissirenku, apart cafe capri ar cafe wool spalvu unsure.gif
Atsakyti
Eina sau kelnes... ir visas derinys swoon.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2012 09 06, 14:36)
Eina sau kelnes... ir visas derinys swoon.gif wub.gif

Ta gėlėta linija kažkas tokio wub.gif - tiek kelnės, tiek sijonas My Webpage thumbup.gif Tik kainos doh.gif
Atsakyti
gavau šiandien zebrinę šilkinukę, 0R dydį smile.gif tai galiu pasakyti, kad nė velnio ji nėra didinta: atitinka visas mano šilkines tokio tipo bliuskes.
galbūt ryt nusifotografuosiu ir parodysiu kaip atrodo "gyvai" rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gitaaa @ 2012 09 06, 18:23)
gavau šiandien zebrinę šilkinukę, 0R dydį smile.gif tai galiu pasakyti, kad nė velnio ji nėra didinta: atitinka visas mano šilkines tokio tipo bliuskes.
galbūt ryt nusifotografuosiu ir parodysiu kaip atrodo "gyvai" rolleyes.gif

rimtai?emet tokio dydzio kaip ir visas silkinukes jcrew?o gal neturit blush2.gif bet klausiu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
O snake tippi kokia kaina buvo? ax.gif
Ir dream cardigan nesiburbuliuoja įdomu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(super_wife @ 2012 09 06, 18:27)
rimtai?emet tokio dydzio kaip ir visas silkinukes jcrew?o gal neturit blush2.gif bet klausiu biggrin.gif  4u.gif

taip, ėmiau kaip ir visas tokio tipo: inkariukai, spalvotai dryžuota ir etc biggrin.gif
Atsakyti