Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew - patariame ir aptariame

QUOTE(VVaiva @ 2012 09 05, 12:16)
Mano pernai ar net uzpernai pirktas XS  ax.gif  Kitokie jie truputi buvo, siemet padidinti. Kai as pirkau, tai XS buvo maziausias dydis, nebudavo XXS...
Mano ismatavimai 84-65-88, siemet kasmyrinius pirkau XXS, man neaptempti. Tas, kuri skalbiau, buvo XS, bet toks, kaip siu metu XXS  biggrin.gif Po skalbimo tapo mazesnis uz siu metu XXS  biggrin.gif Supainiojau, jauciu  biggrin.gif

O kaip skalbete (kokios temperaturos vandeny, rankomis?), kiek mazdaug susitrauke? Puse, visu dydziu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2012 09 05, 12:16)
Mano pernai ar net uzpernai pirktas XS  ax.gif  Kitokie jie truputi buvo, siemet padidinti. Kai as pirkau, tai XS buvo maziausias dydis, nebudavo XXS...
Mano ismatavimai 84-65-88, siemet kasmyrinius pirkau XXS, man neaptempti. Tas, kuri skalbiau, buvo XS, bet toks, kaip siu metu XXS  biggrin.gif Po skalbimo tapo mazesnis uz siu metu XXS  biggrin.gif Supainiojau, jauciu  biggrin.gif

Supratau, tik tiek, kad susitraukė lotuliukas.gif Prisidedu prie klausimo - kaip skalbėt ir kiek susitraukė - per dydį ar mažiau?
Atsakyti
QUOTE(erise @ 2012 09 05, 12:20)
O kaip skalbete (kokios temperaturos vandeny, rankomis?), kiek mazdaug susitrauke? Puse, visu dydziu?  ax.gif

Rankomis saltam vandenyje mirksiukas.gif Ar puse, ar visu net nezinau g.gif Na sunku pasakyt, as taip labai tiksliai dydziu neskirstau. Man ar truputi siauriau, ar laisviau, didelio skirtumo ner, ypac jei tai megztukai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 05 rugsėjo 2012 - 12:10
ir as be kasmyriuko likau verysad.gif
bet pagavopaisley wub.gif
Atsakyti
niekas neturit sios delniukes?
kazin jos blizgumas prigesintas g.gif
Papildyta:
QUOTE(stuleju @ 2012 09 05, 13:16)
gal ten ta kasmyra koki 10 musu susiunte ant vieno megztuko  biggrin.gif

jei ne daugiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmabu @ 2012 09 05, 13:14)
ir as be kasmyriuko likau verysad.gif
bet pagavopaisley wub.gif

O kokie dydžiai buvo? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2012 09 05, 13:18)
O kokie dydžiai buvo?  rolleyes.gif

2 pasiemiau ir 4 dar buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(super_wife @ 2012 09 05, 13:02)
nu va,as irgi bandiziau pagauti,man is 3-2uzsake smile.gif
buvo kaip tik mazu  biggrin.gif

Kad s lyg tai nebuvo, kai žiūrėjau smile.gif Bet šiaip dabar turiu 2 kašmyrus iš kurių vienas mažas, o kitas po skalbimo ketina susitraukti lotuliukas.gif Tai gal apsiribosiu kol kas jais.

QUOTE(VVaiva @ 2012 09 05, 13:09)
Rankomis saltam vandenyje  mirksiukas.gif Ar puse, ar visu net nezinau  g.gif Na sunku pasakyt, as taip labai tiksliai dydziu neskirstau. Man ar truputi siauriau, ar laisviau, didelio skirtumo ner, ypac jei tai megztukai  ax.gif

doh.gif nežinau, ką daryt. Bet turbūt vis tiek xs pasiliksiu, nes m gerokai per platus per nugarą.
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 09 05, 13:38)
Kad s lyg tai nebuvo, kai žiūrėjau smile.gif Bet šiaip dabar turiu 2 kašmyrus iš kurių vienas mažas, o kitas po skalbimo ketina susitraukti  lotuliukas.gif Tai gal apsiribosiu kol kas jais.
doh.gif nežinau, ką daryt. Bet turbūt vis tiek xs pasiliksiu, nes m gerokai per platus per nugarą.

o su kokiomis apimtimis XS mazas jums?
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2012 09 05, 13:47)
o su kokiomis apimtimis XS mazas jums?

Jis man ne mažas, o geras biggrin.gif Bet bijau, kad sumažės išskalbus ir tada jau bus nekas. Krūtinė 88, ūgis 178, foto esu dėjus neseniai, va taip atrodo ant manęs.. Turiu galimybę pasikeisti į m, bet turbūt pasiliksiu prie xs.

O mažas man yra kašmyrinis kardiganas, s dydžio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 05 rugsėjo 2012 - 12:52
Mergaitės, kokio dydžio reiktų šio sijonuko http://www.jcrew.com...~~~~~/88707.jsp 67-90 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilexxx @ 2012 09 05, 14:51)
Mergaitės, kokio dydžio reiktų šio sijonuko http://www.jcrew.com...~~~~~/88707.jsp 67-90  g.gif

Su labai panašiais išmatavimais turiu 2 dydį, bet medvilninį smile.gif
Atsakyti